Anket

Sizce ?

Aşıdan sonra hastalıklar ölümler arttı
7 (70%)
Aşıdan sonra hastalıklar ölümler artmadı
3 (30%)

Toplam Oy Verenler: 10

Gönderen Konu: Covid aşısından sonra hastalıklar ölümler arttımı?  (Okunma sayısı 496 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Covid aşısından sonra hastalıklar ölümler arttımı?
« Yanıtla #15 : 21 Kasım 2022, 01:19:31 »
maske kullanmadm covidde olmadım cezada yemedim gerci cezalarda iptal olmuş.maskeler çok yanlıştı.zaten bu maskeler korumazdı asıl maske bilimsel maske ve 800 lira tanesi demişti bir prof oda 4 saat etkiliymiş.aşıda olmazdım boyle şeylere aldırış etmem mekanlara girebilmek için mecburi oldum.asıdan sonra dişlerimde dokulmeler oldu.
toplumun %80'ni kullandığı için sizin kullanmamanız bir şey ifade etmiyor. viral enfeksiyonların yayılımı durarsa güçlenir. grip o yüzden bu sene çok kuvvetli. maskenin işe yaramadığına dair bir bilimsel makale gösterin lütfen. ya da uğraşmayın çünkü yok. o kadar makale ve arastırma sonucu aşıların yan etkisi raporlandı ilk defa aşı sonrası diş dökülmesini duydum :D . aşıyı diş dökülmesine nasıl bağladınız hocam? sizin baya takıntı olmuş gibi. merak etmeyin aşının ciddi bir yan etkisi yok. her dişi dökülen, kalp krizi geçiren, inme inen aşıdan sonra derse ben ne anladım bu işten? sigara içen, sağlıksız beslenen adam kalp krizi geçirince sorumlusu aşı oluyor. inanılmaz gerçekten.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2022, 09:13:08 »
 toplumda çoğunluk gorus aşıladan sonra ölümlerin arttığı.merkezdeyim veya diğer kafa yerlerdeyim hep etrafımda geniş bakıyorum genelde kıl kuyruk ne oldum ben delisi insanlar aşıdan sonra maskeden sonra yalancı ozguvene yenildi.ölen aşılı falanda öldü.ama aşı maske yerine daha çok kendini izole eden insanlara hiç yanaşmayanlar neredeyse hiç coronaya yakalanmadı.tabi herkesin kendi gorusu gozlemi.ben sahsen basındada dedim aşıyı satmaktı asıl amaç dunya nufusunuda azaltmak bence bir taşta bir kaç kuş vurdular .zaten bu senaryo bence 5 sene once yazılmıştı şimdide 5 sene sonrasını yazıyorlar tabi herkesin kendi gorusu
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2022, 09:20:23 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 21 Kasım 2022, 09:57:34 »
bir komedi senaryosu oynandı geçti ama bakanlık eliyle millet borç bataklığına sürüklendi aylarca kepenk açamayan işletmeler oldu ve bunlara sadece 1000TL yardım yapıldı Allah bunların hesabını sorar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 21 Kasım 2022, 11:29:43 »
 insallah gecti yeniden patlatmazlar veya baska bir senaryo turetmezler esnaf battı.5 trilyonluk taksisi olan esnafa 3 lira kucuk esnafa 1 lira verdiler.bir çok sektor hışıma uğradı bosanmalar dağılan yuvalar dunyanın her yerinde ekonomik cokuntu peşinden ahlaksal cokuntuyu getirir.toplum kafayı yedi.dur bakalım daha neler gorucez
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 22 Kasım 2022, 09:20:16 »
herkes yine uzmanlığını konuşturmuş. aşıyla ilgili yüzlerce makale, yayın paylaşıldı. aşı kalp krizine neden olmaz, covid olur. covid sonrası miyokardit görülme riski var ve bununla ilgili onlarca makale yayınlandı. üstelik virüsün neden olduğu kalp kası iltihabı aşının yapacağından çok çok daha tehlikeli. ayrıyeten; aşının miyokardit yapma olasılığı covid'in yapmasından çok daha düşük. yani aşı sizi hem hastalıktan, hem post covid sendromundan korur. bilime güvenin.

ayrıyeten şu argümanı anlamıyorum "yok çevremdekilere pıhtı attı, yok kalp krizleri arttı vs" biz sahada niye böyle bir şey görmüyoruz acaba? ülke zaten covidden önce de kardiyovasküler komplikasyonlarda avrupada birinci sıradaydı? her yıl ülkemizde 200 bin insan zaten kalp krizinden ölüyor? bunlara siz otopsi yapıpta mı aşı yüzünden diyorsunuz? niye biz göremiyoruz artışı? niye bu kadar içindeyken olayın 3 aşı vurduk? kalp krizlerin sebebini temelsiz aşıya yormak yerine, hareketsizliğe, dengesiz beslenmeye, strese yorun.

hay ağzına sağlık.. ne guzel özetlemişssin durumu..  yolda araba çarpsa  aşıdan oldu dıyecek bır kıtle olustu artık :))))  bırde yenı trend şu bırkac unlu son zamanlarda akcıger kanserı oldu ( armağan çağlayan , billur kalkavan )  onu da aşıya bağladılar en son twitterda neler okuyorum bır görsen :)) 

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2022, 10:08:43 »
 sonbaharda bağışıklık sistemi duser genelde ihtiyarlar gider derler kış sonuna kadar ölümler olur.ama bu pandemiden beri hiç bu kadar cezaneye gitmemiştim.sağım solum çok kayıplar oldu.bunlar zaten belki 20 yıldır tedavi goreni vardı.ama hepsi birde döküldüler.bu kadar tesadüf olamaz.aşı insanlık tarihinden beri var çok onemlidir.sağlığımızın olmazsa olmazı ama pandemi soru işaretiyken aşısıda ne kadar guvenilir

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2022, 14:07:32 »
hay ağzına sağlık.. ne guzel özetlemişssin durumu..  yolda araba çarpsa  aşıdan oldu dıyecek bır kıtle olustu artık :))))  bırde yenı trend şu bırkac unlu son zamanlarda akcıger kanserı oldu ( armağan çağlayan , billur kalkavan )  onu da aşıya bağladılar en son twitterda neler okuyorum bır görsen :))
hiç sorma hocam ya. sordukları soruların cevabı bilimsel olarak cevaplanmış fakat okumadıkları için kendi kafalarında şüphe ve hikaye yaratıyorlar. zaten bu plandemici tayfa, aşı karşıtı tayfa, düz dünyacılar hepsi tek paket. koyalım 1 saat covid yoğun bakıma  bakalım aşı vurmak için nasıl çaba sarf ediyorlar. uğraşmamak lazım. kendi tercihleridir, ister olurlar ister olmazlar fakat başkasını yalan dolanla kandırıp aşı olmasını engllemek yazıktır, ayıptır.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Aralık 2022, 10:52:07 »
 gripler gecmiyor tam gecicek gibi oluyor yeniden boy gosteriyor.sağlıkçı tanıdığıma sordum mikrop mutasyona uğramış.corona ve grip mikrobunun birleşmiş haliymiş bu ondan gecmiyormuş.yakalanmamak lazım.maske aşı derken yordular milleti birde bu gecmeyen grip çıktı şimdi

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Aralık 2022, 00:20:15 »
Asi olayi tam bir aceleye gelmis milyarlar kaldirilmis bir sektor oldu.ve kanimca hicbir faydasi ekstra insan savunma mekanizmasina katkisida supheli ben tam asiliydin cok kotu gecirdim .asi cok aceleye geldi bir tiyatro donsu saman alevi gibi sanki kovid bitti de kimse konusmuyor eskisinden beter var.ama gundemden dusmuyor.korku pompalamiyorlar.bir seyler dondu ama belkide hic bilemiycez.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Aralık 2022, 07:55:11 »
 oldu bittiye getiriyorlar.amaç zate kitleye yayıp baığışıklık kazandırmaktı.covid bitmesi griple birleşti ondan gripler aylarca gecmiyor

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Aralık 2022, 09:44:43 »
Aşı olmayacaktım da 3 kuruş maaşa kölelik yaptığım şirket zımni şekilde zorladığı için mecbur olmak zorunda kaldım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Aralık 2022, 12:14:25 »
 çoğu insan bende mecburi oldum yoksa hayatta olmazdım

Facebook Twitter Instagram