If you don't inhibit dht in the scalp somehow, you'll only lose the transplanted hairs in the future. They are more resistant to DHT than the hair at the front but they aren't immune to it. There's always a possibility of them thinning too otherwise everyone would be a candidate for a HT
Dostum ben bunu senelerden beridir yazıyorum ama hala
İlaç kullanmadan iyi sonuç alan var mı şeklinde bak konu var ya da açılıyor. adamın saçı uygunmuş sonuç almış sen alacaksın diye bir durum yok. tüm vakalar aynı standart değil kısaca
Ya da ilaç kullandırmıyor başarılı bir saç ekimcisi bir ara da öyle yazanlar vardı:)
Kimse meraklı değil kimse kullanmaktan keyif almıyor
Ya da kimseye cip takıp kullanıyor mu bu adam diye denetim yapmıyor
Bize ne yani ben taramıyacağım o saçları bende ekmedim o saçı.
Kısaca tek önemsediğim durum doğru gerçek ve başarılı olması için en doğru yol.
Önemli olan gerekeni gerçek başarıya giden yolu saç durumuna bakıp söyleyebilmek
Ha kişi uygular uygulamaz o bizi ilgilendirmez
Ama bura da saçların durumuna göre uygulanması gereken yolu görebilmek bunrı söylemek. söylemeye bilirimde banane abi umrumda mı ? Derim ya da bana ne kızıyorsun arkadaşım sen ? ne halin varsa gör de diyebiliriz.
Ben gereken neyse onu yazan insanım. Kimin hoşuna gider gitmez beni alakadar etmez
Şunu umutma ben senin cebindeki parayı alan kişi değilim ki senin nabzına göre şerbet vereyim öyle olsam bakarım adam bu konuda hassas hem onun hem kendi işime gelen şeyleri söylerim paranı alırım banane 12 ay sonra ne halin varsa göre der geçerim. O yüzden sapla samanı karıştırmamak gerek.
Donör bölgesinde ki saçlarda dht duyarlı
Gögüs kıllanrında sakal kılkarında duyarlı
Beslenemeyen her şey ölür
Sende genetik dökülme varsa duyarsız diye bir durum söz konusu değil yavaş ya da geç hızlı ya da yavaş duyarlısın.
Dht dediğimiz durum saç kanallarına dolar tıkar yani lavobonun tıkanması gibi. kanla beslenen saçı kandan ayırır beslendiği yerle bağlantısını keser.
Olay bu şimdi donör bölgesinde saçların damarları tıkanınca nasıl beslensin ? Yok duyarlı nasıl söyle duyarlı işte
doktora mı yaptın bilimsel makelemi yazdın? Duyarlı başğannn sen rahat ol ile olmuyor bu işler.
Duyarlısımı var ben seni bir yere kapatsam yemek vermesem sende duyarlısın hadi duy da görelim zayıflarsın sonra ex olursun. Saç da böyle önce zayıflar ve ölür.
Ben bu durumları çok daha enterasan tibbi kelimelerlede anlatırım tip 1 tip2 girerim ama kimse anlamaz herkesin anlayabileceği seviyede yazmaya çalışıyorum.
Ya da Toplumda ırsi saç dökülmesi olarak adlandırılan genetik saç dökülmesinde dihidrotestosteron (DHT) denilen erkeklik hormonunun bir türü yüksektir. Yüksek testosteron androjeni tetikler ve yüksek androjen seviyesi saç dökülmesine neden olur. Bu nedenle genetik saç dökülmelerinin %90'ı erkeklerde görülür şeklinde vs vs
Tabi bazı arkadaşlarada en doğru yolu gösteriyoruz
Mesala açıklık çok saç beslenme oranı var senin kendi saçların beslenememiş dökülmüş ekilenler nasıl beslenip çıksın? Donör bölgesindeki saçlar duyarlı ondan ? O zaman başarısız saç ekimleri neden varB her başarısız sonuç ya da istenilen sıklıkta olmayan sonuç saç ekimi hatasımı sanıyorsunuz. ve donör durumu. Biz burada 100 ön görüyü durumu dengeyi gözaterek öneride bulunuyoruz çünkü biliyoruz bilerek söylüyoruz
Saç eken saç ekimciler gibi karşına geçip masanın karşısından ya 5000 eker kapatırız rahattt olll:)
Demiyoruz
iki tane de sprey kitleyip bir de vitamin setinden de para kazanıca diye verdiği önerileri vermiyoruz adamın umrunda değilsinnn sen burada ki insanların umurundasın.
Misal iki ekim planlama: bu şekilde yazıyoruz olması gerekeni gördüğümiz için ya da diğer bilgili arkadaşlarda yazıyor saolsunlar.
Arkadaş; ya bana 1 ekimle kapatırız dediler siz daha mı iyi biliyorsunuz? diye cevap veriyor. Tamam git ektir banane demeyip gene anlatmaya çalışıyorum.
Ya da ben bir ekimle kapatmak istiyorum diyor:) ben de günde 50 bin dolar kazanmak istiyorum ama olmuyor kısca bizler ne istilenle değil ne olabilir doğrusu nedir en doğrusu risk almadan o yolu gösteriyoruz. Ha durum senin isteklerine uygun olursa o zaman senin isteklerini onaylıyoruz.
Kısaca istediklerin durumunla orantılı olmalı
Eğer değilse en doğru yolu bilenleri dinleyerek
Uygulamalısın. Ya da kendin öğrenip öylr kararlar almalısın.