Gönderen Konu: 5000 Greft - Yaş 33 - FUE/DHI - Dr. Kinyas Düşünmez  (Okunma sayısı 7039 defa)

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
Ynt: 5000 Greft - Yaş 33 - FUE/DHI - Dr. Kinyas Düşünmez
« Yanıtla #45 : 31 Aralık 2022, 22:41:35 »
İnce telli saç ekimlerini incelerken bir şey daha fark ettim, ten rengi bu saç ekiminde acayip avantaj sağlıyor. Birinin ekimine baktım aynı benimki gibi seyrek alanları var ama ten rengi sayesinde o seyreklikler hiç göze batmıyor. Maalesef açık tenliler saç ekimine 2-0 geriden başlıyor.  :D

Harun Burak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 01 Ocak 2023, 10:21:13 »
Fin kullandığın için seninki daha garantili bir yol olur dostum. Ben onu kullanmaya cesaret edemedim ama kullananlar genelde dökülmeyi durduruyor. Bu arada açtığın konulara baktım sivilcelerin hayat kaliteni düşürdüğünü söylemişsin, bunun nedeni büyük ihtimalle biotin veya aldığın takviyelerden biri. Biotin zaten sivilceleri tetikliyor o bilinen bir şey, "biotin sivilce" diye forumda aratabilirsin başkaları da ondan şikayet etmiştir. Hangi oranda aldığını bilmiyorum ama oran yüksekse sivilceler kaçınılmaz olur.
Haklısın hocam zaten iki gün önce biotini tamamen kestim sivilceleri takviyelerimden birisinin yaptığına emin oldum ilk olarak biotini kesmekle başladım.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Kinyas
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 26

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #47 : 02 Ocak 2023, 17:21:52 »
Önceki fotoları hep benzer açılardan çekiyordum bir de aynadan çekeyim dedim. Aşağıdaki fotoyu bir deneme kabininde çektim.

edit: bu arada süreci yazmayı unutmuşum, gün 237 olması lazım.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2023, 18:18:42 Gönderen: jiv »

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #48 : 02 Ocak 2023, 17:40:30 »
Bir de nasıl desem ekilen saçlarım diğer saçlarım gibi değil, sanki onlar kıvırcık gibi ya da çıkarken baya zorlanmışlar gibi.  ;D Başkalarının ekimlerine bakıyorum onların ki de ilk zamanlar böyleymiş, demek ki normal bir durum. Sizce bu ekilen saçlar ne zaman doğal olanları taklit etmeye başlar?

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #49 : 21 Ocak 2023, 00:28:24 »
Bu video 256. güne ait olması lazım: https://www.youtube.com/shorts/fAcXcCWHT44

Duştan çıktıktan sonra çektiğim için saçlar biraz dağınık ve kabarık duruyor. Benim saçlarım çok çabuk yağlandığı için saçlar birbirine yapışıyor ve o zaman daha seyrek görüntü oluşuyor. Tam olarak anlaşılması için hemen duştan çıktıktan sonra bir video çekeyim dedim.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2023, 01:38:08 Gönderen: jiv »

Harun Burak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 21 Ocak 2023, 12:10:53 »
Gayet iyi duruyor kanka hayirli olsun. Ben de kinyas hocaya ektirdim umarim seninkiler gibi olur
  • Ekim Tarihi: 04.11.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Kinyas
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 26

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #51 : 21 Ocak 2023, 23:03:05 »
Gayet iyi duruyor kanka hayirli olsun. Ben de kinyas hocaya ektirdim umarim seninkiler gibi olur

Sağol dostum 100. güne yaklaştığında senin çıkışlar iyice fark edilmeye başlar. 100. günü bekle  |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2023, 23:09:33 Gönderen: jiv »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 22 Ocak 2023, 15:37:32 »
Bir de nasıl desem ekilen saçlarım diğer saçlarım gibi değil, sanki onlar kıvırcık gibi ya da çıkarken baya zorlanmışlar gibi.  ;D Başkalarının ekimlerine bakıyorum onların ki de ilk zamanlar böyleymiş, demek ki normal bir durum. Sizce bu ekilen saçlar ne zaman doğal olanları taklit etmeye başlar?

18 ay da yumuşar kendi saçlarınla uyum sağlar tabi yönler doğru ise
Global Moderator

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #53 : 22 Ocak 2023, 22:15:38 »

18 ay da yumuşar kendi saçlarınla uyum sağlar tabi yönler doğru ise

Yön sorunu yaşamıyorum ama önlerdeki seyrek yerler istediğim gibi kapanmadı.

Hocam sence revize yapayım mı yoksa böyle bırakayım mı? Bu saatten sonra oralar kapanır mı ondan da emin değilim sanki çıkışlar 6. aydan sonra bitti gibi geliyor bana.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #54 : 29 Ocak 2023, 22:40:54 »
Arkadaşlar saç ektirdikten sonra hatunların daha çok baktığını hissediyorum, ben saç ektirmeden önce de sevgili bulma konusunda sıkıntı çekmiyordum ama saç ektirdikten sonra popülerliğim daha da yükseldi. Bu durumdan emin olmak için tinder gibi eşleşme uygulamalarında test yapıyorum eskiye kıyasla daha çok eşleşme geliyor, demek ki bu saç baya bir katkı yapıyor. :D Tabii saç tek başına bir kriter değil ama görünüşü tamamlama konusunda baya bir katkı sağlıyor. Sırf bu ilgi nedeniyle iyi ki saç ektirmişim diyorum.  ;D
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2023, 01:15:28 Gönderen: jiv »

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #55 : 05 Şubat 2023, 22:06:02 »
Bu konudaki son güncellememi yapıyorum, daha önce klinik ön taraf süreç sonunda gelişmezse elbette revize yaparız demişti şimdi ise revize için, ilk ödediğim ücretin 2.5 katını istediler. Yani bana en başından istediğin gibi olmazsa revize yapacağız demeselerdi ben bu kadar beklemez bir sıkılaştırma yapardım çünkü ön tarafta istediğim yoğunluğu elde edemedim.

Ama ilk haline göre iyi mi elbette iyi o konuda haklarını yiyemem sadece ön taraf konusunda beklentilerim karşılanmadı. Saçları dikince ön taraf oyuncak bebek saçı gibi göründüğünden ekim olduğu hemen anlaşılıyor. O yüzden o ön hatta bir sıkılaştırma şart oldu.

Revize konusunda sözlerinde durmadıkları için bunu foruma yazıp, buraya saç ektirecek kişileri bilgilendireyim dedim. Size revize yaparız deyip sonra 2,3 katı daha fazla ücret isteyebilirler. Benim bildiğim revize böyle bir şey değil.  :) Ben şimdi mecburen ön taraf için bir sıkılaştırma ekimi daha yapacağım ama başka bir klinikte yapacağım. Onun için yeni bir konu açarım şimdilik hoşçakalın.

Son halini merak edenler için bir foto ekleyeyim ama gözünüze farklı gelebilir çünkü saçları açık bir renge boyattım. :D 

« Son Düzenleme: 05 Şubat 2023, 23:00:01 Gönderen: jiv »

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #56 : 10 Şubat 2023, 16:02:11 »
Evet 2. ekimimi bugün yaptırdım, onunla ilgili süreci bu konudan takip edebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30526.0

Hakan Hakkn

• Full Member
« Yanıtla #57 : 13 Şubat 2023, 13:50:53 »
Bu konudaki son güncellememi yapıyorum, daha önce klinik ön taraf süreç sonunda gelişmezse elbette revize yaparız demişti şimdi ise revize için, ilk ödediğim ücretin 2.5 katını istediler. Yani bana en başından istediğin gibi olmazsa revize yapacağız demeselerdi ben bu kadar beklemez bir sıkılaştırma yapardım çünkü ön tarafta istediğim yoğunluğu elde edemedim.

Ama ilk haline göre iyi mi elbette iyi o konuda haklarını yiyemem sadece ön taraf konusunda beklentilerim karşılanmadı. Saçları dikince ön taraf oyuncak bebek saçı gibi göründüğünden ekim olduğu hemen anlaşılıyor. O yüzden o ön hatta bir sıkılaştırma şart oldu.

Revize konusunda sözlerinde durmadıkları için bunu foruma yazıp, buraya saç ektirecek kişileri bilgilendireyim dedim. Size revize yaparız deyip sonra 2,3 katı daha fazla ücret isteyebilirler. Benim bildiğim revize böyle bir şey değil.  :) Ben şimdi mecburen ön taraf için bir sıkılaştırma ekimi daha yapacağım ama başka bir klinikte yapacağım. Onun için yeni bir konu açarım şimdilik hoşçakalın.

Son halini merak edenler için bir foto ekleyeyim ama gözünüze farklı gelebilir çünkü saçları açık bir renge boyattım. :D 

Bu bahsettiniz yer kinyas beyin yeri mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 13 Şubat 2023, 20:58:54 »
istediğin gibi olmaz ise revize yaparız diyip para istemek nedemek ya önler seyrek yapmaları gerek öyle iş mi olur
millet güvenip nasıl gitsin şimdi bu merkeze ?

bence bu konuyu tekrar konuş kardeşim öyle iş mi olur
Global Moderator

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 13 Şubat 2023, 21:27:01 »
istediğin gibi olmaz ise revize yaparız diyip para istemek nedemek ya önler seyrek yapmaları gerek öyle iş mi olur
millet güvenip nasıl gitsin şimdi bu merkeze ?

bence bu konuyu tekrar konuş kardeşim öyle iş mi olur

zaten arkadaş kabul etmemiş hocam başka yere ekim yaptırmış .

Facebook Twitter Instagram