Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaslar bugun 24.gunumdeyim.Dokulmeler hizlandi ve dalan ile yikamaya devam ediyorum hala.Ayrica yaglanma fazla oluyor 1 gun yikamadigim zaman cok fazla yaglanma oluyor.Ekili bolgeleri yikarken hala ilk haftaki yikamam gibi yikiyorum.Daha rahat yikayabilirmiyim?
Alıntı yapılan: Elektrikk - 13 Kasım 2017, 21:10:06Arkadaslar bugun 24.gunumdeyim.Dokulmeler hizlandi ve dalan ile yikamaya devam ediyorum hala.Ayrica yaglanma fazla oluyor 1 gun yikamadigim zaman cok fazla yaglanma oluyor.Ekili bolgeleri yikarken hala ilk haftaki yikamam gibi yikiyorum.Daha rahat yikayabilirmiyim? yağ degıl o kafaya ekım esnasında enjekte edilen sıvı kafa derisi dışarı atıyor sanırım
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Kasım 2017, 21:22:04Alıntı yapılan: Elektrikk - 13 Kasım 2017, 21:10:06Arkadaslar bugun 24.gunumdeyim.Dokulmeler hizlandi ve dalan ile yikamaya devam ediyorum hala.Ayrica yaglanma fazla oluyor 1 gun yikamadigim zaman cok fazla yaglanma oluyor.Ekili bolgeleri yikarken hala ilk haftaki yikamam gibi yikiyorum.Daha rahat yikayabilirmiyim? yağ degıl o kafaya ekım esnasında enjekte edilen sıvı kafa derisi dışarı atıyor sanırımBen daha oncede sac yapip yagliydi.Yag oldugunu dusunuyorum.ayrica yikarken daha rahat davrana bilirmiyim.hala yukardan asagiya masaj yapar gibi yikiyorum.Derinin temizlenmeside gerekmiyormu?