Gönderen Konu: 5000 Greft - Yaş 33 - FUE/DHI - Dr. Kinyas Düşünmez  (Okunma sayısı 7048 defa)

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
Ynt: 5000 Greft - Yaş 33 - FUE/DHI - Dr. Kinyas Düşünmez
« Yanıtla #30 : 16 Aralık 2022, 22:03:25 »
İlerde daha fazla bir gelişme olmadığını varsayarsak ve revizeye gitmem gerekirse nasıl bir planlama yapmalıyım? Klinik bana revize garantisi veriyor ama sanırım benim 2000, 2500 greft rezervim kalmış, bu son kurşunu o alan için atmalı mıyım sizce?  :D

Ve en kritik soruya gelecek olursak, revizede daha önce ekilmiş saçlarım zarar görür mü? Yani böyle bir olasılık varsa, çıkan saçlardan da olmayalım.  :D

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #31 : 29 Aralık 2022, 21:34:45 »
Tazeler geldi, gün 233 olması lazım.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 22:10:02 Gönderen: jiv »

Joker25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 30 Aralık 2022, 10:13:35 »
saç yapına göre sonucun gayet iyi

Harun Burak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 30 Aralık 2022, 10:20:04 »
Süreçte takviye kullandın mı hocam ? Ben de kinyas hocaya oldum 2. ayımdayım saç tellerim aynı incelikte şuan baya takviye alıyorum o sebepten soruyorum
  • Ekim Tarihi: 04.11.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Kinyas
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 26

Kelliğe_giden_yol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 30 Aralık 2022, 10:53:51 »
 Seyrek duruyor. Tam kapatıcılık sağlanamamış gibi. Yinede eski haline göre fena değil. Revize konusuna gelirsek
saçların zarar görme ihtimali elbette vardır. Ekim yaptırdığın kliniğin başkalarına yaptığı revizeleri incelemelisin. Revizeyi iyi yapan kaliteli kliniklere yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #35 : 30 Aralık 2022, 16:32:03 »
Süreçte takviye kullandın mı hocam ? Ben de kinyas hocaya oldum 2. ayımdayım saç tellerim aynı incelikte şuan baya takviye alıyorum o sebepten soruyorum

Sadece Biotin kullandım min/fin türü şeyler kullanmadım. Biotin işe yarıyor mu dersen, şöyle söyleyeyim: biotin benim saçlardan çok sakalımda etki yaptı. Sakalımda bir yer zayıftı nasıl olduysa orayı kalınlaștırıdı. :D

Bir de senin ekilen greft sayın daha fazlaymış. Rezervleri tamamen mi kullandılar yoksa hala rezervin kaldı mı? Ben 2. bir ekim ihtimaline karşı 2000 - 2500 yedekte tutuyorum. Ama şu da bir gerçek ki, ince telli saçlara bazen yüksek sayıda ekilen greftler bile çare olmuyor.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #36 : 30 Aralık 2022, 21:10:04 »
Seyrek duruyor. Tam kapatıcılık sağlanamamış gibi. Yinede eski haline göre fena değil. Revize konusuna gelirsek
saçların zarar görme ihtimali elbette vardır. Ekim yaptırdığın kliniğin başkalarına yaptığı revizeleri incelemelisin. Revizeyi iyi yapan kaliteli kliniklere yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.

Peki hocam 2000 - 2500 greft mucize yaratır mı yoksa pek etkili olmaz mı? Saç tipim ince olduğundan bu konuda emin olamıyorum. Benim kalan rezerv 2000 - 2500 arasında olması lazım. Zorlasan hadi 3000 anca çıkar.

Bu aralar ince saç tipi olanların ekimleri araştırıyorum, 8 aydan sonra çok fazla bir değişiklik oluyor mu onu da bir görmek lazım.

Kelliğe_giden_yol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 30 Aralık 2022, 23:14:05 »
2000_2500 greft mevcut ön bölgene minimum  fireyle usta ellerde eklenirse bırak değişimi dönüşüm bile yaratır. Tarak geçmez adeta. Dediğim gibi bir çok faktör var bu işte.  Bu ekimin başarısı saç teline göre asla başarısız değil bana göre. Ekim merkezi, kullandığın takviyeler, bünyen ve mevcut saç kaliten sonucu belirler kardeş.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #38 : 31 Aralık 2022, 00:40:08 »
2000_2500 greft mevcut ön bölgene minimum  fireyle usta ellerde eklenirse bırak değişimi dönüşüm bile yaratır. Tarak geçmez adeta. Dediğim gibi bir çok faktör var bu işte.  Bu ekimin başarısı saç teline göre asla başarısız değil bana göre. Ekim merkezi, kullandığın takviyeler, bünyen ve mevcut saç kaliten sonucu belirler kardeş.

Hocam çok övülen yerlerin de bir sürü başarısız sonucu var. Üstelik fin kullanmasına rağmen, hiç saçı tutmamış kişileri de görüyorum. Yabancı forumlara bakıyorum adamlar ilk kriter olarak bir kliniğin günde kaç kişiye saç ekimi yaptığına bakıyor, sonra saç ekimini doktor mu asistanlar mı yapıyor diye ona bakıyorlar... Çünkü bir yer çok saç ekimi yapıyorsa başarı ister istemez düşüyor ve ekip de sık sık değişmek zorunda kalıyor.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 01:27:01 Gönderen: jiv »

Kelliğe_giden_yol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 31 Aralık 2022, 02:39:52 »
Mutlaka yoğunluk önemli. Yoğunluk demek yorgunluk demektir. Yorgunluk demek belli bir zamandan sonra bıkkınlık getirebilir. çok sağlam bir ekip ile usta ellerde dahi ekim yapılsa o Ekibin o günkü mental  fiziksel psikolojik vs durumu ekimi doğrudan etkiler. Hasılı bende günlük mümkünse sadece bir ekim yapılması taraftarıyım. Kurumsallaşma, büyüme daha çok para kazanma adına yok a grubu yok b grubu diye  ayrıştırılarak büyürken bir yandanda özen, ihtimam ve heyecan çok aşağılara inebiliyor. Yoksa sağlam doktor her zaman sağlamdır. Sağlam ekipte her zaman saglam ekiptir. Dediğim faktörler o ekibi aşağı çekiyor düşüncesindeyim.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #40 : 31 Aralık 2022, 11:47:58 »
Mutlaka yoğunluk önemli. Yoğunluk demek yorgunluk demektir. Yorgunluk demek belli bir zamandan sonra bıkkınlık getirebilir. çok sağlam bir ekip ile usta ellerde dahi ekim yapılsa o Ekibin o günkü mental  fiziksel psikolojik vs durumu ekimi doğrudan etkiler. Hasılı bende günlük mümkünse sadece bir ekim yapılması taraftarıyım. Kurumsallaşma, büyüme daha çok para kazanma adına yok a grubu yok b grubu diye  ayrıştırılarak büyürken bir yandanda özen, ihtimam ve heyecan çok aşağılara inebiliyor. Yoksa sağlam doktor her zaman sağlamdır. Sağlam ekipte her zaman saglam ekiptir. Dediğim faktörler o ekibi aşağı çekiyor düşüncesindeyim.

Aynen öyle. Saç ekimi kolay bir iş değil, çok zahmetli bir şey. O yüzden günlük gelen kişi sayısı arttıkça başarı oranı da düşecektir. Dediğin gibi günde 1 kişiyi alan ekip ya da doktor başarı konusunda daha istikrarlı oluyordur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 31 Aralık 2022, 12:07:26 »
Slan geniş alana göre süreçde güzel biraz daha gelişirse çok başarılı sonuç olacak
Global Moderator

Harun Burak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 31 Aralık 2022, 14:21:33 »
Sadece Biotin kullandım min/fin türü şeyler kullanmadım. Biotin işe yarıyor mu dersen, şöyle söyleyeyim: biotin benim saçlardan çok sakalımda etki yaptı. Sakalımda bir yer zayıftı nasıl olduysa orayı kalınlaștırıdı. :D

Bir de senin ekilen greft sayın daha fazlaymış. Rezervleri tamamen mi kullandılar yoksa hala rezervin kaldı mı? Ben 2. bir ekim ihtimaline karşı 2000 - 2500 yedekte tutuyorum. Ama şu da bir gerçek ki, ince telli saçlara bazen yüksek sayıda ekilen greftler bile çare olmuyor.
Kankam ikinci ekim için rezervim var ama benim tepeye ekim yapilmadi onun icin tutuyorum. Suan deli gibi takviye kullaniyorum. Fin+biotin-multivitamin+omega3+alfa lipoik asit.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Kinyas
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 26

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #43 : 31 Aralık 2022, 14:36:52 »
Kankam ikinci ekim için rezervim var ama benim tepeye ekim yapilmadi onun icin tutuyorum. Suan deli gibi takviye kullaniyorum. Fin+biotin-multivitamin+omega3+alfa lipoik asit.

Fin kullandığın için seninki daha garantili bir yol olur dostum. Ben onu kullanmaya cesaret edemedim ama kullananlar genelde dökülmeyi durduruyor. Bu arada açtığın konulara baktım sivilcelerin hayat kaliteni düşürdüğünü söylemişsin, bunun nedeni büyük ihtimalle biotin veya aldığın takviyelerden biri. Biotin zaten sivilceleri tetikliyor o bilinen bir şey, "biotin sivilce" diye forumda aratabilirsin başkaları da ondan şikayet etmiştir. Hangi oranda aldığını bilmiyorum ama oran yüksekse sivilceler kaçınılmaz olur.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 14:56:24 Gönderen: jiv »

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #44 : 31 Aralık 2022, 14:46:09 »
Slan geniş alana göre süreçde güzel biraz daha gelişirse çok başarılı sonuç olacak

Aynen hocam alan genişti, bakalım ilerde daha fazla bir gelişme olacak mı? Şu an en çok merak ettiğim şey o. :D

Facebook Twitter Instagram