Gönderen Konu: Yaşım 19, saçımın durumu nasıl?  (Okunma sayısı 958 defa)

RobiNHood

• Yeni üye
  • *
Yaşım 19, saçımın durumu nasıl?
« : 30 Ekim 2022, 12:19:43 »
Saçlarımı 5 ay önceye usturaya vurdum daha sonrasında ise hep kısa tuttum, 1-2 aydır uzatıyorum anlım açık olduğu için. Saçlarım doğuştan ince telli ve erkek tipi genetik dökülmem var. Tararken 5 bilemedin 10 saç var ya yok yani agresif dökülmem yok. Ama beni rahatsız eden şey saçlarımın seyrek ve ince telli olması. Şakaklarım zaten açılıyor baya tüy var şakaklarımda ama kıl olmuyor. Aynı zamanda maalesef kumralım…
Yanıtlarınızı ve önerilerinizi almak beni çok mutlu edecektir şimdiden teşekkürler.

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: Yaşım 19, saçımın durumu nasıl?
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2022, 13:47:04 »
Daha önce konuşmuştuk, ben senin yerinde olsaydım igneleme ve masaja zaten başlardım bunun yanında kan değerlerime baktırır eksik varsa tamamlardım sonrasında ise minoxil veya finastreid arasında bir seçim yapardım ki ben minoxil öneren tarafta değilim yani yaşına bakarak aslında ikisinide öneremem ama sen psikolojik olarak çok taktıgın için doktor kontrolünde sanırım finastreid düşündürdüm senin yerinde olsam ve bu kadar taksam
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

RobiNHood

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2022, 14:14:47 »
Daha önce konuşmuştuk, ben senin yerinde olsaydım igneleme ve masaja zaten başlardım bunun yanında kan değerlerime baktırır eksik varsa tamamlardım sonrasında ise minoxil veya finastreid arasında bir seçim yapardım ki ben minoxil öneren tarafta değilim yani yaşına bakarak aslında ikisinide öneremem ama sen psikolojik olarak çok taktıgın için doktor kontrolünde sanırım finastreid düşündürdüm senin yerinde olsam ve bu kadar taksam
Görüntü olarak durumum kötümü abi? Bu arada dediklerini harfiyen uygulayacağım zaten teşekkür ederim

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2022, 14:43:15 »
Saçında bölge bölge incelmiş yerler var ama bence kötü değil gayet normal görüntü
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2022, 15:09:18 »
.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

RobiNHood

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2022, 15:25:54 »
Saçında bölge bölge incelmiş yerler var ama bence kötü değil gayet normal görüntü
Çok teşekkür ederim abi

RobiNHood

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 30 Ekim 2022, 22:01:13 »
Abiler başka yorumu önerisi olacak varsa onuda dinlemek isterim, moralim felfelaket bozuk aynaya bakamıyorum

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 31 Ekim 2022, 00:42:39 »
başka bir konuya da yazmıştım sana da aynı şeyi yazayım

şu anlık yapabileceğin şey
magnezyum ve biotin hapı kullan.
bir tane dermapen al.haftada 1 kez banyo sonrasi sac derin kizarana kadar uygula.
trendyolda da 30 liraya falan sac masaj aleti satiliyor.bundan alip her gun vakit buldukca kafana masaj yap

• Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2022, 00:49:52 »
bu arada aynalardan kaçma aksine yüzleşmeye çalış.ama aynanın karşısına geçip dakikalarca “ulan bu saç niye böyle” diyip de strese girme

ben de senin gibiydim.hatta bir ton konu açıp duruyordum.aynalardan,fotoğraflardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyordum.zamanla alıştım.yukarıda yazdığım tedavileri uyguluyorum.spora yazıldım vücudumu geliştirmeye başladım

ha bir de her gün yeşil çay içmeni tavsiye ederim

bu süreci kolay bir şekilde atlatmak istiyorsan sana verebileceğim en büyük önerim kendini eve kapatmamak olur.olabildiğince sosyal olmaya çalış.tabi şu an üniversiteye hazırlanıyor da olabilirsin.mezunsan kütüphaneye git orada insanlarla tanış beraber ders çalışın vs

sana diyeceklerim bu kadar.zihnini ferah tut.sana yazdığım şeyleri mutlaka uygula.durumunu su anlik bununla yavaslatabilir hatta durdurabilirsin
20-21 yasina gelince de finasteride eklersin,isleri daha da frenleme sansin olur
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Ekim 2022, 00:55:20 »
Saçlarında genetik dökğlme başlamış incelme kısaca dökülmen devam edecek şu anda şaım 19 olduğumiçin bir kaç vitamin. Şampuan dışında pek yapacağım bir durum yok
Global Moderator

GhostOfSparta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Kasım 2022, 01:45:20 »
@Kelbey abi minoxili niye önermiyorsun, hintell abi de tavsiye etmiyor, saçlarım konu sahibininkiyle aynı, ben 20 yaşındayım, 3 tane doktora gittim hepsi minoxil önerdi

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2022, 14:00:26 »
Finansa başla  Bence

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2022, 14:17:34 »
Finansa başla  Bence

19 yaşında finasterid kullanılmaz en erken 23/24
Global Moderator

cod4ever

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2022, 01:57:33 »
19 yaşında finasterid kullanıp cinsel hayatını bitirme gibi bir planın mı var cidden dostum, düzenli olarak kullanıcaksan minoxil.
Bu süreçte kan değerline baktırıp hangi vitaminlerinde eksiklik var bunu tespit etmelisin.
  • Ekim Tarihi: 25.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Yasemin Gülgör Alfa Tıp
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 25
Aga E Biotin ( Günde 2 ad.)
Arginine Proteinocean 5000 mg   ( Günde 1 ad.)
Kiperin Collagen  ( Günde 1 Ad. )
Omega 3  ( Günde 1 Ad. )
Natures Supreme Multivitamin For Men
Calsimax 1000 ( Günde 1 Ad. )
Magnorm 365 ( Günde 1 Ad. )
Prozinc Plus Losyon ( Günde 2 kere )
EVOCAPİL PLUS Onarıcı Köpük Şampu

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2022, 15:46:32 »
19 yaşında finasterid kullanıp cinsel hayatını bitirme gibi bir planın mı var cidden dostum, düzenli olarak kullanıcaksan minoxil.
Bu süreçte kan değerline baktırıp hangi vitaminlerinde eksiklik var bunu tespit etmelisin.
Ereksiyon finas kullanmadan önceki gibi devam ediyosa sorun yaşayacagimiz kesin mi ? Yan etki 1 seneden sonra başlayabilir mi ?
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Facebook Twitter Instagram