Merhaba abilerim, 1 ay sonra 19 yaşıma girmiş olacağım.
Saçlarım genel anlamda seyrek ve ince telli saç yapısına sahiptim bu benim canımı epey sıkıyordu ama asla şuanki dönemimde kafaya taktığım kadar takmıyordum. 4-5 ay önce saçımı usturaya vurdum ve gözlerimle gerçeklere şahitlik yaptım. Şakaklarım açık özellikle sok şakağım epey açık ve saç tellerim aşırı ince & seyrek. Kumralım ve bu yüzden bir eksiye daha düşüyorum çünkü ışık ve güneş altında kafa derim gözüküyor.
18 yaşına kadar stabil bir hayatım ve bunun yanında uzun zamanlı ilişkim vardı. İlişkim bitince zor ve ağır dönemlerden geçtim bir tık streside bağlayabilirim bu konuya. Defalarca kendimi kandırıp dermatolojiye gittim her seferinde minoxidil, erkek tipi dökülme tarzında yorumlar alıp bin türlü hevesle gittiğim doktordan hep yüzüm asık döndüm. Çevremdekiler saçımın sadece seyrek olduğunu başka hiçbirşey olmadığını takmamam gerektiğini söylüyor ama gerçek olan şu ki benim üzülmemem adına bunu söylüyorlar.
Çok güleryüzlü pozitif sempatik bir insandım fakat karanlık tarafım ile hayata devam etmeme ramak kaldı. Yemin ederimki yorumlarınıza çok ihtiyacım var iyi yada kötü ister yerin dibine sokun ister arşa çıkartın ama lütfen bana bir tavsiye bir öneri verin yoksa ben bu içi güzel insanlarla dolu forumdan çıkamayacağım.