Saç Ekimi Sonuçları
toplamda 10.yıkamada kabuk dökümü tavsiye ediyor hisar. sanırım 10.yıkama yarın oluyor. yarın tekniğine uygun olarak dökülebilir.
takviye ilaç vitamin vs kullanıyor musunuz?
Tum mesajlari okudum şu yargiya vardım dogrumudur. hasan ve mehmet bey daha önce en azindan kanal açma işlemine giriyordu. Fakat bundan sonra sadece çizimi yapip kontrole mi geliyorlar. Yani yeni gidecek arkadaşlar bu manzaraylamı karşilaşacak
Alıntı yapılan: burakco91 - 04 Kasım 2017, 02:32:01Tum mesajlari okudum şu yargiya vardım dogrumudur. hasan ve mehmet bey daha önce en azindan kanal açma işlemine giriyordu. Fakat bundan sonra sadece çizimi yapip kontrole mi geliyorlar. Yani yeni gidecek arkadaşlar bu manzaraylamı karşilaşacakBurakco kanal islemlerini Hasan Bey yapiyor ama ekipleri kalabalik mesala elmas fueyi genelde ahmet Bey yapiyor orada yaptirmak istediginiz ekime gore ekip belitliyorlar. Birde Hasan Bey bazen yurtdisina gidiyormus. Mesala Ben onun oldugu gunu istedim ozellikle ve bizzat kanallarimi Hasan Bey kendisi acti. Bence Hisar’ hastanesine birebir gorusmeye gidersen daha İyi olur senin İcin. Kafan Rahat olur. Bu arada ekimin hayirli olsun bedevi dostum
Artık şu kabukları döküver de bizde bakalım ortaya ne sonuç çıkacak
Ekim gayet güzel ilerliyor
Hayırlısı olsun usta inşallah güzel sonuçlar alırsın takipteyim hemen hemen ayni gunde rkim yaptirmisiz