Edit: Son attığınız fotoğrafları görmemiştim o yüzden mesajımı güncelliyorum. Evet ön çizgilerde incelemeler var ben başta olgunluk çizgisi diye düşündüm ama tepe bölümün bir kısmında ve ön çizgide çok ciddi olmasa da incelmeleriniz var gibi gözüküyor. Ayrıca saçlarınızda ince telli bu da minyatürleşen bölümlerde bence bir dezavantaj. Şuan için korkutucu düzeyde olmasa da, ilerleyen yıllarda incelmeler devam ederse belirli noktalarda (ön çizgi de ve tepe de)dökülme olabilir. Bu haliyle de kalabilir, olgunluk çizgisi de oluşuyor olabilir. Yani bu yaşlarda özellikle ailesinde genetik dökülme herkeste yoksa kestirmek zor açıkcası. O yüzden yaşınızda genç tedavi kullanmanıza da bilemem ama forumda bir çok bilgi var. Araştırabilirsiniz. Ayrıca saçlarınız yağlı olduğunda daha seyrek gözükür. Dolgunlaştırıcı bir şampuan ya da bakım kremi kullanırsanız içeriği zararsız olan saçlarınız daha iyi görünür ve kendinizi daha iyi hissedersiniz. Günlük ya da 2 günde 1 yıkamaya bence saçlarınızı alıştırın.