Aslında benim de aklımda olan ekim merkezi 2 yer arasında olduğumdan secim tereddütü yaşıyorum size sormak istediğim neden hisar sadece ekim sonuçları mi bazı forum üyeleri hisari bu aralar güvenli liman gormezken tercih sebebiyetinizi merak ettim. Teşekkürler..
Ben forum üyelerinin paylaşım sonuçlarına istinaden karar vermiştim,
Hastahane tecrübelerimde olum ve olumsuzluklar oldu muhakkak,geç almaları stresim, bayağı artırdı,alımda ikinci seansa mecbursun bu ekimden pek bir sonuç bekleme deyip hayallerimi yıkması telefonla konuşup samimiyeti hadsafadaki fiyat veren bayanla hiç karşılaşmadım, gider gitmez para almaları hoşuma gitmedi,hoca ve ekim yapanlar çok ilgilendi,ama benide akşam yemeği mesaisinde almaları ve bu akşam misafirliğe gidecez sohbetleri beni çok tedirgin etmişti,ama bukadar tedirginlikten sonra ekim işlemi bittikten sonra aynaya baktığımdaki sonuç iyi olduğu için mutlu oldum
,ekimden sonra diyaloglarıda zayıftı, biri alkol alacaksan o gün coraspin içme,diğeri olmaz 3 gün coraspin içme sonra alkol iç dedi,spreye gelince biri 3 paf siprey yap diğeri 5 paf yap dedi...dönör bölgemi dikkatlice makinayla alıyımmı deyince önce olmaz dedi,berberim makasla kısaltamıyor dedyince bi dakka deyip döndükten sonra ha evet makinayla dikkatlice alabilir dedi
vallahi bunların hiçbirini yalan söylemedim....hastahaneyi kötülemek için bunları yazmıyorum,ama bunların kendi aralarında toplantı yapmaları ve haddinden fazla müşteri almamaları lazım...en çok greft alanlardan memnun kaldım,sonra bilgehan hocadan sonra hasan hocadan en az ise benden parayı alan ve bu ekimden pek umutlanma deyip hayal kırıklığı .ekipmaları güzel iğneleri kalitelidir... sana tavsiyem orda ekim yapacaksan öyleden önce yap...