Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba hocalarım 23 yaşındayım şiddetli bir dokulmem oldu bu zamana kadar ve artık saçlarımdan rahatsız duruma geldim Ekim istiyorum ama bunu okulum devam ederken yaptırmak istemiyorum yaz aylarında olabilir Ekim yeri önerisi ve bu saçlar için önerisi olan var mı bu açıklık kapatilcak düzeyde mi yorumlarınızı bekliyorum[/quotg geçmiş olsun dökülmemiz önden aynı takipteyim
Bu kafa özellikle tepe 1 ekimle kapanmaz o yüzden iki ekim düşünmelisin donörde güçlü değil o yüzden iyi bir merkez seçmelisin maddist gözetmeden imkan yoksada beklemelisin Çizdiğim alana kadar ilk ekim yaptırabilirsin Önden çizdiğim sınıra kadar Ve ekimden önce ilaç desteğine başlamalısın Bunlar gerekenler sen yaparsın yapmazsın sana bağlı gerisi
saçların aşırı minyatürleşmiş bunun için ekim öncesi etkili tedaviler uygulasan iyi olur bence.ekim yeri içinse orta halli bir bütçen varsa asuman hair,serkan aygın,akl klinik ,ahmet tosun gibi isimleri araştırmakla başla hocam.
Aralarından bir seçim yapicak olsanız hangisini seçerdiniz hocam benim saçlar icin
hintell hocam selamlar saç ektirme kararı aldım 3 merkez arasında kaldım arenamed ahmet tosun ve akl klinik sizce hangisini seçmeliyim?
hangi şehirdesin hocam
Bütçen varsa asuman gözüm kesiyor benimde dökülmem ön taraf ta aynı bu şekil ama tepede bişi yok