Saç Ekimi Sonuçları
4.5 ay oldu
Sonuç çok güzel gidiyor tepeye 2. Ekimle saç sorununu tarihe gömebilirsiniz:)
4.5 ay oldu[/quoteçok güzel duruyor, neler kullandığınızı yazar mısınız bu zamana kadar
3.aydan sonra resmen patlama yaşamışsınız çok güzel görünüyor. Sadece ön çizgiyi çok düz buldum keşke atışlarla biraz doğallık katsalarmış belki tepe ekiminde oraya da rötuş yaptırırsınız
Alıntı yapılan: Harun Burak - 21 Mart 2023, 11:56:394.5 ay oldu[/quoteçok güzel duruyor, neler kullandığınızı yazar mısınız bu zamana kadar 2. Aydan 5. Aya kadar finasterid kullandım. Onun disinda dönüsümlü olarak biotin, alpha lipoic asid, omega3, solgar çinko, l karnitin.
ön bölge de çizgi tasarımı ve biraz da saç yönlerinden dolayı doğallık tam iyi durmuyor tabi seni rahatsız eden bir durum yoksa sorun yok. saç gelişimi gayet güzel hızlı tepe alanda tepe alana da 1 ekim gerekecek çıkış bakımından güzel maşallah
Dediğin gibi ön çizgi daha iyi olabilirdi ancak ben bu halinden de memnunum etrafımdakiler ekim olduğunu anlamıyor. Tabikii daha iyisi olabilirdi bütçem olsaydı bi serkan aygın çizgisinden isterdim ancak bütçeme göre verim alabildiğimi düşünüyorum. Saç tellerimde aşırı ince o yüzden çıkış oranını iyi yakalamam gerekiyordu. Genel olarak memnunum tepeye de serkan hocaya giderim umarum. Yorumun için teşekkürler hintel
bu merkezde daha iyi bir çizgi yapabilir sonuçdta daha güzel ön çizgi her şey bütçe değil biraz kendilerini geliştirseler harikalar yaratırlar potansiyel var hayırlısı memnun olmana sevindim