Biraz uzasa daha sık görünür sen sonuçtan memnhn musun?
Çizgi tasarımı genede çok keskin hatlar üzerine yapılmış oval olmalıydı diye düşünüyorum
Hocam aslında benim saçlarımı tıraş etmemin sebebi şuydu; 1,5 ay önce falan saçlarımı boyamak istedim ama renk tutmadı saçlar turuncuya yakın bir renge döndü. Benim de moralim bozuldu aldım makineyi saçları tıraş ettim.
Aslında saçlar uzunken daha dolgun görünüyor ama bu ön bölgenin geriden geldiği gerçeğini değiştirmiyor. O ön tarafı diğer alanlarla kıyaslayınca daha seyrek gözüküyor gözüme.
Bir de klinikle geçen yine konuştum süreç sonunda o ön taraftaki seyreklik kapanmazsa revize yaparız dediler. Yani revize garantisi verdiler bana.
Dün tesadüfen bir berberle konuştum o da acıbadem'de mi medikal'de mi tam aklımda kalmadı ama bir hastanede saç ekimi yaptırmış, şu an şok dökülme aşamasındaymış. Bana diyor ki senin saçlar baya iyi çıkmış, benim ekilen saçlar hiç çıkmasa bile ben 2. bir ekime gitmem çünkü çok zahmetli, yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi.
Bunu duyunca ben de acaba revizeye gitmesem mi diye düşünmeye başladım çünkü ben Antalya'da oturuyorum klinik İstanbul'da. Uçağıydı, oteliydi derken illa ki uğraştıracak beni.