Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Estemylife) 4100 Greft  (Okunma sayısı 38311 defa)

Cenk49

• Full Member
Ynt: Hisar Hastanesi (Estemylife) 4100 Greft
« Yanıtla #121 : 30 Kasım 2017, 22:04:51 »
Merhabalar, bugün ekimin 39.günü. Şok dökülme ile neredeyse ekilenlerin %95'i döküldü.

Gidişat nasıl sizce ?
Şok dökülmenin çok olması iyidir daha erken ve sağlıklı çıkar saçlar.

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 30 Kasım 2017, 23:19:29 »

Teşekkür ediyorum Cenk hocam yorumunuz için, inşallah umduğumuz sonucu alırız  :)

hardcore

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 18 Ocak 2018, 04:27:48 »
son durum nedir hocam

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 22 Ocak 2018, 15:54:55 »
Merhaba arkadaşlar, iş yoğunluğum nedeni ile pek paylaşım yapamıyorum bu aralar.
3. ay fotosu ;

Saçlar biraz yağlı bu arada daha net fotoları fırsat bulduğumda paylaşacağım, yorumlarınız nedir

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 22 Ocak 2018, 16:20:00 »
Süreç ilerliyor bir şey demek için erken biraz . 2 ay içinde ataklar başlar . Ekim yaptırdığınızda ekip ile ilgili bazı tereddütleriniz vardı inşallah iyi olur .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 23 Ocak 2018, 12:20:21 »
Süreç ilerliyor bir şey demek için erken biraz . 2 ay içinde ataklar başlar . Ekim yaptırdığınızda ekip ile ilgili bazı tereddütleriniz vardı inşallah iyi olur .

Evet haklısınız henüz yorum yapmak için erken, bekleyişin en heyecanlı kısmına geldim sanırım inşallah ciddi bir atak gözlemlerim, teşekkürler yorumunuz için.

Green392

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 23 Ocak 2018, 13:17:59 »
Hocam bende aynı yerde ektirdim. 4175 greft ektik dediler. Benim konumdan takip edebilirsin. Ben kesinlikle bu kadar Ekim yapılmadığını düşünüyorum kendim için. Benzer durumu sizin içinde düşünüyorum. Burada yaşanan şu gibi benim görüşüme göre;aynı ekibin günde 2 ayrı müşteriye saç ekmesi için kaç grefti 5-6 saatte ekeriz planlaması. Benim ekimimde 5. Saatte biraz çabuk olmalarını telkin etmişti yönetici. Bana da bence 3000 civarı anca ekmişlerdir. Tabi fiyat uygun olunca maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Ama yine de beklentinize göre belkide tatmin edebilir. Sabır çok önemli

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 23 Ocak 2018, 16:49:16 »
Hocam bende aynı yerde ektirdim. 4175 greft ektik dediler. Benim konumdan takip edebilirsin. Ben kesinlikle bu kadar Ekim yapılmadığını düşünüyorum kendim için. Benzer durumu sizin içinde düşünüyorum. Burada yaşanan şu gibi benim görüşüme göre;aynı ekibin günde 2 ayrı müşteriye saç ekmesi için kaç grefti 5-6 saatte ekeriz planlaması. Benim ekimimde 5. Saatte biraz çabuk olmalarını telkin etmişti yönetici. Bana da bence 3000 civarı anca ekmişlerdir. Tabi fiyat uygun olunca maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Ama yine de beklentinize göre belkide tatmin edebilir. Sabır çok önemli

Merhabalar hocam, evet konunuzu inceledim, kanallarımızı aynı arkadaş açmış, Emrah bey. Konumu başından beri takip ettiyseniz süreçle ilgili bazı sıkıntılar yaşadım, şu an tamamiyle stres yapacak türden bir şeyler düşünmemeye gayret ediyorum. Sizin düşündüğünüz gibi ben de aynı şekilde 3000 greft ya vardır ya yoktur ekilenlerin diye düşünüyorum. Sürecin sonunda tatmin edici bir görüntü oluşmasa hem  Hasan bey olsun hem de Mehmet bey gereken revizyon ekimini yapacaklarını ilettiler ama olan donör bölgeye oluyor o da ayrı bir mevzuu. Bu noktada süreç tam bitmeden sizin de moral bozukluğuna kapılmamanızı tavsiye ederim. İnşallah tatmin edici bir görüntüye kavuşuruz.

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 20 Şubat 2018, 10:16:39 »
Keltoş olmak acıbe kardeş ama durum  vahim bilgin olsun

erkndinc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 20 Şubat 2018, 10:28:47 »
Merhabalar, 4 ay oluyor sanırım. Süreciniz nasıl ilerliyor acaba ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 20 Şubat 2018, 10:57:12 »

Merhabalar hocam, evet konunuzu inceledim, kanallarımızı aynı arkadaş açmış, Emrah bey. Konumu başından beri takip ettiyseniz süreçle ilgili bazı sıkıntılar yaşadım, şu an tamamiyle stres yapacak türden bir şeyler düşünmemeye gayret ediyorum. Sizin düşündüğünüz gibi ben de aynı şekilde 3000 greft ya vardır ya yoktur ekilenlerin diye düşünüyorum. Sürecin sonunda tatmin edici bir görüntü oluşmasa hem  Hasan bey olsun hem de Mehmet bey gereken revizyon ekimini yapacaklarını ilettiler ama olan donör bölgeye oluyor o da ayrı bir mevzuu. Bu noktada süreç tam bitmeden sizin de moral bozukluğuna kapılmamanızı tavsiye ederim. İnşallah tatmin edici bir görüntüye kavuşuruz.

2 ekim yaptıran kişinin bu görüşleri pek iç açıcı değil
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 26 Şubat 2018, 23:09:55 »
Merhabalar ekimin 4.ayındayım, gözlemlenebilir bir çıkış yok daha;

Muallim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 27 Şubat 2018, 09:11:53 »
Hocam donör bölgenn resmini atar mısın

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 07 Mart 2018, 16:06:55 »
Merhabalar bugün itibarı ile ekimin 135.günü, pek bir gelişme halen gözlemleyemedim, şok dökülmeden kalan saçlar uzamış sadece, sizce durum nasıl ?

« Son Düzenleme: 07 Mart 2018, 16:13:59 Gönderen: saçsızbedevi »

Facebook Twitter Instagram