Gönderen Konu: 5000 Greft - Yaş 33 - FUE/DHI - Dr. Kinyas Düşünmez  (Okunma sayısı 7078 defa)

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
Ynt: 5000 Greft - Yaş 33 - FUE/DHI - Dr. Kinyas Düşünmez
« Yanıtla #16 : 28 Kasım 2022, 23:03:42 »
çevremde çok saç ektiren var onlardan gözlemlediğim bazen öbek öbek  bir demet saç fışkırıyor gibi görünüyor öyle doğal saç olması imkansız bence arkadaş doğru söylüyor yan yana sıkıştırdıkları greftlerdir.

Bende 15 li greft saydım bu şekilde ☺️

İlla örnek mi atalım 7'li greft var diye  :D Bunun gibi bir sürü kişi yazılımda karşılaştığını yazmış. 6'lı 7'li greft diye burada ve yabancı forumlarda aratın örneklerine bakın. Örneğin aşağıya eklediğim ekran görüntüsünde 7'li greftin yazılımda çıktığını söylemiş biri.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2022, 23:10:09 Gönderen: jiv »

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Kasım 2022, 00:02:39 »
15li diyorum dostum üşenmedim cımbızla teker teker saydım tabi bu gelenler fire değilse iyi 😁
  • Ekim Merkezi ismi Gold city hair

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #18 : 29 Kasım 2022, 00:15:25 »
15li diyorum dostum üşenmedim cımbızla teker teker saydım tabi bu gelenler fire değilse iyi 😁

15'li derken ben dalga geçtiğini varsaydım çünkü 15'li greft hiç duymadım ama bu konuda uzman değilim olur mu olur. :D Herkesin saç tipi farklı.

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2022, 00:16:38 »
Kardeş teker teker saydım harbiden 15 vardı şok oldum sayarken hatta 😁 fotoğraf attım konu açtım bak istersen profilimden
  • Ekim Merkezi ismi Gold city hair

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #20 : 29 Kasım 2022, 00:35:51 »
Kardeş teker teker saydım harbiden 15 vardı şok oldum sayarken hatta 😁 fotoğraf attım konu açtım bak istersen profilimden

Şimdi açtığın konuya baktım hocam aynen benim bahsettiklerim de öyle görünüyordu, kökleriyle gelmiş gibiydi sanki.  :D

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2022, 11:55:28 »
Sanırım bugün 217. gündeyim. Saç ekimini 10 mayısta yaptırmıştım.

Eski fotoğraflar nedeniyle saç çizgimin yanlış değerlendirildiğini fark ettim. Ben fotoğraflarda arka taraflar da gözüksün diye başımı hafif öne eğerek çektiğim için saç çizgisi agresif bir M gibi gözüküyor ama gerçekte öyle değil... Karşımdan birisi bana baktığında saç çizgimi aşağıya eklediğim şekilde görüyor.

Not: saçımı 1,5 ay önce makineyle tıraş etmiştim, o yüzden henüz tam uzamadı.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2022, 13:02:45 Gönderen: jiv »

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2022, 11:58:10 »
-
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2022, 16:45:25 Gönderen: jiv »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2022, 14:53:39 »
Biraz uzasa daha  sık görünür sen sonuçtan memnhn musun?

Çizgi tasarımı genede çok keskin hatlar üzerine yapılmış oval olmalıydı diye düşünüyorum
Global Moderator

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #24 : 14 Aralık 2022, 15:46:14 »
Biraz uzasa daha  sık görünür sen sonuçtan memnhn musun?

Çizgi tasarımı genede çok keskin hatlar üzerine yapılmış oval olmalıydı diye düşünüyorum

Hocam aslında benim saçlarımı tıraş etmemin sebebi şuydu; 1,5 ay önce falan saçlarımı boyamak istedim ama renk tutmadı saçlar turuncuya yakın bir renge döndü. Benim de moralim bozuldu aldım makineyi saçları  tıraş ettim.  :D Aslında saçlar uzunken daha dolgun görünüyor ama bu ön bölgenin geriden geldiği gerçeğini değiştirmiyor. O ön tarafı diğer alanlarla kıyaslayınca daha seyrek gözüküyor gözüme.

Bir de klinikle geçen yine konuştum süreç sonunda o ön taraftaki seyreklik kapanmazsa revize yaparız dediler. Yani revize garantisi verdiler bana.

Dün tesadüfen bir berberle konuştum o da acıbadem'de mi medikal'de mi tam aklımda kalmadı ama bir hastanede saç ekimi yaptırmış, şu an şok dökülme aşamasındaymış. Bana diyor ki senin saçlar baya iyi çıkmış, benim ekilen saçlar hiç çıkmasa bile ben 2. bir ekime gitmem çünkü çok zahmetli, yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. :D Bunu duyunca ben de acaba revizeye gitmesem mi diye düşünmeye başladım çünkü ben Antalya'da oturuyorum klinik İstanbul'da. Uçağıydı, oteliydi derken illa ki uğraştıracak beni.

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2022, 16:14:03 »
Hocam aslında benim saçlarımı tıraş etmemin sebebi şuydu; 1,5 ay önce falan saçlarımı boyamak istedim ama renk tutmadı saçlar turuncuya yakın bir renge döndü. Benim de moralim bozuldu aldım makineyi saçları  tıraş ettim.  :D Aslında saçlar uzunken daha dolgun görünüyor ama bu ön bölgenin geriden geldiği gerçeğini değiştirmiyor. O ön tarafı diğer alanlarla kıyaslayınca daha seyrek gözüküyor gözüme.

Bir de klinikle geçen yine konuştum süreç sonunda o ön taraftaki seyreklik kapanmazsa revize yaparız dediler. Yani revize garantisi verdiler bana.

Dün tesadüfen bir berberle konuştum o da acıbadem'de mi medikal'de mi tam aklımda kalmadı ama bir hastanede saç ekimi yaptırmış, şu an şok dökülme aşamasındaymış. Bana diyor ki senin saçlar baya iyi çıkmış, benim ekilen saçlar hiç çıkmasa bile ben 2. bir ekime gitmem çünkü çok zahmetli, yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. :D Bunu duyunca ben de acaba revizeye gitmesem mi diye düşünmeye başladım çünkü ben Antalya'da oturuyorum klinik İstanbul'da. Uçağıydı, oteliydi derken illa ki uğraştıracak beni.

Selamlar abi konunu yeni gördüm bence dahada gelişir saçın revizede gerekiyorsa yaptırmalısın sonuçta klinik böyle bir inisiyatif sağlamış değerlendirmek iyi olur diye düşünüyorum etrafımızdaki insanlar malesef bazen can sıkıcı yorumlarda yapabiliyor kimseyi takma diyemem ama kendi fikrini ve klinik önerilerini ön planda tut hayırlısı olsun :)  :)
  • Ekim Tarihi: 11.01.22
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant Batman
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Biotin , Ense Serumu Prp ve Mezoterapi

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2022, 16:36:23 »
Selamlar abi konunu yeni gördüm bence dahada gelişir saçın revizede gerekiyorsa yaptırmalısın sonuçta klinik böyle bir inisiyatif sağlamış değerlendirmek iyi olur diye düşünüyorum etrafımızdaki insanlar malesef bazen can sıkıcı yorumlarda yapabiliyor kimseyi takma diyemem ama kendi fikrini ve klinik önerilerini ön planda tut hayırlısı olsun :)  :)

Selamlar kardeşim sağolasın |-onayisareti-| Aslında ekilenlerin %60 - %70'i çıktı ama en önem verdiğim yer ön taraftı orası diğer alanlara göre ya geriden geliyor ya da tutmadı, anlamak için sürecin sonunu beklemek gerekecek. Kliniktekiler süreç sonunda o ön tarafın kapanabileceğini düşünüyor, bazı alanlar geriden gelebiliyormuş, tam olarak anlamak için süreç sonunu beklemek lazımmış. Süreç sonunda yine o ön taraf seyrek gözükürse revize yaparız dediler.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2022, 16:43:12 »
-
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2022, 00:30:22 Gönderen: jiv »

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Aralık 2022, 22:41:24 »
500 greft bu alanda daha güzel sonuç vermeliydi ama son durum genede kötü sayılmaz.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #29 : 16 Aralık 2022, 21:49:40 »
İlerde daha fazla bir gelişme olmazsa büyük ihtimal revizeye gideceğim. Klinik sürecin sonunu beklememi istiyor, bazı alanların geriden geldiğini söylüyorlar. Süreç sonunda o bölge gelişmez ve aynı kalırsa revize yapacaklarmış.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2022, 22:08:43 Gönderen: jiv »

Facebook Twitter Instagram