Saç Ekimi Sonuçları
7 ay boyunca geriye gitmemiş olması da bir etki bende bir gelişim göremedim ama birinde saçını ikiye ayırmışsın birinde tepeni çekmişsin
Bir geriye gitme görmedim ben ama yine de tam saç durumunuzu bilmiyorum
uyguladiginiz tedavi nedir ki?
finasteride icin bir yili beklemek gerek, ki dozunuz dusuk zaten. genelde benim gordugum dr´larin onerdigi, 6 ay kullanip sonuca gore doz ayarlamasi yapmak.vitaminler icin bir sey diyemiycem vitamin eksikliginiz yoksa bir ise yaricagini sanmiyorum.
1 ay ile 7 ay rasında kalınlaşma olmuş bence iyi gidiyor çok ince olunca saçlar bu bile fark etmiş
Selam kardeşim. Bende aynı şekilde proscar'ı bölüp kullanıyorum. Sonradan fark ettiğim bir şey şu , ilacı böldüğümüzde açıkta kalan toz kısım sıvıyla anında etkileşime geçip dağılıyor. Yani ilaç parçası aslında midemize inemeden yolda dağılmaya başlıyor ve çok az bir kısmını kullanıyoruz. İllaki dağılan parçalar kanımıza karışıyordur fakat etkisi çok az oluyor. Bu yüzden 1mg orjinal tablet kullananlar daha iyi sonuçlar alıyor. Ben bunu şu şekilde çözdüm. Çok az bir ekmek içi hamurunu alıp yutacağım ilaç parçasını bununla sarıp yutuyorum. Mide borusu ve ağızda dağılmayacak şekilde incecik sararsan farkı göreceksin. Ben gördüm ve böyle kullanıyorum ve herkese bu ve benzer şekilde kayıpsız mideye gönderebilecekleri bir yöntemle içmelerini tavsiye ediyorum.