maske kullanmadm covidde olmadım cezada yemedim gerci cezalarda iptal olmuş.maskeler çok yanlıştı.zaten bu maskeler korumazdı asıl maske bilimsel maske ve 800 lira tanesi demişti bir prof oda 4 saat etkiliymiş.aşıda olmazdım boyle şeylere aldırış etmem mekanlara girebilmek için mecburi oldum.asıdan sonra dişlerimde dokulmeler oldu.
toplumun %80'ni kullandığı için sizin kullanmamanız bir şey ifade etmiyor. viral enfeksiyonların yayılımı durarsa güçlenir. grip o yüzden bu sene çok kuvvetli. maskenin işe yaramadığına dair bir bilimsel makale gösterin lütfen. ya da uğraşmayın çünkü yok. o kadar makale ve arastırma sonucu aşıların yan etkisi raporlandı ilk defa aşı sonrası diş dökülmesini duydum
. aşıyı diş dökülmesine nasıl bağladınız hocam? sizin baya takıntı olmuş gibi. merak etmeyin aşının ciddi bir yan etkisi yok. her dişi dökülen, kalp krizi geçiren, inme inen aşıdan sonra derse ben ne anladım bu işten? sigara içen, sağlıksız beslenen adam kalp krizi geçirince sorumlusu aşı oluyor. inanılmaz gerçekten.