Merhaba herkese,
Öncelikle bu forumu kuran, paylaşım yapan herkese çok teşekkürler, çok katkısını gördüm, o nedenle ben de deneyimimi paylaşmak istiyorum.
28 Ekim günü Asmed'te operasyonu oldum. Yoğun bir klinik, analiz ve el sıkışma evresinde iletişim hızlı değil fakat tatmin edici oldu, sorduğum sorulara cevap alabildim. El sıkıştıktan sonra da yine hem iletişim, hem ziyaret sırasında ekibin güler yüzü bir çok endişenin önüne geçti.
Operasyon'dan bir gün önceden başlayarak 3 gün Asmed Suite'te kaldım. Baştan sona ekip çok güleryüzlü ve işinde uzman. Gerekli bilgilendirmeler sürekli sağlanıyor. Koray Hoca yoğun, kalkıp uzun uzun sohbet etmiyor, fakat gerekli yönlendirmeleri yapıyor, kendisi de güleryüzlü, operasyon öncesi/ operasyondaki yönlendirmeleri ve operasyon sonrası ziyaret ile birlikte sonuç kontrolü ve geri bildirimleri ayrıca güven veriyor.
Operasyona gelince, şu ana kadar süreçten çok memnunum, operasyon sırasında sıfıra yakın ağrı, sonrasında ağrısız bir süreç geçiriyorum. Şu an 4. gün bitti, donör bölge halihazırda bile iyi görünüyor diye düşünüyorum ki komple iyileşince saç ekildiğini belli etmeyecek kadar iyi görünecek sanırım. Ekilen saçların dağılımı konusunda da mutluyum, umarım sürecin devamı ve çıkan saçlar da aynı derecede mutluluk verir. Yaklaşık iki aydır Proscar kullanıyorum, en az bir buçuk sene daha kullanmayı planlıyorum, şu ana kadar bir yan etkisini görmedim, ayrıca işin ehli bir merkez, maddi manevi bu kadar külfete giriyoruz, işin uzmanlarının tavsiyelerine uyacağım.
Ekim öncesi fotoğrafları aşağıya bırakıyorum.