Gönderen Konu: 20.10.2017 Sibel Ulusan 4060 greft  (Okunma sayısı 52503 defa)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 20.10.2017 Sibel Ulusan 4060 greft
« Yanıtla #16 : 26 Ekim 2017, 12:44:18 »
ekim bölgesini çok kuru bırakmışsın. yarıkların sebebi bu. ekim merkeziyle görüşüp onların da düşüncesini alarak kabuklar dökülünceye losyonu günde 2 defa sıkıp 1 saat bekleyebilirsin.

Elektrikk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Ekim 2017, 12:52:11 »
Ekimi olumsux etkileyecek birseymi peki bu.Daha oncr belki diger arkadaslardada olmustur ama paylasani gormedim simdiyr kadar.

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 26 Ekim 2017, 13:00:36 »
Ekimi olumsuz etkilemez şimdi sende ordaki kökler oldumu diye düşünce sarmistir sıkıntı yok ama sürekli nemli tutmaya çalış suyla nemlendirebilirsin

Swag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 26 Ekim 2017, 13:01:07 »
böyle bir görüntü ilk defa gördüm , geçmiş olsun

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #20 : 26 Ekim 2017, 13:02:35 »
Bepantol krem al kullan kardeşim
ALLAH"ın adamıyık...

Elektrikk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Ekim 2017, 13:08:28 »
Ekimi olumsuz etkilemez şimdi sende ordaki kökler oldumu diye düşünce sarmistir sıkıntı yok ama sürekli nemli tutmaya çalış suyla nemlendirebilirsin

Aynen oyle oldu.İnsan ilk defa gorunce tedirgin oluyor haliyle.Ama ekim merkeziyle gorustum normal oldugunu ve yikamayi binkac gun gunde 2 sefer yapabilecegimi soylediler.Tesekkurler herkese.

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Ekim 2017, 21:25:16 »
Valla helal olsun sende iyi yürek varmış kovan arkadaşın konusundan sonra bu sitede 1 yıldır araştırma yapipta Sibel ulusani tercih etmen beni çok sasirtti

sivaslee

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Ekim 2017, 00:14:24 »
Allah ından bulsun o kadın bide en iyisi benim modunda

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Ekim 2017, 00:30:10 »
Ekim yaptıran insanları ektirdiği doktora göre yargılamak hoş değil. Bence yorum yapmalıyız herkese.
Herkes koray'da ektiremiyor. Yine de Sibel Ulusan meslek ahlakı ve doğallık açısından kötü olsada ektiği çıkıyor gerçi  bu ne kadar avantaj tartışılır.
Herkesin beklentisi farklı olabilir kimi doğallık ister kimi çıksın yeter der herkesin görüşü farklı ve kendince haklı..
Hayırlı olsun hocam kafanı kuru tutmuşsun. Kökler ölmez sorun yok. Ama sorun olursa Sibel hanım yaptığı işin arkasında durmuyor vur kaç taktiği yapıyor parayı indiriyor sen sağ ben selamet..
6 Ay sonra ekilenlerin çoğunun çıkacağına inanıyorum ve saçsızlık son bulacak biraz doğallıktan yakınabilirsin ama yeni halini daha çok seveceksin.
Tekrar hayırlı olsun ilerleyen günlerde  paylaşımlarını bekliyoruz.

Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #25 : 27 Ekim 2017, 00:42:14 »
Bu yariklar normalmi arkadaslar.Gun gectikce artiyorda.Sizlerinde basina gldimi.

O yariktan bende de olmustu kardes, konumda paylasmistim baka bilirsin. Yikamadan once bepanthol losyonu masaj yaparak ekim yapilan bolgeye bol bol sür,  1-2 saat birak kafa cogunu emecektir, sonra dikkatlice ve bol suyla yika. Biraz gec cikiyor merak etme 1-2 defa sampuanla kafani temizlenecektir. Bu uygulamayi catlaklar gidene kadar devam et
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Elektrikk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Ekim 2017, 00:48:44 »
Ekim yaptıran insanları ektirdiği doktora göre yargılamak hoş değil. Bence yorum yapmalıyız herkese.
Herkes koray'da ektiremiyor. Yine de Sibel Ulusan meslek ahlakı ve doğallık açısından kötü olsada ektiği çıkıyor gerçi  bu ne kadar avantaj tartışılır.
Herkesin beklentisi farklı olabilir kimi doğallık ister kimi çıksın yeter der herkesin görüşü farklı ve kendince haklı..
Hayırlı olsun hocam kafanı kuru tutmuşsun. Kökler ölmez sorun yok. Ama sorun olursa Sibel hanım yaptığı işin arkasında durmuyor vur kaç taktiği yapıyor parayı indiriyor sen sağ ben selamet..
6 Ay sonra ekilenlerin çoğunun çıkacağına inanıyorum ve saçsızlık son bulacak biraz doğallıktan yakınabilirsin ama yeni halini daha çok seveceksin.

Dostum tesekkur ederim yorumun icin.Ayrica arkadaslar ben gercekten sikildim ayni arkadaslar devamlinayni şeyleri yaziyor.Ekimden oncede konu acmistim yine ayni kisiler ayni yorumlarda bulundu.Bu konuyu ben sadece sac ekimimin nasil ilerledigini buradaki cogu tecrubeli arkadaslardan bi yol gostermeleri icin actim.Sibel ulusan karakter olarak biraz soguk bir insan bunu bende gordum.Ama simdiye kadar herhangibir sorumda ve sorunumda yardimci oldular abinda allah var yukarda.Ayrica Sibel hanim benim ekimimi iyi yapsin ve sorunlarimda yardimci olsunlarda gerisi bos.Son olarak kovanin konusunuda orada acmadim drgil.Hatta engellediginden bile bahsetti.Ben kimsenin gunahini almayayim ama ekim fotograflarini banada gosterdi.Sayet ekim beni tatmin etmedi degil gosterilen fotograflarda hatta bana bi kac resim bile atti.Suan 1 fotografta tepefonumda burada paylasayim isterseniz kovanin fotografi.Diger fotograflarda telefobun hafizasini bosalttim bilgisayarimda olmali.Son olarak benim konumda bnim sounlarim konusulsun sadece.Rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 00:51:57 Gönderen: Elektrikk »

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Ekim 2017, 12:08:15 »

Dostum tesekkur ederim yorumun icin.Ayrica arkadaslar ben gercekten sikildim ayni arkadaslar devamlinayni şeyleri yaziyor.Ekimden oncede konu acmistim yine ayni kisiler ayni yorumlarda bulundu.Bu konuyu ben sadece sac ekimimin nasil ilerledigini buradaki cogu tecrubeli arkadaslardan bi yol gostermeleri icin actim.Sibel ulusan karakter olarak biraz soguk bir insan bunu bende gordum.Ama simdiye kadar herhangibir sorumda ve sorunumda yardimci oldular abinda allah var yukarda.Ayrica Sibel hanim benim ekimimi iyi yapsin ve sorunlarimda yardimci olsunlarda gerisi bos.Son olarak kovanin konusunuda orada acmadim drgil.Hatta engellediginden bile bahsetti.Ben kimsenin gunahini almayayim ama ekim fotograflarini banada gosterdi.Sayet ekim beni tatmin etmedi degil gosterilen fotograflarda hatta bana bi kac resim bile atti.Suan 1 fotografta tepefonumda burada paylasayim isterseniz kovanin fotografi.Diger fotograflarda telefobun hafizasini bosalttim bilgisayarimda olmali.Son olarak benim konumda bnim sounlarim konusulsun sadece.Rica ediyorum.
Ama benim fotoğrafımı paylasiyosun benim konum konusulsun istiyorum diyosun buda bana cevap hakkı veriyor.
Neden engelledigindende bahsettiler mi?
Mesala sana "bu ekimi sosyal medayada veya ınternette paylasamazsin böyle bir şey yaparsan 40 bin tl tazminat ödensin dediler mi"?  Merak ettim

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Ekim 2017, 12:18:53 »
Sen benim konumu baştan sona bi oku o  zaman konuş
Zaten okuduğunda asıl problemin sac ekiminde değil ekim sonrası davranışta  olduğunu görebilirsin
Ben onların yanına gittiğimde  "mertizmir " in ekiminden bahsettim bütün üyeler bilir mertizmirin ekimini  ekimin kotu oldugunu anlayinca ödemeyi geri yaptılar.
Ama ben bu ekimden bahsetttigimde kendileri ekimde hiç bir problem olmadığını sacin gayet iyi olduğunu söyleyip fotoğraf gösterdiler su an sana yaptıkları gibi
Kusura bakma ama ben burad 100 tane foto paylaştım en şeffaf haliyle bunun 25 i donordur ki ne rezalet olduğu aşikar buna karşın doktorun sana attığı iki fotoğrafa tab oluyorsan sende sıkıntı vardır ya da ekim yaptıran insanlar gibi doktora inanamak istiyosundur

Elektrikk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 29 Ekim 2017, 20:11:34 »
10.gun kabuklarida doktum.Catlaklar icin tedirgin olmustum ama surcin boyle ilerleyecegini soylemislerdi.

Facebook Twitter Instagram