Anket

Sizce ?

Aşıdan sonra hastalıklar ölümler arttı
7 (70%)
Aşıdan sonra hastalıklar ölümler artmadı
3 (30%)

Toplam Oy Verenler: 10

Gönderen Konu: Covid aşısından sonra hastalıklar ölümler arttımı?  (Okunma sayısı 495 defa)

emekli kel

• Hero Member
 Çevremdede duyuyorum aşıdan sonra ölüm vakaları ve hastalıklar arttı deniyor gözlemliyorumda.Sizce bu artan hastalık ve ölüm vakalarının aşı ile ilgisi varmı?

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Covid aşısından sonra hastalıklar ölümler arttımı?
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2022, 21:12:51 »
3 kere covid oldum 2 yilda henuz birsey yok. Umarim da olmaz :)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2022, 04:25:13 »
açıkçası 1 aşı oldum ve pişmanım
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2022, 06:26:20 »
Kim ne derse desin aradan geçen 3 yıla rağmen hala testinin doğru yapılamadığı  semptomlarının tam olarak belirlenemediğini sözümona bir hastalığa karşı geliştirildiği iddia edilen aşının güvenilirliğine inanmıyorum.
İlk zamanlar verilen ilaçları nasıl ki  “bu ilaçlar zararlı “diyip  kaldırdılar,  Çin’den milyonlarca aşı ithal edip bu aşıyı zorunlu şekilde kullandırıyorlar iken nasıl ki bir anda “Çin aşısı etkisiz” diyip bir diğerine yönlendirdiler ise , daha dün aşı korur derken bulaş riskini azaltır derken bugünlerde “bulaş riskini azaltmaz sadece hafif atlatmanızı sağlar” şeklinde tutarsız açıklamalar yapılıyor ise “yarında aşı kalp krizi riskini öngördüğümüze fazla şekilde arttırıyormuş” diyebilirler.

Şahsen ben aşı olmadım sözümün geçtiği hiçbir  bir yakınımada oldurmadım.

Tercihimi Organic yaşamdan yana kullandım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2022, 09:49:09 »
 normalde ben boyle şelere aldırıs etmem kuş gribi tavuk gribi deli dana falan aldırıs etmemiştim uzak kalın denilen şelerden uzak kalmamıştım bişi olmadı.coronadada maske kullanmadım hayatta aşı olmazdım mekanlara girebilmek için oldum coronada olmadım.aşının buyuk hata olduğunu biliyorum.cevremde ölümler hastalıklar arttı.basur katarak falan çoğu insanda bu sorunlar var solunumla ilgili kalp sorunlarıda var.bakmak lazım aşı olanlarda ne kadar arttı olmayanlarda ne kadar arttı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

shgoon1235

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2022, 22:52:25 »
Hastalığı ölümü bilmiyorum ama hiç dökülmeyen saçım,geçen sene aralık ayında dökülmeyi bırak işkence uygulasam bile elime 1 tel gelmiyordu.Ne zaman covid geçirdim ondan sonra saçımdaki incelmeleri ve dökülmeleri gördüm.Sonrası dermatolog randevusu ve sonra çaat diye yüzüme vurulan genetik dökülme.Halen covid mi yoksa genetik mi diye kendi kendime soruyorum
  • Medikal Tedavi Ru58841 Setipiprant Dut&Fin ve bazı vitamin takviyeleri

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2022, 23:36:15 »
 bir dr arkadas demişti covid dokulmesi var diye.dermotolog hastalar covid dokulmesinden geliyormuş .covidin kendi gecici dokulmesi olabilir veya varolan genetiği hızlandıran bir covid olabilir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2022, 02:52:42 »
Yani onceden korona diye ortaligi ayaga kaldirmalari birden savas cikinca ukrayna savasi unutulup sanki yokmus gibi davranmalari madem bu kadar buyuk bir virustu simdide var ama umursanmiyor .medya kopurttu medya kapatti bu arada 2tane asi oldum + kovid de gecirdim.birseyler dondu bu kovide ama neler dondu kimse bilemez.tahminimce yuksek dabaka kesinlikle asi olmadi biz turkiye gelince kokteil yaptik once cin asisi sonra alman.sonumuz hayirli olur insallah ama cevremizde kalp krizi gecirenler hep vardi ve olucak sadece şimdi kulak kabartiyoruz aşi yuzunden.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2022, 09:19:19 »
 coronada ukrayna savasıda 5 sene onceden hesaplanmış senaryolar şu an 5 sene sonra ne yasıcan ellerinde o yazılı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2022, 09:20:27 »
Kim ne derse desin aradan geçen 3 yıla rağmen hala testinin doğru yapılamadığı  semptomlarının tam olarak belirlenemediğini sözümona bir hastalığa karşı geliştirildiği iddia edilen aşının güvenilirliğine inanmıyorum.
İlk zamanlar verilen ilaçları nasıl ki  “bu ilaçlar zararlı “diyip  kaldırdılar,  Çin’den milyonlarca aşı ithal edip bu aşıyı zorunlu şekilde kullandırıyorlar iken nasıl ki bir anda “Çin aşısı etkisiz” diyip bir diğerine yönlendirdiler ise , daha dün aşı korur derken bulaş riskini azaltır derken bugünlerde “bulaş riskini azaltmaz sadece hafif atlatmanızı sağlar” şeklinde tutarsız açıklamalar yapılıyor ise “yarında aşı kalp krizi riskini öngördüğümüze fazla şekilde arttırıyormuş” diyebilirler.

Şahsen ben aşı olmadım sözümün geçtiği hiçbir  bir yakınımada oldurmadım.

Tercihimi Organic yaşamdan yana kullandım

Kesinlikle bu süreci çok akıllıca davranarak geçirdin dostum
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2022, 09:22:48 »
 benim arkadaslarımda aşı olmadı corona falan atlatmadılar bende maske takmadım bişi olmadı.aşıyı mecburiyetten oldum hayatta olmazdım koca bir duzmece dedik hep

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2022, 14:15:07 »
herkes yine uzmanlığını konuşturmuş. aşıyla ilgili yüzlerce makale, yayın paylaşıldı. aşı kalp krizine neden olmaz, covid olur. covid sonrası miyokardit görülme riski var ve bununla ilgili onlarca makale yayınlandı. üstelik virüsün neden olduğu kalp kası iltihabı aşının yapacağından çok çok daha tehlikeli. ayrıyeten; aşının miyokardit yapma olasılığı covid'in yapmasından çok daha düşük. yani aşı sizi hem hastalıktan, hem post covid sendromundan korur. bilime güvenin.

ayrıyeten şu argümanı anlamıyorum "yok çevremdekilere pıhtı attı, yok kalp krizleri arttı vs" biz sahada niye böyle bir şey görmüyoruz acaba? ülke zaten covidden önce de kardiyovasküler komplikasyonlarda avrupada birinci sıradaydı? her yıl ülkemizde 200 bin insan zaten kalp krizinden ölüyor? bunlara siz otopsi yapıpta mı aşı yüzünden diyorsunuz? niye biz göremiyoruz artışı? niye bu kadar içindeyken olayın 3 aşı vurduk? kalp krizlerin sebebini temelsiz aşıya yormak yerine, hareketsizliğe, dengesiz beslenmeye, strese yorun.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2022, 17:19:32 »
 her sonbahar cevremde ölümler artardı ama bu sonbahar kat kat arttı grip olan eşim dostum en gec 1 haftada atlatırdı şimdi 1 ayda atlatamıyolar sanki ölüm ve hastalık arttı

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2022, 18:05:43 »
her sonbahar cevremde ölümler artardı ama bu sonbahar kat kat arttı grip olan eşim dostum en gec 1 haftada atlatırdı şimdi 1 ayda atlatamıyolar sanki ölüm ve hastalık arttı
viral enfeksiyonların bu kadar etkili ve uzun sürmesinin nedeni 3 yıldır maskeyle dolaşıp yayılımı azalttığımız için. hem virüsler güçleniyor hem bizim bağışıklığımız düşüyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2022, 18:18:28 »
 maske kullanmadm covidde olmadım cezada yemedim gerci cezalarda iptal olmuş.maskeler çok yanlıştı.zaten bu maskeler korumazdı asıl maske bilimsel maske ve 800 lira tanesi demişti bir prof oda 4 saat etkiliymiş.aşıda olmazdım boyle şeylere aldırış etmem mekanlara girebilmek için mecburi oldum.asıdan sonra dişlerimde dokulmeler oldu.

Facebook Twitter Instagram