Gönderen Konu: DUTASTERİD 4 AY SONUÇLARI (GÜNCELLEME) BEFORE/AFTER (ÖNCESİ SONRASI)  (Okunma sayısı 3896 defa)

Andrea

• Hero Member
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abicim cansın. Düşünüp böyle bir soru sorduğun için de ayrı teşekkür ederim. Doktorumdan gerekli izinleri almadım henüz fakat yaşadığım kanser rahatsızlığının dutasteridin etki mekanizması ile herhangi bir çelişkisi yok roaccutane tedavim için ise bizzat doktor kontrolünde ilerliyorum yani doktorumun haberi var şu anlık gerçekten de samimi bir şekilde söylüyorum hiçbir yan etkli görmedim dutasterid gerçekten de bana ağır gelmedi zaten böyle bir şey söz konusu olmuş olsaydı şu anda belki de ilaca devam etmiyor olurdum.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abicim cansın. Düşünüp böyle bir soru sorduğun için de ayrı teşekkür ederim. Doktorumdan gerekli izinleri almadım henüz fakat yaşadığım kanser rahatsızlığının dutasteridin etki mekanizması ile herhangi bir çelişkisi yok roaccutane tedavim için ise bizzat doktor kontrolünde ilerliyorum yani doktorumun haberi var şu anlık gerçekten de samimi bir şekilde söylüyorum hiçbir yan etkli görmedim dutasterid gerçekten de bana ağır gelmedi zaten böyle bir şey söz konusu olmuş olsaydı şu anda belki de ilaca devam etmiyor olurdum.
karaciğer sağlığı için deve dikeni (milk thistle) kullanmanı öneririm dutasterid ve roaccutane ikisi de karaciğere fazla yük bindirebilir

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Çok iyi sonuç dostum mutlu olduk.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Andrea

• Hero Member
Teşekkür ederim kardeşim benim konuyu güncelliyorum tam 1 ay sonrası sizlerle buyrunuz.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram