Gönderen Konu: Life Hair ŞAHİN ÇELİK 9.11.2022 Greft 4600 Yaş41  (Okunma sayısı 11437 defa)

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair ŞAHİN ÇELİK 9.11.2022 Greft 4600 Yaş41
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2022, 11:41:33 »
Arkadaşlar  profesyonel çekilen birkaç foto paylaşıyorum.

Alın  başlangıç noktası güzel/iadel. şakaklara doğru giderken çizgi bir iki milim aşağıya doğru olsa nasıl olurdu.

forumda  daha çok benzer özelliklere sahip olduğum  4000 ve üzeri gereft ekilen arkadaşlara baktığımda Şahin hoca şakaklara dokunmamaya çalışıyor. Böyle olunca çizgiler yukarıda kalıyor gibime geldi ne dersiniz.

Saçlarım sert ve kalın olması nedeniyle çizgi arkaya doğru giderken biraz aşağıdan olsa daha güzel olurdu gibime geliyor/zihnimde dolaşıyor. umarım vesveseden ibarettir.

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2022, 11:47:35 »
Arkadaşlar ekimden 8.gündeyim.

Fotoya göre durum nasıl?

Her gün merkezin belirtiği şekilde losyon ve şampuanla, günde 1 defa yıkamaya devam ediyorum.

6 yıkama olduğu halde kabukların yoğun olarak devam etmesi normal mi?

Günde 2 defa yıkama yapsam nasıl olur. 

kabuklar bir iki yıkamadan sonra daha yoğun dökülecek mi?

sanırım, sık ekimlerden kabuklanma daha yoğun ve birbirine yakın olduğundan tutunma süresi uzun ve daha geç dökülüyor olabilir mi?

LifeHair  Şahin  Çelik Ankara Saç Ekim  Merkezi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29292.0

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Kasım 2022, 11:52:11 »
Durum gayet normal...losyonu beklet güzelce emsin...günde 2 defa da yikayabilirsin hafif hareketlerle 7.yikama ve sonrası da biraz daha yuvarlak hateketlerle masaj şeklinde ....kabuklar zaten yumuşar ve bırakır kendini bunları düşünme..herşey normal

T198989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Kasım 2022, 12:16:11 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun . Ön çizginiz gayet güzel.Sahin Çelik ekimlerinde bu direk ön plana cıkıyor.

Onun dışında oldukça sağlıklı görünüyor.

Bundan sonrası merkezin önerdiklerini kullanıp süreci beklemek olacak.

Çok güzel sonuçlar almanız dileğiyle 🧿

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2022, 12:24:18 »
Durum gayet normal...losyonu beklet güzelce emsin...günde 2 defa da yikayabilirsin hafif hareketlerle 7.yikama ve sonrası da biraz daha yuvarlak hateketlerle masaj şeklinde ....kabuklar zaten yumuşar ve bırakır kendini bunları düşünme..herşey normal

Hublot Hocam, Ergin Bey Bey'e sorsaydım. ancak bu kadar net anlaşılır cevap verilirdi dermişim:) Teşekkür ediyorum.

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Kasım 2022, 12:28:13 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun . Ön çizginiz gayet güzel.Sahin Çelik ekimlerinde bu direk ön plana cıkıyor.

Onun dışında oldukça sağlıklı görünüyor.

Bundan sonrası merkezin önerdiklerini kullanıp süreci beklemek olacak.

Çok güzel sonuçlar almanız dileğiyle 🧿

T198989 çok teşekkür ediyorum.  Sabırla sonucuna bekliyoruz..Evet Şahin Bey,  anladığım kadarıyla risk almıyor. garanti çalışıyor. Buda  kaliteli iş anlayışından geliyor. Merkezde takibe devam ediyoruz.

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Kasım 2022, 12:37:19 »

Bu forumda, saç ektirmeyi düşünen ve ekim yaptıran her bir arkadaşın bir çok sorularının cevabını bulabileceği 5 yıldan fazla data var.

Bir ekimin sonuçları ortalama 7-9 ay bulunca, bu forum vesilesiyle  şuan ekim yaptıran/yaptırmayı düşünenlerin yolunu görmesi, sonucu az çok tahmin etmesi, ekim yaptıracak merkezi tercih etmesine  yönelik öncekilere daha kolay oluyor.

Paylaşım yapan her bir arkadaş olası soru/ sorunlarını paylaşmalı cevaplar bulmalı ki,(forumda, gerçekten bu konuda paylaşımı seven/cevabını esirmeyen arkadaşlar yer alıyor.) bizden sonrada ekim yaptırmayı düşünen her bir arkadaşın zihnine takılan sorular ve cevaplar yer alsın. günceliğini korusun,yol göstersin..

Bu açıdan yorumunu esirgemeyen, sorular soran&cevap veren her bir arkadaşa teşekkür ediyorum.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 17 Kasım 2022, 13:47:34 »
Hocam özellikle 35 yaş üzeri ekimleri daha çok takip ediyorum. Görünce hemen bakmak istedim. 31 yaşında saç ekimi yaptırmış birisi olarak, 35 yaş üzeri daha garanti oluyor gözlemlediğim kadarıyla ekimler. Ama bu garantiliği de bazı faktörler etkiliyor. Siz ekim yeri konusunda forumda takip ettiğim kadarıyla iyi bir yeri tercih etmişsiniz. Bence ekim yapılan bölgeyi öne çekmemek konusunda da iyi olmuş. Eğer biraz takviye konusuna dikkat ederseniz seneye bu vakitler 5 yaş daha genç bir görüntüye döneceğinize emin olabilirsiniz.

Şimdiden güzel saçlarınıza selamlarımı iletiyorum  |-nazarboncugu-|

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Kasım 2022, 14:02:52 »
Hocam özellikle 35 yaş üzeri ekimleri daha çok takip ediyorum. Görünce hemen bakmak istedim. 31 yaşında saç ekimi yaptırmış birisi olarak, 35 yaş üzeri daha garanti oluyor gözlemlediğim kadarıyla ekimler. Ama bu garantiliği de bazı faktörler etkiliyor. Siz ekim yeri konusunda forumda takip ettiğim kadarıyla iyi bir yeri tercih etmişsiniz. Bence ekim yapılan bölgeyi öne çekmemek konusunda da iyi olmuş. Eğer biraz takviye konusuna dikkat ederseniz seneye bu vakitler 5 yaş daha genç bir görüntüye döneceğinize emin olabilirsiniz.

Şimdiden güzel saçlarınıza selamlarımı iletiyorum  |-nazarboncugu-|

Hocam aynen, forumda yaptığım okumalarda aslında her ekim adayı, kendi yaş ve döküm şartları benzer olan kişilere yoğunluk vermesi, ekim yapılması halinde sonucun neler olabileceğini daha anlamlı kılıyor..

ömrün yarısı olunca ve saç döküm nerdeyse durma aşamasına geldiği bir zamana denk geldi ekim planlaması.

Takviyelerle  olumlu güzel sonuçlar alırız inş.   benzer sonuçlara baktığımda 5 yıl değil daha  yukarılara taşıyorum hedefi.:))

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 20 Kasım 2022, 12:16:31 »
Arkadaşlar Merhaba

Sac ekiminin 12. Yukamanin 10. Günü

Son iki gündür , günde iki defa yıkama oldu..

Bir iki gün içinde kabuklarını tamamı dökülür ins.

Sac ekim sıklığı nasıl (ön tarafa 3500 greft ekidligi belirtildi.)

Önden ileriye doğru guderk3n son iki kan pıhtı noktasi bölgesinde biraz seyreklik  var gibime geldi.

Kıymetli değerlendirme ve yorumlarınızı bekliyorum

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 20 Kasım 2022, 12:38:54 »
Hayırlı olsun Ensar Bey ekiminiz :)

Görüntü gayet güzel gözüküyor. Çıkmayan kabuklar 1 2 yıkama sonrası tamamen dökülürler. Sıklıkta güzel gözüküyor. O bahsettiğiniz boşluklar yıkama esnasında dökülen saçlar olabilir ama kökleri içeride rahat olun :) Zaten yakın bir zamanda şok dökülme başlayacaktır. Saç kaliteniz çok güzel. Güzel bir ekim sonucu bekliyorum. Hayırlısı olsun.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Kasım 2022, 12:46:21 »
Bunlarda döner  bolgemizden.masalah gayet gzuel çabuk toparlamis

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 20 Kasım 2022, 12:53:50 »
Hayırlı olsun Ensar Bey ekiminiz :)

Görüntü gayet güzel gözüküyor. Çıkmayan kabuklar 1 2 yıkama sonrası tamamen dökülürler. Sıklıkta güzel gözüküyor. O bahsettiğiniz boşluklar yıkama esnasında dökülen saçlar olabilir ama kökleri içeride rahat olun :) Zaten yakın bir zamanda şok dökülme başlayacaktır. Saç kaliteniz çok güzel. Güzel bir ekim sonucu bekliyorum. Hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim üstadım.

Ins. Dedigiginiz gibidir oradaki boşluk.

Ekim yapılan daha önceki fotolarda orda sac ekim bur kaç sıralamanın kırıldığı kavşak nokta gibi geldi ve ondan bir seyreklik gibi. Yanıliyorumdur ins.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 20 Kasım 2022, 12:58:51 »
Teşekkür ederim üstadım.

Ins. Dedigiginiz gibidir oradaki boşluk.

Ekim yapılan daha önceki fotolarda orda sac ekim bur kaç sıralamanın kırıldığı kavşak nokta gibi geldi ve ondan bir seyreklik gibi. Yanıliyorumdur ins.

Aynı düşünceler bende de oluyordu üstat :) Hatta bir noktaya çok kafayı takmıştım burası niye boş diye. Saçlar çıktıktan sonra anlıyorsunuz boş yere evham yaptığınızı.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 20 Kasım 2022, 13:06:39 »
Aynı düşünceler bende de oluyordu üstat :) Hatta bir noktaya çok kafayı takmıştım burası niye boş diye. Saçlar çıktıktan sonra anlıyorsunuz boş yere evham yaptığınızı.

Forum sesli aynamiz olunca bu sureci yaşayan ve takip edenlere sormak ve cevapları almak gerçekten bu psikolojik  süreci anlatmayı kolaylaştırıyor.

Facebook Twitter Instagram