Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt / Ankara NEREYE şikayet edebilirim? MAHKEME? Hukuki süreç?  (Okunma sayısı 4025 defa)

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şikayet süreci ile ilgili olarak tavsiyesi olan var mı? Hangi mahkemeye başvurmam gerekiyor, avukat tutsam mı, tavsiye edeceğiniz avukat var mı?

Şikayet konusu... eksik ekim... kafamın ön tarafına ekim yaptı, tepe kısmını atladı. Çıkacak bekle diyerek oyalıyor. Ekilmemiş yerden, kök olmayan yerden saç çıkar mı? tabiki çıkmaz vede çıkmayacak. Bu konuyla ilgili kendisinden şikayetçiyim.

kaangursu

• Full Member
2 ekim olarak planlanır zaten ön ve arka .Eğer öyle yaptıysa mantıklı bir karar almış .Önden foto atarmısın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam kafanızın ön bölümü yok
Operasyon resimleri  yok şu an ki gelişim yok
Süreç resimleri yok kaç aydadınız öncesi sonrası yok
Yani bunlar olmadan siz ne anlatıyorsunuz?
Sürekli size aynı uyarıyı yapıyoruz anlamıyorsunuz
Bizi anlamıyor kurallarımıza uymuyorsanız paylaşım yapmayın
Yani ne paylaşıyorsun ne yapıyorsun ne anlatıyorsun belli değil.

Tepeyi esgeçmesi doğru bir karar
Bu kafa tek ekimle drğil iki ekimle kapanır
Hoca doğrusunu yapmış sanırım ama size biz anlatamıyoruz burada doktor hanım nasıl anlatsın

Bu şekilde sadece ne olduğunu paylaşmadan konu açmaya saldırı moduna devam ederseniz sizi engelemek durumunda kalacağım.

Kısaca boşa konu açıp boşa yorum yapıyorsunuz hiç bir şey göstermeden

Ayrıca saç ekimi bu ekilen saçlar çıkmaya bilir
Kalıcı bşr hasar size bir zarar olmadıkça
Açıcağınız hukuki durumun bir anlamı yok çünkü baştan imzaladığınız kağıtta bunları kabul edip ekime öyle girerseniz
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2022, 16:08:32 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kafamın ön tarafı şikayet konusu değil. Bu sebeple koysam ne olur koymasam ne olur? Kaldıki birisi doktora gidip ben sadece kafamın tepesine ekim yapımasını istiyorum diyebilir, doğru mu? doğru! Eğer bu kişi tepesinin tepesine yapılan ekimden memnun değilse ve bu forumda o doktor ile ilgili şikayetini yazarsa sizde ondan kafanın ön tarafının resminide yolla derseniz bu saçmalık olmaz mı? bana göre olur. siz kendi cevabınızı kendiniz verin.

iki tane resim yolladım ameliyat öncesi ve sonrası... resimlerde kafanın diğer kesimlerindeki saçın uzunluğundan zamanın geçip saçların uzadığı, ancak benim ekim yapılmasını istediğim, doktorun ektiğini soyledigi vede çıkacak diye salladigi kel olan kısmın aynen durduğu açıkça belli olmuyor mu? bence oluyor. siz farkı göremediniz mi yoksa?

ben ne anlatıyorum. Tüm kafa saç ekimi için anlaştım. 2 operasyon oldu, bu operasyonların üzerinden de 8 ay geçti... doktor hala bekle uzayacak diyor. Saç bir gecede uzamaz. 6 ayda köklerin %60-%70iniin  çıkacağı vede uzamaya devam ede3çeği söyleniyor. Peki ya 8 ay geçmişse vede hiç hareket yoksa? Kok ekilmeyen yerden saç çıkar mı? Bana göre çıkmaz, sizce? Doktor beni sallıyor, bende onu mahkemeye vereceğim. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bende sürekli aynı şeyleri söylüyorum bence sizde anlamıyorsunuz.

Tepeyi eş geçmesi niye doğru karar? Siz doktor musunuz? Tek ekimle yoksa çift ekimlemi kapanacağını size söyleten nedir? Bu doktora karar verene kadar  gezdiğim yerlerden sadece bir yer 2 ameliyat olur dedi. Diğer hepsi tek ameliyat dedi. Benim gittiğim doktor çift dedi, ancak çift amelityat tavsiyesinin sebebi sizin dediğiniz gibi kapanıp kapanmama olayı değil başka bir sebepti. Bende tamam dedim. Çift ameliyat yapıldı.

Saç ekilirse çıkmayabilir. Ekilmezse çıkar mı? Hadi bil bakalım.

Burada turşucu çok. Hemen resim yolla bilmem ne yap. Al oku bakalım... Notlar yarım mahkemeye verecem diyorum. Biz mahkeme değiliz diyorsunuz ama hem mahkeme hemde doktor gibi maşallah hemen hüküm...

« Son Düzenleme: 27 Ekim 2022, 19:05:40 Gönderen: Ahmet Zz »

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekilmeyen, atlanan alan

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekilmeyen, atlanan alan

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
yahu ne anlamaz adamsın, senden ne prp ye yorum isteyen var nede bu kafa bir mi yoksa iki seansda mı kapanır diye soran....!

bak son kez cumhurun oğluna anlatır gibi anlatıyorum. Jale Şenyurt senin tüm kafana saç ekip kapatacam dedi, 2 sefer ameliyat oldum, ameliyatta kapatmadı, 8 aydır da bekle çıkacak diye beni sallıyor. artık beklemeye tahammülüm yok, kendimi salak gibi hissediyorum. son ofis ziyaretinde sen amerikada esrar kullandığını söylemiştin dedi esrara bağlı bir bahane uyduracaktı... esrar kullandin çıkmadı vs diyecekti. yahu dedim ne esrarı, nereden çıkarıyorsun, ne saçmalıyorsun? amerikada yasayan herkes esrar mi iciyor? zaten o lafdan sonra kalktım çıktım dedim bu kadını mahkemeye vermek lazım başka türlü olmayacak

duman134

• Sr. Member
Hocam geçmiş olsun siz anlamak istemiyorsunuz bence durumu.

Siz süreci baştan sona paylaşmadığınız için anlaşamıyoruz ön ve ortaya ekilenler çıktı mı?
Tepeye ekilenler çıkmadı sorun bu bir de yaşadıklarınız sanırım?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
yahu ne anlamaz adamsın, senden ne prp ye yorum isteyen var nede bu kafa bir mi yoksa iki seansda mı kapanır diye soran....!

bak son kez cumhurun oğluna anlatır gibi anlatıyorum. Jale Şenyurt senin tüm kafana saç ekip kapatacam dedi, 2 sefer ameliyat oldum, ameliyatta kapatmadı, 8 aydır da bekle çıkacak diye beni sallıyor. artık beklemeye tahammülüm yok, kendimi salak gibi hissediyorum. son ofis ziyaretinde sen amerikada esrar kullandığını söylemiştin dedi esrara bağlı bir bahane uyduracaktı... esrar kullandin çıkmadı vs diyecekti. yahu dedim ne esrarı, nereden çıkarıyorsun, ne saçmalıyorsun? amerikada yasayan herkes esrar mi iciyor? zaten o lafdan sonra kalktım çıktım dedim bu kadını mahkemeye vermek lazım başka türlü olmayacak

Tamam neye yorum istiyorsun anladık ektirdin çıkmadı? Sana çıkacak dedi?
Bu kafa tamamen kapanacak dedi olmadı.
Bunları anladık zaten prp ye gelince yapalım çıkar demiş bende yazdığın prp kısmını i o nun pek bir faydası olmaz dedim.

Şimdi kafanın son halini merak ediyorum ön orta ne kadar çıktı ne durum da ikinci bir ekimi nasıl planlaman gerektiğini görmek için.

Üstten tüm kafanı görecek şekilde
Global Moderator

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar geçmiş olsun bende size cumhurun oğluna anlatır gibi anlatayım.

1 greft sayısı doğru değil diyorsunuz operasyon resimlerini eklerseniz diğer forumdaki konularda olduğu gibi az çok kaç greft var anlarız.

2 açık alana iki ekim gerekir söylemi forumdaki 1000 lerce paylaşılan ekimlerde bunları takip edenler olarak aktarılan tecrübeler. Tabi saç ekenler ooo kapanır süper olur tarzı konuşur sizede öyle söylenmiş söylendiyse olmalı haklısınız burada savunulan doğru işlem size yapılan değil.

3 sadece arka tarafı paylaşıp duruyorsunuz o bölgeye saç ekilmiş çıkmamış olmamış ekim tamam demekten başka ne yapabiliriz size nasıl yardımcı olabiliriz
Bunları görmek için tüm kafanızın ve operasyon resimlerini istiyoruz.

saç ekim merkezine bu iki resmi gönderip nasıl bir cavap alabilirsiniz? Burayıda öyle algılayın.

Foruma üye oldunuz paylaşıp yapmadınız her yere jale hanıma gitmeyin yazıp durdunuz ama diğer forum daki arkadaşlar gibi bakın onlar 12 ay paylaşım yapıyor resim istiyoruz agrasif davranıyorsunuz zaten biz jale hanıma saç ektirmeyiz iyi bir ekimci değil bunun farkındayız.
. Herkes sizin gibi davransa ne anlaşılır bu forumda? Ona gitmeyin!! Tamam gitmeyelim.
Buna gidin tamam gidelim şeklimde mi olmalı?

Yaşadıklarınıza ve anlattıklarınıza gelince bu yapılan muamele size beni üzdü. Keşke öncesinde tanışmış olsaydık daha doğru bir merkez tercihinde araştırıp karar verseydiniz

Öncesinde açıklığınızı görüp size nasıl bir sonuç alacağınızı operasyon resimlerine bakıp ne olacağı önceden gören ve tüm süreç boyunca da bu olanları eksiksiz kanıtlayan bit forumdur burası bunlar konularla sabit öncesinde ne yorum yapılmış nasıl ekim yapılması anlatılmış ve sonrasımda nasıl sonuçlar alınmış hepsi mevcut sakin şekilde paylaşımı yapın size yardımcı olalım

Ayrıca bu saatten sonrada saç çıkmaz hikaye onlar. Dava aşamasına gelince imzaladığınız kağıdın sartlarını hatırlıyormusunuz operasyona girerken bir kağıt imzaladınız mı?

Operasyon resimlerine istememizin ayrıca nedeni ne kadsr sık ekildi bu resimde kabuk sonrası sanırım şok dökülme başlamadsn öncesi ise çok aşırı seyrek duruyor çıksada bir anlamı olmaz şok başladıktan sonraki resimse operasyon resimleri ne sıklıkta ekildi görmek gerek.

« Son Düzenleme: 27 Ekim 2022, 17:30:05 Gönderen: DieAnotherDay »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kafamın ön tarafı şikayet konusu değil. Bu sebeple koysam ne olur koymasam ne olur? Kaldıki birisi doktora gidip ben sadece kafamın tepesine ekim yapımasını istiyorum diyebilir, doğru mu? doğru! Eğer bu kişi tepesinin tepesine yapılan ekimden memnun değilse ve bu forumda o doktor ile ilgili şikayetini yazarsa sizde ondan kafanın ön tarafının resminide yolla derseniz bu saçmalık olmaz mı? bana göre olur. siz kendi cevabınızı kendiniz verin.

iki tane resim yolladım ameliyat öncesi ve sonrası... resimlerde kafanın diğer kesimlerindeki saçın uzunluğundan zamanın geçip saçların uzadığı, ancak benim ekim yapılmasını istediğim, doktorun ektiğini soyledigi vede çıkacak diye salladigi kel olan kısmın aynen durduğu açıkça belli olmuyor mu? bence oluyor. siz farkı göremediniz mi yoksa?

ben ne anlatıyorum. Tüm kafa saç ekimi için anlaştım. 2 operasyon oldu, bu operasyonların üzerinden de 8 ay geçti... doktor hala bekle uzayacak diyor. Saç bir gecede uzamaz. 6 ayda köklerin %60-%70iniin  çıkacağı vede uzamaya devam ede3çeği söyleniyor. Peki ya 8 ay geçmişse vede hiç hareket yoksa? Kok ekilmeyen yerden saç çıkar mı? Bana göre çıkmaz, sizce? Doktor beni sallıyor, bende onu mahkemeye vereceğim. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bende sürekli aynı şeyleri söylüyorum bence sizde anlamıyorsunuz.

Tepeyi eş geçmesi niye doğru karar? Siz doktor musunuz? Tek ekimle yoksa çift ekimlemi kapanacağını size söyleten nedir? Bu doktora karar verene kadar  gezdiğim yerlerden sadece bir yer 2 ameliyat olur dedi. Diğer hepsi tek ameliyat dedi. Benim gittiğim doktor çift dedi, ancak çift amelityat tavsiyesinin sebebi sizin dediğiniz gibi kapanıp kapanmama olayı değil başka bir sebepti. Bende tamam dedim. Çift ameliyat yapıldı.

Saç ekilirse çıkmayabilir. Ekilmezse çıkar mı? Hadi bil bakalım.

Burada turşucu çok. Hemen resim yolla bilmem ne yap. Al oku bakalım... Notlar yarım mahkemeye verecem diyorum. Biz mahkeme değiliz diyorsunuz ama hem mahkeme hemde doktor gibi maşallah hemen hüküm...

Ekim öncesi

Ofis ziyaretinde kafamın ön tarafına vede tepesine saç ektirmek istediğimi söyledim. Bunun tek seansda olamayacağını iki seansda yapılması gerektiğini söyledi. Her ne kadar iki sefer ameliyat masasına yatmak istemesemde Kabul ettim. Tabiki istenen ücret iki ayrı ekim olacağı için ikiye katlandı. Ofis ziyaretinde not alma, bilgisayar açma, kayıt tutma, sözleşme yapma, geçmiş hastalıklar, sıkıntı var mı, ilaç alerjisi vs hiçbir şeyi bana sormadı, yazı yok.. herşey lafla, hababam usulü, ha ilkokulu zor bitirmiş sivacıya banyo fayansı işi tarif etmişsin ha Dr Jale’ye saç ekimi tarif etmişsin, iş modeli aynı! Ben kendim belirttim yüksek tansiyon vede kolestrol ilacı kullandığımı. Tamam önemli değil dedi geçti. Ameliyatı kendi yerinde yapmak istedi. Ameliyat sırasında olabilecek sürprizlere karşılık ısrarla tam donanımlı hastanede olmak istediğimi bu şekilde bana hemen müdahale edilebileceğini söyledim. Iyıkıde bunu istemişim.
Görüşme sırasında şakaklarada ekim yaptırmak istediğimi söyledim. Senin ihtiyacın yok dedi, nedense yapmak istemedi.

Depo / Ameliyathane / Merdiven altı

Yüzünci yıl hastanesinde oldu operasyon. Benim için hazılanmış olan ameliyat odası aslında ameliyat odası değildi. Yandaki ameliyat odalarında gerekli olan malzemelerin saklandığı depoydu. İçerde hijyen yok. Ameliyat odası düzeni yoktu, alet edavat eksik. O odayı ayarlayan kişi tabikide Jale Şenyurt’dan başkası değildi. Saç ekimi sırasında bana “1000lira daha vereydin de doğru dürüst bir yerde yapsaydık” dedi. Ben oraya girene kadar oranın o şekilde olacağını bilmiyordum. Bana bu kadar para verirsen düzgün ameliyat odasında olursun yoksa hastane içindeki ameliyathanelerin deposunda olursun diye birşey söylenmedi. Ameliyathanenin bir standardı yok mu? Ben hasta olarak nereden bilebirim ki böyle biryerin mevcut olduğundan, doctor olarak nasıl böyle bir yerde ameliyat yapmaya razı olursun? Kaldıki 1000 lira ekstra versem bile o parayı cebe atıp gene aynı yerde işlemi yapardı, bundan maalaşef hiç kuşkum yok. Ekimin yapılacağı depoya girince köpeğimi götürdüğüm veterinerin ameliyathanesi bile buradan daha iyi, ne biçim yer dedim. Yer yokmuş, hepsi doluymuş vs bir takım bahanelerle geçiştirdi. 1000 lira daha verseydim dolu olan yerde nasıl yer olacaktı madem? Eğer kendi yerinde olmuş olsaydı depoya verdiği parada cepte kalmış olacaktı. Kardan zarar etmiş oldu. Merdiven altı deniyor ya hani, bundan daha kötü yer olabilir mi merak ediyorum?

Ekim sırası

Depoya girdiğimde saç boyası krizi yaşandı. Bana açık açık saçını kes vede saç köklerini boya demedi. Cebime gelen mesajda enseyi sıfır yapalım sonrada kahverengi boyayla boyanırsa saç koku alımımız kolaylaşır dedi. Bende tamam dedim. Meğer benim boyamam gerekiyormuş. (Boya parasından da yırttı.) Ameliyathaneden eşime telefon açtık, eşim biryerlerden saç boyası buldu, deponun girişindeki lavabonun önüne dikildim başımı eğip kafam boyandı, soğuk suyla boya lavaboya akıtıldı vede ben ameliyata hazır hale gelmiş oldum.
Ekimi kendisi yapmadı. Sadece uyuşturucu iğneleri kendisi yaptı. Odada bizimle oturup cep telefonundan müzik çaldı, gelen mesajlara cevap verdi. Eşimle amelyat parasının hesaba yatıp yatmadığı ile ilgili tekrar tekrar görüşmeler yaptı.
Toplama ve ekimi işini yapan iki kişi vardı odada. Kendilerini daha önce görmedim, kendilerini tanıtmadılar. Bu işi yapmaya yetkililer mi ne kadar eğitimleri var, ne kadar tecrübeleri var hiçbir şekilde haberim yok? Mahallenin kasabı da olabilirler. Jale Şenyurt bulmuş getirmiş, güvenmek durumunda kaldım vede masaya yattım. İki kadından biri ağır sigara kokuyordu. Devamlı öksürüyordu, boğazındaki balgamları temizliyordu. İğrenç vede tiksinti verici. Ne biçim sağlık çalışanı? eğer gerçekten sağlık çalışanıysa… ben doktor olsam böyle birini ekibimde bulundurmam.  Acaba daha ucuza çalışan oldukları için mi onlarla çalışmıştı?
Kendilerine güvenmediğim için tamamen uyumak istemedim, uyuyup uyanamayacağımdan endişe ettim, lokal anestezi olsun dedim. Uyanık olduğum için kafamda çalışırlarken toplama vede ekim işlemi sırasında saydım. Sayım işlemini yaparken hem parmak kullandım hemde harcanan zamanı dikkate alıp kendimce ikinci bir kontrol yaptım. Hatta sayım yaptığımı işlem sırasında konusruken kendilerine söyledim, gülüştük. Toplama işlemi bitince kalktığımda saç köklerinin toplandığı plastik kaba baktım. Tabikide tek tek saymadım, kaç kök olduğunu bilmiyorum ama gördüğüm şey bana çok az geldi. Benim saydığım sayı, gördüğüm toplanmış kökler ile ile doktorun bürosunda konuştuğumuzdaki 5000-6000 greft arasında büyük fark vardı. Operasyonun sonlarına doğru ekim yapan boğazı balgamlı kişi kafamın tepesinden aşağıya doğru devam edecekti ama Jale Şenyurt ‘yök yok, tamam’ dedi. Bunu benim fark ettiğimi muhtemelen bilmiyor. Ameliyattan çıktım, ayakkabılarımı eğilerek alıp giydikten hemen sonra hemşire birkaç gün eğilmemeye dikkat edin dedi. Eminimki bu lafı söylemek için hastaların önce eğilip ayakkabılarını giymesini bekliyor, kimsenin ayakkabısını giymesine yardımcı olmuyor. Hastane içindeki odama kadar bana eşlik etti. Odada biraz dinledip hastaneden ayrıldık.

Ameliyat sonrası ve Ameliyatla ilgili yorumlar

İlk ameliyat sonrası bana verilen antibiyotikten dolayı kötüleştim. Kalp atışlarım hızlandı, ateşim çıktı, iştah kesildi, midem bulandı, kendimi çok güçsüz hissettim. Bana. Sadece mide bulantısı için ilaç önerdi, tansiyon ilacını al dedi ki zaten almıştım. Bu şikayetlerden dolayı ameliyatın ikinci gününü iptal etmek istedim. Keşke iptal ettirseymişim. Jale Hn. beni bir şekilde ikna etti, İlk günden ikinci günkü ameliyat için ekim yerleri açılmış oralar kapanırsa tekrar açması sıkıntı olurmu vs eşiminde yaptır kurtul dedi, bu şekilde devam etmeye karar verdim.
İki Ameliyat oldu ama aslında iki ameliyatı toplasanız tek gün. Benim bildiğim genelde hasta sabah gidiyor öğlene kadar toplama oluyor, öğlen yemek arası veriliyor, hasta yemek yiyor ondan sonra ekim başlıyor. Yemek parasından kaçmak içinmi yoksa tek ameliyatı ikiye bölüp iki misli para almak için mi böyle yaptı bilmiyorum. İlk günkü ameliyat 3 saat ikinci günkü ise 2 saat sürdü. İkinci günü daha kısa tuttular, salladılar. İki gün günün ameliyatı toplamda 5 saat sürdü. Bu saatler ameliyat sırasındaki benim eşimle vede eşimin Jale Hn ile yaptığı cep telefonu mesajlaşmaları ile sabittir, kanıtlanabilir.
İlk günkü depo ile ilgili yorumlarım üzerine depo ikinci gün düzgün bir ameliyathaneye değiştirilebilirdi, tabikide olmadı öyle birşey.

Ekim sonrası

5-6 PRP yapacağını söylemişti. 5mi 6mi olduğunu o zamanlar anlamamıştım. Sonradan anladım… şöyleki… İlk PRPyi kafamın tam tepesine yani aslında ekim olmayan benimde şikayet edip bu yazıyı yazmama sebep olan bölgeden yapmaya başladı. Belliki orası biraz daha hassas vede sınır fazla. Ben biraz rahatsız olunca kafamın önüne doğru birkaç yere daha PRP uygulayıp geri kalanını kafamın üzerine döküp eliyle yaydı, o şekilde de cilt çekermiş. Bundan sonra 3 sefer daha gittim, tamam gerek yok devamına dedi, 6ya tamamlamadı. Eğer PRP saç köklerini besleyip çıkmasına yardımcı oluyorsa kafamda ekim olmayan alanda (ki kendisi ektiğini vede saçların çıkacağını iddia ediyor) neden PRP’ye devam edilmedi? Oralara PRP yapsaydında olmayan kökten PRP yardımı ile saç çıksaydı.

Dedikodu, diğer hastalar

Hocam ben sizi anladım ama sorun şu ki siz beni anlamamanız:) sanırım yaşadıklarınızdan dolayı gerginsiniz size karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum.
Ön bölgeye ekilenler den memnunsunuz o zaman şikayet konusu değilse?
Tepeye ekilenlerdr çıkmamış bu saatten sonrada bir şey olmaz
Sizin sıgara ya da farklı bir madde kullanmanız bu süreci etkilemez çıkacak saç çıkar. Kaldiki ben abd 🇺🇸 bu ürünü kullandım demediniz sanırım ? Demediğiniz halde mi jale hanım size bunu kullandığınızı söylediniz dedi? Neyse bu saçmalık geçelim. Bunlar bahane saç ekimi olmamış gerçek bu.

Bundsn sonra doğru bir saç ekimi yaptırmanıza yardımcı olmak için kafanızın tümünü görmek istiyoruz tekrar yeni bir hata yapmayın diye bunun dışında şikayetinizi anladık.
Global Moderator

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam geçmiş olsun siz anlamak istemiyorsunuz bence durumu.

Siz süreci baştan sona paylaşmadığınız için anlaşamıyoruz ön ve ortaya ekilenler çıktı mı?
Tepeye ekilenler çıkmadı sorun bu bir de yaşadıklarınız sanırım?

evet ön ve ortaya ekilenler çıktı.

Tepeye ekilenler çıkmadı DEĞİL kadın ekmedi bile ama ekmiş gibi bekle çıkacak diyor. Ekseydi yaşadığım saçmalıklar önemli değildi, kötü doktor der geçerdim. Dolandırıcı yahu! Ekecem dedi ekmedi. Yüzüne söyledim bana hakaret ediyorsun diyor birde... Yapmadın demek hakaret oldu!

Ahmet Zz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamam neye yorum istiyorsun anladık ektirdin çıkmadı? Sana çıkacak dedi?
Bu kafa tamamen kapanacak dedi olmadı.
Bunları anladık zaten prp ye gelince yapalım çıkar demiş bende yazdığın prp kısmını i o nun pek bir faydası olmaz dedim.

Şimdi kafanın son halini merak ediyorum ön orta ne kadar çıktı ne durum da ikinci bir ekimi nasıl planlaman gerektiğini görmek için.

Üstten tüm kafanı görecek şekilde

moderatör, sen vallahi anlamıyorsun... saçlar kafanın içine doğru üzüyor herhalde!
ektirdim çıkmadı DEĞİL, ekmediği halde çıkacak bekle diyor. Yuh be kaç sefer diyecem. PRP yi bana 6 sefer de PRP yapacaz diyerek kullandı... yani piyasada PRP 1000lira mesela 6000lira  oradan tasarrufun olacak gibi kullandı. Sonra PRPyi de yarıda kesti.
daha hala ikinci ekim diyorsun... ikinci ekim oldu zaten....

moderatör kusura bakma seni bundan sonra yök sayacam. bana hep aynı şeyleri tekrarlatıyorsun. belki işin gücün yok burası gibi birkaç yerde daha moderatör olmayı kendine vazife edinmişsin... konuları mevzuları isimleri hikayeyi karıştırıyorsun.... ama benim sabrım yok. sana hayatta başarılar... tuttuğunaltın olsun

duman134

• Sr. Member

evet ön ve ortaya ekilenler çıktı.

Tepeye ekilenler çıkmadı DEĞİL kadın ekmedi bile ama ekmiş gibi bekle çıkacak diyor. Ekseydi yaşadığım saçmalıklar önemli değildi, kötü doktor der geçerdim. Dolandırıcı yahu! Ekecem dedi ekmedi. Yüzüne söyledim bana hakaret ediyorsun diyor birde... Yapmadın demek hakaret oldu!

Siz bu şekilde bir resim paylaşmadığınız için
Biz de durumu anlayamıyoruz.

Operasyon resimlerini kısaca bu açılardan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

moderatör, sen vallahi anlamıyorsun... saçlar kafanın içine doğru üzüyor herhalde!
ektirdim çıkmadı DEĞİL, ekmediği halde çıkacak bekle diyor. Yuh be kaç sefer diyecem. PRP yi bana 6 sefer de PRP yapacaz diyerek kullandı... yani piyasada PRP 1000lira mesela 6000lira  oradan tasarrufun olacak gibi kullandı. Sonra PRPyi de yarıda kesti.
daha hala ikinci ekim diyorsun... ikinci ekim oldu zaten....

moderatör kusura bakma seni bundan sonra yök sayacam. bana hep aynı şeyleri tekrarlatıyorsun. belki işin gücün yok burası gibi birkaç yerde daha moderatör olmayı kendine vazife edinmişsin... konuları mevzuları isimleri hikayeyi karıştırıyorsun.... ama benim sabrım yok. sana hayatta başarılar... tuttuğunaltın olsun

Valla pes yaa:))
Arkadaşımmm operasyon resimlerini düzgün şekilde paylaş baştan biz de nereye ekmiş nereye ekmemiş görelim.. bu kadar uzatacağına sonra sana diyelim ki  ekmemiş nasıl saç çıkacak? Anladınnn bu kadar zor mu operasyon resmini eklemek.

Banane dostum senin ne dediğinden ben operasyon resimlerini yapılan işlemi görmek isterim ona bakarım.
Bende sana diyorum ki bana deme bana resim göster anladınmı burada anlamayan sensin. Lafla peynir gemisi yürümüyor diyorum.. valla adamı deli edersin sen yaa pes yeminle

Bak arkadaş yukarda eklemiş resim bunu anladın mı?
Bu kadsr basit işte.

Cidden senin gibisini daha önce görmedim allah sana ve çevrene sabır versin

Aynen işim gücüm yok böyle 3 yer takılıyoruz kardeş.
Sende de keşke ekim öncesi gelip burada bir araştırma yapsaydın öğrenseydin öyle saç ektirseydin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram