Yani parmak uçlarınızla ekilen bölgeye vurarak mı yoksa tüm elinizi avuç içinizi kullanarak mı nasıl bir masaj şekli izlediniz her gün mu ayrıca
Parmak uçlarıyla vurarak deil , bastırıp sürterek ileri geri yada oval haraketler ile. Bende saç çıktığı için mi tam bilmıyorum kafa kasınıyor bazı donemler çok bazı donemler az benım elımı saçıma goturmem genelde masaj olsun diye değidi. Kasındığı için parmak uclarıyla kasımak için 1-2 dk sürtüyordum. Duş alırken de kullandığım şampuanı iyice yedirmek için 1-2 dk yine parmak uclarıyla sürtüyordum.
Günde kaç defa hiç saymadım 4-5 kez olan gunde vardır 10-15 kez olan günde ama dediğim gibi masaj amaçlı pek değildi kaşımak amaçlı yapıyordum.
Saçlarımın erken çıkması bence kişinin bünyesiyle alakalı birşey her insan nitekim farklıdır. Sigara kullanmıyorum alkol kullanmıyorum hatta yanımda sigara bile içilince rahatsız olan biriyim arabamda kimseye sigara içtirmiyorum diyebilirim. İllaki bunlarında etkisi vardır ama dediğim gibi her insanda farklı gelişim süreçleri olması oldukça normal