Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Estemylife) 4100 Greft  (Okunma sayısı 38264 defa)

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 23 Ekim Günü Hisar Hastanesinde Ekim Yaptıracağım
« Yanıtla #30 : 24 Ekim 2017, 12:52:42 »
yazdıklarınızı okudum hocam bende şahsen böyle bir şey yaşanmadı ama yaptıkları yanlış ekime tecrübesiz birilerini koymamaları gerekirdi sonuçta önemli bir şey bu inşallah bir sıkıntı olmaz da güzel saçlara kavuşursunuz. Kanal Açma işlemlerini Hasan Akıl ve Emrah beyden başkası yapmıyor acaba neden size başka biri geldi ki acaba

.

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 24 Ekim 2017, 12:59:52 »
Moralini bozma dostum stres yapma sana bişey kazandırmaz bakalım sonuç ne olacak takipdeyiz sabır sadece

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 24 Ekim 2017, 13:17:50 »
Sen onlara para kazandırıyorsun sana karsı kusursuz olmak zorunda,
keşke resti çekip evine geri dönseydin resmen çoluk çocuğa saç ektirmişler. umarım sonucun güzel olur

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Ekim 2017, 13:21:14 »
Moralini bozma dostum stres yapma sana bişey kazandırmaz bakalım sonuç ne olacak takipdeyiz sabır sadece

Teşekkür ediyorum dostum, bu süreçte stres yapmamaya calisirim insallah

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 24 Ekim 2017, 13:22:38 »
keşke resti çekip evine geri dönseydin resmen çoluk çocuğa saç ektirmişler. umarım sonucun güzel olur

.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 13:20:48 Gönderen: saçsızbedevi »

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 24 Ekim 2017, 13:24:31 »

Ekimime hocanin hic dahil olmayacagini bilseydim resti cekip donmustum ama o masaya yattik bir kere olan oldu, beklemedeyiz dostum bakalim
Sabret kardesim bakalım ne olacak fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etme

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 24 Ekim 2017, 13:36:17 »
Ekimden bir gün sonraki fotoğraflar ;

Ekim nasıl olmuş sizce ? Degerli yorumlarinizk bekliyorum.

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #37 : 24 Ekim 2017, 13:46:23 »
Açıkcası sizin ekim hakkında yazdiklarinizi okuyuncaya kadar Hisar hakkında dusuncelerim pozitifdi. Hətta bazan arkadaslara tavsiye ediyordum arastirin diye. Ama eger dedikleriniz gercekten olmuşsa bu hisarin müştersi cogaldi gotleri şişdi demektir. Kimse kusura bakmasin. Boyle mi davranilir musteriyle? Hele hele saç ekimi yaptiracak kişiyle. Kafanizda anestezi patlamasinda sorun yok bende de olmuşdu kendimi cok kasiyordum onun için oldu. Ekiminiz guzel görünüyor. Moralinizi duzeltmeye çalışın, baska seyler düşünün. Pozitiv olun. Bir şeyi de soylemek istiyorum ben burda 4 bin greft goremedim belki resim acisindandir.
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 24 Ekim 2017, 13:58:13 »
Hocam geçmiş olsun özel mesajlara bakarmısınız

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 24 Ekim 2017, 13:59:52 »
Açıkcası sizin ekim hakkında yazdiklarinizi okuyuncaya kadar Hisar hakkında dusuncelerim pozitifdi. Hətta bazan arkadaslara tavsiye ediyordum arastirin diye. Ama eger dedikleriniz gercekten olmuşsa bu hisarin müştersi cogaldi gotleri şişdi demektir. Kimse kusura bakmasin. Boyle mi davranilir musteriyle? Hele hele saç ekimi yaptiracak kişiyle. Kafanizda anestezi patlamasinda sorun yok bende de olmuşdu kendimi cok kasiyordum onun için oldu. Ekiminiz guzel görünüyor. Moralinizi duzeltmeye çalışın, baska seyler düşünün. Pozitiv olun. Bir şeyi de soylemek istiyorum ben burda 4 bin greft goremedim belki resim acisindandir.

.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2017, 09:11:23 Gönderen: saçsızbedevi »

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 24 Ekim 2017, 14:04:59 »
Hocam geçmiş olsun özel mesajlara bakarmısınız
Teşekkür ediyorum hocam, mesajinizi cevapladim.

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 24 Ekim 2017, 14:18:01 »
bir yere cok fazla talep olunca maalesef bozuluyor ve kalite cizgisini koruyamiyor. AMA moralinizi yuksek Tutun. On cizginiz FEna degil. Eger gunde 2-3 hastanin uzerine cikmislarsa hocalarin ameliyat esnasinda sadece gir cik yapmasi normal. Saglik ticarete donisturulmemeli

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 24 Ekim 2017, 14:32:25 »
yazdıklarınızı okudum hocam bende şahsen böyle bir şey yaşanmadı ama yaptıkları yanlış ekime tecrübesiz birilerini koymamaları gerekirdi sonuçta önemli bir şey bu inşallah bir sıkıntı olmaz da güzel saçlara kavuşursunuz. Kanal Açma işlemlerini Hasan Akıl ve Emrah beyden başkası yapmıyor acaba neden size başka biri geldi ki acaba

Hocam bilemiyorum ben genel itibari ile aşiri sanssiz biriyimdir. Muhakkak islerimde bir aksilik cikacak, cikmasa sasarim.Herhalde sanssizligim burda da kendini gosterdi. Hasan akıl hoca yurtdisinda imis ,Mehmet akil vardi. Kanal acma islemlerine gecilmeden once Mehmet akil kontrol icin iceri girdi. Kendisine hocam kanal açma islemini siz yapacaksiniz degil mi diye soru yonelttim cevaben; planlamayi biz yaptik, sen rahat ol, kendini bize birak gerisi kafani kurcalamasin dedi. Pekala hocam iyi dedim. Kanal acma islemine gelince mikrotorla alim yapan 28li yaslarda genc erkek kanal acma islemine basladi. Kendisine nedne Mehmet akil hoca bu islemi yapmiyor diye sordum. Mehmet veya Hasan hoca operasyonlara mudahil olmaz , sadece kontrol ederler, simdiye kadar birebir mudahil olduklarina rastlamadim dedi. Aşırı sinirim bozuldu, neredeyse o sekilde cikip gidecektim. Yani Turkiyenin bir ucundan diger ucuna en onemli operasyonu yapmak icin gidiyorsunuz, para veriyorsunuz ve sonucunda profesyonel sayilmayacak kisiler ekiminizi bastan sona yapiyor. Beklentilerimin çok altinda bir ekimle karsilastim, psikolojim bozuk duzeyde su an. Tabi 7 ay sonrasi ne olur bilemiyorum ama psikolojim bozuldu bir kere , hayirlisi bakalim. Iyi dilekleriniz icin se tesekkur ediyorum.

aga merakımdan soruyorum bu ekim merkezini tercih etmendeki ana sebep nedir ?

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 24 Ekim 2017, 14:38:28 »

Hocam bilemiyorum ben genel itibari ile aşiri sanssiz biriyimdir. Muhakkak islerimde bir aksilik cikacak, cikmasa sasarim.Herhalde sanssizligim burda da kendini gosterdi. Hasan akıl hoca yurtdisinda imis ,Mehmet akil vardi. Kanal acma islemlerine gecilmeden once Mehmet akil kontrol icin iceri girdi. Kendisine hocam kanal açma islemini siz yapacaksiniz degil mi diye soru yonelttim cevaben; planlamayi biz yaptik, sen rahat ol, kendini bize birak gerisi kafani kurcalamasin dedi. Pekala hocam iyi dedim. Kanal acma islemine gelince mikrotorla alim yapan 28li yaslarda genc erkek kanal acma islemine basladi. Kendisine nedne Mehmet akil hoca bu islemi yapmiyor diye sordum. Mehmet veya Hasan hoca operasyonlara mudahil olmaz , sadece kontrol ederler, simdiye kadar birebir mudahil olduklarina rastlamadim dedi. Aşırı sinirim bozuldu, neredeyse o sekilde cikip gidecektim. Yani Turkiyenin bir ucundan diger ucuna en onemli operasyonu yapmak icin gidiyorsunuz, para veriyorsunuz ve sonucunda profesyonel sayilmayacak kisiler ekiminizi bastan sona yapiyor. Beklentilerimin çok altinda bir ekimle karsilastim, psikolojim bozuk duzeyde su an. Tabi 7 ay sonrasi ne olur bilemiyorum ama psikolojim bozuldu bir kere , hayirlisi bakalim. Iyi dilekleriniz icin se tesekkur ediyorum.

aga merakımdan soruyorum bu ekim merkezini tercih etmendeki ana sebep nedir ?

Forumda cemolokko ve bir kac kisinin sonucunu gordukten sonra ve hastahane ortamidir diye tercih ettim. Bir de Mehmet ve Hasan akıl seminerlere vs katiliyorlar , seminere katilan bir seyler yapmaya calisan adamlar benim gozumde bos degildir. Bunun da etkisi oldu herhalde dostum.

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 24 Ekim 2017, 14:40:34 »
bir yere cok fazla talep olunca maalesef bozuluyor ve kalite cizgisini koruyamiyor. AMA moralinizi yuksek Tutun. On cizginiz FEna degil. Eger gunde 2-3 hastanin uzerine cikmislarsa hocalarin ameliyat esnasinda sadece gir cik yapmasi normal. Saglik ticarete donisturulmemeli

Kesinlikle öyle katılıyorum.Teşekkür ederim, moralleri yüksek tutmaya çalışmaya çalışırım insallah

Facebook Twitter Instagram