Merhaba 6 gün önce İzmir Ekol Hastanesinde saç ekimi yaptırdım. 4500e yakın greft alındığını söylediler. Alın çizgimin aşağıda olmasını istedim ama doğru olmayacağını, alın kaslarının gerisine ekmeleri gerektiğini söylediler. Donör bölgem yeterince sık olmadığı için itiraz etmedim. Önlerden başlayıp arkalara kadar, aldıkları greftleri kullandılar. İlk 2 gün kafam sarılıydı. İlk yıkamada sargılar çıkarılıp öyle yıkandı. 10 gün boyunca da sürekli yatmam gerektiğini söylediler. İlk günden itibaren, verdikleri mide koruyucu, ağrı kesici, antibiyotik, ödem atıcı ve kan sulandırıcı hapları kullanıyorum. Ödem atıcı hapı 4.günde bıraktım. Diğer ilaçları da sanırım son yıkamaya kadar kullanacağım. Bunun dışında post-op diye bir jel ve foam şampuan verdiler, yıkamalarımı bunlarla yapıyorum. Yıkamadan sonra da verdikleri başka bir merhemi donör bölgeme sürüyorum. Şu anda durumun nasıl gittiğiyle ilgili net birşey söyleyemiyorum. Süreci buradan paylaşmaya devam edeceğim. Hastane, personeller, vs hakkında sorusu olanlar sorabilir.