Kafamın ön tarafı şikayet konusu değil. Bu sebeple koysam ne olur koymasam ne olur? Kaldıki birisi doktora gidip ben sadece kafamın tepesine ekim yapımasını istiyorum diyebilir, doğru mu? doğru! Eğer bu kişi tepesinin tepesine yapılan ekimden memnun değilse ve bu forumda o doktor ile ilgili şikayetini yazarsa sizde ondan kafanın ön tarafının resminide yolla derseniz bu saçmalık olmaz mı? bana göre olur. siz kendi cevabınızı kendiniz verin.
iki tane resim yolladım ameliyat öncesi ve sonrası... resimlerde kafanın diğer kesimlerindeki saçın uzunluğundan zamanın geçip saçların uzadığı, ancak benim ekim yapılmasını istediğim, doktorun ektiğini soyledigi vede çıkacak diye salladigi kel olan kısmın aynen durduğu açıkça belli olmuyor mu? bence oluyor. siz farkı göremediniz mi yoksa?
ben ne anlatıyorum. Tüm kafa saç ekimi için anlaştım. 2 operasyon oldu, bu operasyonların üzerinden de 8 ay geçti... doktor hala bekle uzayacak diyor. Saç bir gecede uzamaz. 6 ayda köklerin %60-%70iniin çıkacağı vede uzamaya devam ede3çeği söyleniyor. Peki ya 8 ay geçmişse vede hiç hareket yoksa? Kok ekilmeyen yerden saç çıkar mı? Bana göre çıkmaz, sizce? Doktor beni sallıyor, bende onu mahkemeye vereceğim. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bende sürekli aynı şeyleri söylüyorum bence sizde anlamıyorsunuz.
Tepeyi eş geçmesi niye doğru karar? Siz doktor musunuz? Tek ekimle yoksa çift ekimlemi kapanacağını size söyleten nedir? Bu doktora karar verene kadar gezdiğim yerlerden sadece bir yer 2 ameliyat olur dedi. Diğer hepsi tek ameliyat dedi. Benim gittiğim doktor çift dedi, ancak çift amelityat tavsiyesinin sebebi sizin dediğiniz gibi kapanıp kapanmama olayı değil başka bir sebepti. Bende tamam dedim. Çift ameliyat yapıldı.
Saç ekilirse çıkmayabilir. Ekilmezse çıkar mı? Hadi bil bakalım.
Burada turşucu çok. Hemen resim yolla bilmem ne yap. Al oku bakalım... Notlar yarım mahkemeye verecem diyorum. Biz mahkeme değiliz diyorsunuz ama hem mahkeme hemde doktor gibi maşallah hemen hüküm...