Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar, bugün ekimin 39.günü. Şok dökülme ile neredeyse ekilenlerin %95'i döküldü.Gidişat nasıl sizce ?
Süreç ilerliyor bir şey demek için erken biraz . 2 ay içinde ataklar başlar . Ekim yaptırdığınızda ekip ile ilgili bazı tereddütleriniz vardı inşallah iyi olur .
Hocam bende aynı yerde ektirdim. 4175 greft ektik dediler. Benim konumdan takip edebilirsin. Ben kesinlikle bu kadar Ekim yapılmadığını düşünüyorum kendim için. Benzer durumu sizin içinde düşünüyorum. Burada yaşanan şu gibi benim görüşüme göre;aynı ekibin günde 2 ayrı müşteriye saç ekmesi için kaç grefti 5-6 saatte ekeriz planlaması. Benim ekimimde 5. Saatte biraz çabuk olmalarını telkin etmişti yönetici. Bana da bence 3000 civarı anca ekmişlerdir. Tabi fiyat uygun olunca maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Ama yine de beklentinize göre belkide tatmin edebilir. Sabır çok önemli
Alıntı yapılan: Green392 - 23 Ocak 2018, 13:17:59Hocam bende aynı yerde ektirdim. 4175 greft ektik dediler. Benim konumdan takip edebilirsin. Ben kesinlikle bu kadar Ekim yapılmadığını düşünüyorum kendim için. Benzer durumu sizin içinde düşünüyorum. Burada yaşanan şu gibi benim görüşüme göre;aynı ekibin günde 2 ayrı müşteriye saç ekmesi için kaç grefti 5-6 saatte ekeriz planlaması. Benim ekimimde 5. Saatte biraz çabuk olmalarını telkin etmişti yönetici. Bana da bence 3000 civarı anca ekmişlerdir. Tabi fiyat uygun olunca maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Ama yine de beklentinize göre belkide tatmin edebilir. Sabır çok önemliMerhabalar hocam, evet konunuzu inceledim, kanallarımızı aynı arkadaş açmış, Emrah bey. Konumu başından beri takip ettiyseniz süreçle ilgili bazı sıkıntılar yaşadım, şu an tamamiyle stres yapacak türden bir şeyler düşünmemeye gayret ediyorum. Sizin düşündüğünüz gibi ben de aynı şekilde 3000 greft ya vardır ya yoktur ekilenlerin diye düşünüyorum. Sürecin sonunda tatmin edici bir görüntü oluşmasa hem Hasan bey olsun hem de Mehmet bey gereken revizyon ekimini yapacaklarını ilettiler ama olan donör bölgeye oluyor o da ayrı bir mevzuu. Bu noktada süreç tam bitmeden sizin de moral bozukluğuna kapılmamanızı tavsiye ederim. İnşallah tatmin edici bir görüntüye kavuşuruz.