Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 21
Tabiki koray erdoğan
Alıntı yapılan: Mert35 - 20 Ekim 2017, 20:28:52Tabiki koray erdoğanFehmi Armani değil kardesim:) Alvi Armani... şak diye kestirip cevap vermek kolay değil . Alvi de işinde başarılı etkili sonuçlar sergiliyor.
1907. mesajında koray hoca demişsin yani bu kadıköy demek oda koray hoca demek ):artık dunya markası oldu koray hoca adam resmen kadıköy boğası gibi istanbılla dünyayla butunleşti ben daha karar vermemedim tekrar bakıcam armani ekimlerine ve dr koray ekimlerine ama koray hoca 1 2 adım onde gidi armaniden
tabi bir çok insan gibi saçla kafayı bozduk deli olmadan dahi olamazsın tutkudur bu iş saçı halletse bile insan saç sitelerine bakmadan yapamıo çünki halen beyinlede çözümsüz bu iş aslında açıklık genişte olsa dooru ii kullanıyorsan kapatıon saçı ama bu tarz karışık işler insanda pek merak yapar gercekten çok kafa patlattık bu işe pazar derbi bence berabere hem maçı boşverelim koyu fenerbahçeli olduğum için tüm saç sitelerinden banlandım artık bir siteye uyuz olmuşlardı beni ordan attırmak için fenerbahçeye laf dediler ebnde dayanamadım sonra banlandım millette dedi fenerbahçe tutkunun ustune oynadılar siteyi çökertmek için seni banlattılar dedi):hakeden kazansın dostluk kazansın .armani kralken 2007de dr koray daha bu kadar geliştirmemişti kendini sanırım armani oldumcuk davrandı 10 sene once armaniye biz nasıl bakardık dunya formlarındada oyle bakıo olabilirler dr koraya