Hasan beyin yurt dışına çıktığını söylediler, mehmet beyle görüşüceğimi söylediler. Gitmiycektim ama gidip hastanedeki insanlarla görüşeyim dedim. İyikide gitmişim gerçekten ektirenlerle görüşmek çok daha faydalı. Yalnız tarafsız söylüyorum 4 kişiyle konuştum hepsi de çok memnundu. Bende cesaret edemediğimi söyledim banada iyi gaz verdiler 😂 kaporayı vermiş bulundum. Senin sorularıda mehmet beye sordum
Cevap 1: saç dökülmesinde uygun yaş aralığı diye bir aralık söylemedi yalnız 35 yaşa kadar
dökülmenin devam ediceğini öncesinde yapılan ekimlerin iyi planlanması gerektiğini söyledi. Genç bir insanla yaşlı bir insana yapılan ekim aynı cevabımı verir diye sorduğumda kişiden kişiye değiştiğini yaşla bir ilgisi olmadığını söyledi.
Cevap 2: henüz öyle bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi.
Cevap 3: ekim sırasında alınan dönörlerin resmini çekebildiğimizi söyledi. Alınan greftler söyledileri gibiymiş. Ekim sırasında donör bölge el verişliyse anlaşılandan daha fazla greft de onayınız doğrultusunda ekilebilir dedi.
Cevap 4: 2 tane prp fiyata dahil. Ekim öncesi analiz yapılırken ve ekimden 1 ay sonrası prp dahil.
Ayrıca dikkatimi çeken hiperpalik oksijen fiyatınıı 1000 tl ye çıkarmışlar. 500 tl ye yapıyorlardı bu kısımda biraz ticarete çevirmişler olayı.