Geçmiş olsun hocam 2 ci bir ekim. Düşünüyormusunuz sıklaştırma olarak memnun degilsiniz donör ne durumda ?
Kardeşim sıklaştırma ekimi benim için pek uygun değil. Sıklaştırma yapılabilmesi için belli oranda saç çıkması lazım. Mesela 5000 ektirdi isen en az 4000 - 3500 çıkması lazım ki sıklaştırma olsun.
Bende ise taş çatlasa 1500 2000 çıktı. Hadi 2500 diyelim ki benim sağ ön ve üstlerde zaten biraz da olsa saçım vardı. Oralar yine aynı.O yüzden 2000 diyorum.
Yani durum böyle olunca en az 3000 fire vermiş oluyor. En iyimser ihtimalle 2500.
Mikroskop cihazı ile baktığımda ekim bölgesinde hiç hareketlenme dahi yok. Yani bomboş.
Netice olarak ben şuanda ekim yaptırmamış gibiyim. Ekimden önce %3 saçım varsa şimdi %15 %20 olmuştur.
Bu da demektir ki benim için sıklaştırma diye bir şey söz konusu değil. Yeni ekim yatırır mıyım?
Byburkay yazmış, senden ücretsiz olarak yeniden ekim talep ederler diye. Evet yeniden ekim yaparız dediler. Ama son halimi henüz atmadım onlara. Attıktan sonra kendileride zaten bu kafayı kapatacak ekimin yine aynı oranda greft ekmekle mümkün olacağını görürler. Bu da totalde 9000 Greft demektir ki, bu imkansız.
Durum budur.