Hayırlısı olsun ...Bu ekim işi ekip işi...iyi bir ekip oldumu sonuç güzel oluyor...bazen ekip değişiyor. ..1 kişinin bile degismesi sonucu bozuyor...aslında senin hatan olduğunu düşünmüyorum. ..sonuçta sen referansla ve arastırarak gidiyorsun...illaki. ..ama dedigim gibi a dan Z ye doktorun yapmadigi islemlerde ekip çok önemli. ..Sağ tarafı eken ile sol tarafı eken kişinin farklı olması bile sonucu etkiliyor...bir bakıyorsun sağ taraf çıkmış sol taraf çıkmamış. ..neyseki acikligin çok fazla yok ...ve bence az bir graftle iyi bir ekimle yüzün güler. ..
Size katılıyorum. Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Sami Bey in çok iyi sonuç aldığı ekimleri de var. Dönor alana zarar verilmemiş olması da tecrübesini gösterir. Şimdi herkesin hakkını da vermek gerekir. Ancak şu da var ki yüksek greft alımlarında fire sayısı biraz daha fazla oluyor. İki güne bölünmesi lazım.
Ekip meselesi de dediğiniz gibi. Ben en son Sami Bey in yanına gittiğimde ekip farklı idi. Bu işte ekip çok önemli. Greftler sağlam alınsa bile ekilirken zarar görme ihtimali var. Az buz bir ihtimalde değil.
Neyse sonuç olarak inşallah ikinci bir ekim ile tatmin olurum.