Gönderen Konu: AKL KLİNİK" Saç ekim fiyatı  (Okunma sayısı 31721 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu prp nin kitleri çok pahalı bildiğim kadarı ile o yüzden 350 tl uygun  normalde direk prp yaptırmaya kalksan saç ekimsiz iyi biyerde 1000tl 900tl arası olarak biliyorum ben

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
7.kasım 2018.. 6 bin tl verdim, oksijen yok,ricayla prp yapıldı..2 saat geç aldılar..insallah sonuç güzel olur..

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
Ynt: Estemylife (Hisar Hastanesi) - Saç ekim fiyatı
« Yanıtla #32 : 07 Ocak 2019, 23:29:26 »
Nakit 6.000 dediler, en son 5.500 fiyat verdiler. Haftaya ekim yaptırmayı düşünüyorum

erenipek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 14 Ocak 2019, 16:45:43 »
Nakit 6.000 dediler, en son 5.500 fiyat verdiler. Haftaya ekim yaptırmayı düşünüyorum
Merhabalar ekim yaptırdınız mı ?

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #34 : 14 Ocak 2019, 18:06:16 »
Perşembe günü yaptıracağım

erenipek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 14 Ocak 2019, 18:27:21 »
Perşembe günü yaptıracağım
Aslında benim de aklımda olan ekim merkezi 2 yer arasında olduğumdan secim tereddütü yaşıyorum size sormak istediğim neden hisar  sadece ekim sonuçları mi bazı forum üyeleri hisari bu aralar güvenli liman gormezken tercih sebebiyetinizi merak ettim. Teşekkürler..

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 14 Ocak 2019, 18:28:04 »
şimdiden geçmiş olsun..

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 14 Ocak 2019, 18:47:34 »
Aslında benim de aklımda olan ekim merkezi 2 yer arasında olduğumdan secim tereddütü yaşıyorum size sormak istediğim neden hisar  sadece ekim sonuçları mi bazı forum üyeleri hisari bu aralar güvenli liman gormezken tercih sebebiyetinizi merak ettim. Teşekkürler..

Ben forum üyelerinin paylaşım sonuçlarına istinaden karar vermiştim,
Hastahane tecrübelerimde olum ve olumsuzluklar oldu muhakkak,geç almaları stresim, bayağı artırdı,alımda ikinci seansa mecbursun bu ekimden pek bir sonuç bekleme deyip hayallerimi yıkması telefonla konuşup samimiyeti hadsafadaki fiyat veren bayanla hiç karşılaşmadım, gider gitmez para almaları hoşuma gitmedi,hoca ve ekim yapanlar çok ilgilendi,ama benide akşam yemeği mesaisinde almaları ve bu akşam misafirliğe gidecez sohbetleri beni çok tedirgin etmişti,ama bukadar tedirginlikten sonra ekim işlemi bittikten sonra aynaya baktığımdaki sonuç iyi olduğu için mutlu oldum :),ekimden sonra diyaloglarıda zayıftı, biri alkol alacaksan o gün coraspin içme,diğeri olmaz 3 gün coraspin içme sonra alkol iç dedi,spreye gelince biri 3 paf siprey yap diğeri 5 paf yap dedi...dönör bölgemi dikkatlice makinayla alıyımmı deyince önce olmaz dedi,berberim makasla kısaltamıyor dedyince bi dakka deyip döndükten sonra ha evet makinayla dikkatlice alabilir dedi ::)  vallahi bunların hiçbirini yalan söylemedim....hastahaneyi kötülemek için bunları yazmıyorum,ama bunların kendi aralarında toplantı yapmaları ve haddinden fazla müşteri almamaları lazım...en çok greft alanlardan memnun kaldım,sonra bilgehan hocadan sonra hasan hocadan en az ise benden parayı alan ve bu ekimden pek umutlanma deyip hayal kırıklığı .ekipmaları güzel iğneleri kalitelidir... sana tavsiyem orda ekim yapacaksan öyleden önce yap...
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2019, 11:37:59 Gönderen: Hintell »

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 14 Ocak 2019, 20:25:38 »
Takılmayın bunlara her ekim yaptıran insan Çok hassas olduğu için fazla dikkatli oluyor herşeyi kafasına takat bu durumlarda olur çok memnun olan hayran kalan da olur olumsuz durumlar görende insan oğlu biraz zor memnun olur. Önemli olan sonuçlarımız ve işlemin sağlıklı ortamda yapılması. Operasyon ortamı 4/4 lük hastanaede gerisi boş hayırlısı olsun.

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #39 : 14 Ocak 2019, 23:53:03 »
Ben daha önce bu siteden habersiz iken çok araştırmadan başka bir klinikten randevu almıştım. Buradaki o klinik hakkındaki yorumları faketmemle operasyonu iptal ettirdim. Estemylife hakkında da bu site aracılığıyla bilgi sahibi oldum. Kimseye olumlu olumsuz yönlendiremem, henüz ekim yaptırmadım. Umarım yanlış karar vermemişimdir, iyi bir sonuca ulaşırım.

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 15 Ocak 2019, 13:26:59 »

Burda karar kılmaktayım az kaldı bu gün şahin şahin hoca ile görüşeceğim ona göre karar vereceğim ama bu klinik daha yakın
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2019, 13:28:56 Gönderen: Hintell »

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 18 Ocak 2019, 21:15:17 »
16.01.2019 güncel fiyat:
1xPRP + 6aylık bakım seti + konaklama + tahliller vs.... 2200€

« Son Düzenleme: 19 Ocak 2019, 12:19:02 Gönderen: Hintell »

brnsnl

• Full Member
« Yanıtla #42 : 26 Ocak 2019, 23:34:54 »
bir hafta önce fiyat aldım 1prp+ekim nakit 5500tl karta 6000tl hiperbarik 2000tl  greft sayısına göre fiyat vermiyorlar görüşmemi meral hanımla yaptım ayrıca diğer sonraki prp seansları içinde 350 şer tl ilaçlar içinde aylık 220 tl bütçe ayırmamı istedi
brnsnl

MickeTuncer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 13 Şubat 2019, 21:02:51 »
Selam arkadaslar!
Ben yurtdisindayim (Isvec).
Bende bu forum sayesinde kararimi EsteMyLife yönunden kullanmaya karar verdim.
Whatsapp uzerinden irtibata gectim, resim gönderdim ve sac ekimine olumlu görduler.

Bana verilen fiyat 14.000 tl
fiyata dahil olanlar:
- 5 gece konaklama
- havalanı transferi
- 1 seans prp
- tüm kan tahlilleri
- ekimden sonra kullanmanız gereken bakım ürünleri (6 aylık)
- ağrısız anestezi
- elmas uçla ekim
- 3 seans hiperberik oksijen tedavisi

Hasan hoca hic bir sekilde hastanade etkili olmayacakmis.

Ekimi bahara dusunuyorum.
Ben yurtdisinda yasadim icinmi bu fiyat yoksa gercekten fiyatlar böylemi?

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #44 : 13 Şubat 2019, 22:51:09 »
Ben geçen ay ekim + 1 prp 5.500 tl ye yaptırdım. İlaç ve şampuan ücreti için extra 290 tl ödedim.

Size verilen ücret içindeki tahmini fiyatlar bence şöyle olabilir.
Havalanı transfer geliş, gidiş 200 TL
5 gece konaklama 1.000 TL
6 aylık bakım ürünleri 1.300 TL
Hiberbarik tedavi fiyatını bilmiyorum ama aklımda kalan 2.000 TL
Burada hesaplamadığımız 1.500 TL de ekstra olsa toplam benim ödesiğim 5.500 TL  ile birlikte 11.500 TL civarı bir ücret yapıyor.

Biraz daha pazarlık yapın bence. Dedikleri fiyatı hemen kabul etmeyin.

Facebook Twitter Instagram