Gönderen Konu: AKL KLİNİK" Saç ekim fiyatı  (Okunma sayısı 31682 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün ekim için Estemylife da Meral hanım ve Hasan Bey ile görüştüm.
6500 TL(Ekim+1PRP+Hiperbarik oksijen tedavisi) kredi kartına(bonus) 2 taksit ile anlaştım.
Pazarlık yapmaya çalıştım ama yanaşmadılar. Esteworld den, 8000 TL (Ekim+4PRP+7Mezoterapi) kredi kartına(bonus) 8 taksit teklifi almıştım.
Ama hem buradaki yorumlar hemde hastane ortamındaki ilgili kişilerin yaklaşımından sonra Estemylife da karar verdim. Haftaya cuma günü (21Eylül) Ekimim var. 1 gün öncede PRP tedavisinin olacağını söyledir.  Umarım herşey yolunda gider.

aynen hocam kaç grefte bu fıyat bir de taksit oranı artabiliyormu mesela 6 8 gibi yardımcı olursan sevinirim :) hayırlı olsun ayrıca

paradox21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
aynen hocam kaç grefte bu fıyat bir de taksit oranı artabiliyormu mesela 6 8 gibi yardımcı olursan sevinirim :) hayırlı olsun ayrıca
3000-3500 arası greft. Taksit oranı artırılabilir ama faiz olur dediler. Bonusa peşin fiyatına 2 taksit yapıldı. Taksit sayısını arttırmak için bankayla görüşmem gerek faiz illaki olur ama çok olmaz umarım

paradox21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun dostum

Eyvallah dostum. Umarım herkes için güzel olur

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün ekim için Estemylife da Meral hanım ve Hasan Bey ile görüştüm.
6500 TL(Ekim+1PRP+Hiperbarik oksijen tedavisi) kredi kartına(bonus) 2 taksit ile anlaştım.
Pazarlık yapmaya çalıştım ama yanaşmadılar. Esteworld den, 8000 TL (Ekim+4PRP+7Mezoterapi) kredi kartına(bonus) 8 taksit teklifi almıştım.
Ama hem buradaki yorumlar hemde hastane ortamındaki ilgili kişilerin yaklaşımından sonra Estemylife da karar verdim. Haftaya cuma günü (21Eylül) Ekimim var. 1 gün öncede PRP tedavisinin olacağını söyledir.  Umarım herşey yolunda gider.

hayırlı olsun çok güzel sonuçları olan bir merkez tercih etmissiniz

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Greft pazarlığı yapmıyorlar enseden alınacak maximum greft olarak anlaşma oluyor.Ne çıkarsa yani.Ben öğrenciyim diye indirim yaptılar.Görüşeceğiniz kişinin huyuna giderseniz indirim yaparlar bence.Yeni yılda fiyat artabilir ama.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Greft pazarlığı yapmıyorlar enseden alınacak maximum greft olarak anlaşma oluyor.Ne çıkarsa yani.Ben öğrenciyim diye indirim yaptılar.Görüşeceğiniz kişinin huyuna giderseniz indirim yaparlar bence.Yeni yılda fiyat artabilir ama.

Bende öğrenciyim o zaman yıl bitmeden görüşüp gün alayım da fiyat artışından etkilenmiyim artık olacak da olsun

Elemann

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar daha gecen hafta Hasan beyin ya asistani yada sekreteriyle görüstüm bana indirimsiz pazarliksiz 12.000 TL arti 750 TL oksijen tedavisi icin her sefer icin fiyat verdiler nedir bu simdi bir iki ay icinde bukadar fiyat artarmi yoksa kafalarina göremi fiyat veriyorlar....

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim yapan Arkadaşlar prp’yi bir seans olarak mı anlaşıyorsunuz? Ben çok hakim olmadığım için 3.ve 6. Ay prp leri de dahil diye düşünüyordum ama pakete dahil olan ilk prp’ymiş. Diger prpler için de hastanede ekim yaptırdığım için seans başına 350 tl dediler. Prp için ayrı fiyat alan var mı acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim yapan Arkadaşlar prp’yi bir seans olarak mı anlaşıyorsunuz? Ben çok hakim olmadığım için 3.ve 6. Ay prp leri de dahil diye düşünüyordum ama pakete dahil olan ilk prp’ymiş. Diger prpler için de hastanede ekim yaptırdığım için seans başına 350 tl dediler. Prp için ayrı fiyat alan var mı acaba?

Normali ilk prp ücretsizdir sonraları ücretli

Piyasadaki prp fiyatlarına bakılırsa uygunmuş yapılan işleme göre fiyat normal
Global Moderator

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Normali ilk prp ücretsizdir sonraları ücretli

Piyasadaki prp fiyatlarına bakılırsa uygunmuş yapılan işleme göre fiyat normal

Normalde 700 müş hastanede ekim yapanlara özel fiyat sanırım. Tavsiye ediyor musun peki hintell?

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım ozaman güzel çünkü prp her yerde çok pahalı bir işlem kiti pahalı çünkü 350 olması avantaj olmuş hastaları için . Dostum simdi merkezine sorman daha doğru onlar gelişimleri takip ettikleri için neyın faydalı olup olmadığını iyi bilirler onlar gerek var derse bakarsın duruma yok derse yaptırmazssın
Ama bu hiperbarik yaptıranların sonuçlarına katkı sağladığını düşünmeye başladım takip ediyor çünkü burda onu yaptırdınmı sen?
Hiperbarik yaptırdım evet ekim esnasında da bir seans prp yapıldı. Merkez zaten yapılmasını öneriyor. Sürekli 3. Ve 6. Ay prplerinden bahsediyorlar hatta ben pakete dahil herhalde diye düşünmüştüm ama değilmiş. İlkinin etkisi nasıl oldu bilemiyorum ama Yine de yaptırmakta fayda var sanki.

Moonrider

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar fiyatlar neden bu kadar çok değişiyor. Bana oksijen tedavisi hariç 6000 bin dediler. Ama bana yine pahalı geldi. Tabiki en önemli nedeni benim maddi durumum

Moonrider

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bu merkezde prp 350 TL imiş biraz pahalı değil mi

Tayfunzs

• Jr. Member
  • **
05 kasım 2018 de 1 prp+3bin greft ekim 5bin TL ödedim(nakit). Hiperbarik için seans başı 500₺ istiyorlar. Önerdikleri ekim sonrası set fiyatı 305₺.

Tayfunzs

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bu merkezde prp 350 TL imiş biraz pahalı değil mi

Bu merkezde prp seansı 700₺. Fakat saç Ekimini bu merkezde yaptıranlara %50 indirimle 350₺ oluyor prp. Normal fiyatlar bunlar hocam. Acıbadem seans başı 1000₺ istemişti :)

Facebook Twitter Instagram