Saç Ekimi Sonuçları
Valla fazla değişen bir şey yok. Şok dökülmem devam ediyor ama çok çok azaldı günde birkaç tel görüyorum. Merkez 2. aya kadar devam eder diyor. yaklaşık 45. gündeyim.
Teşekkürler arkadaşlar. Umarım hepimiz istediğimiz sırma saçlara kavuşuruz. Bu siteyi keşfedip tavsiyelere uymak bunun ilk adımı zaten:) redexonı 3 günde 1 olacak şekilde kullanmamı söyledi merkez. Artık o şekilde kullanıyorum ve son 15 gündür doppelherzt beatyi doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Onu da 3 günde 1 kullanıyorum. Daha önce 3 ay kullanmıştı ekimden önceydi. Faydasını gördüm çok güvenilir bir marka ve içerik baya iyi duruyor. Araştırmanızda fayda var. 2 çeşidi var beauty olan bu.
Doktor tavsiyesi derken merkezden değil sanırım dimi ? Önerebileceğin bi doktor var mı bu konuda
2 aylık görüntü gayet yerli yerinde. Artık ciddi sabır kısmı başlıyor, bütün süreç şimdiden çok güzel bir sonuç vaad ediyor, hayırlı olsun ekiminiz.
60 gün için bence çok iyi durum net olur bu saç gözüyle bakıyorum ben artık bende durum bu kadar iç acıçı değil