Arkadaşlar 9.ay bitti ve artık 10. ayın içindeyim. Ben her ay ne kadar gelişim olduğunu net bir şekilde fotoğrafladım.
Şunu tespit ettim, 6. ve 7. aylarda çıkan çıkmış. 10. aya kadar sadece kalınlaşmışlar. Yani bende ki durum geç çıkma durumu değil, normal vaktinde çıkacak olanlar çıkmış. Çıkmayanlar ise maalesef fire verdi.
Yaklaşık 5000 ekildi, herhalde 3000 - 3500 fire verdi.
Ekilenlerin %70"%80 ni bile çıksa şuan ki halimi göz önünde bulundurduğumda memnun olurdum. Sami Bey olmazsa ücretsiz sıklaştırma ekimi yaparız dedi ancak benim durumum sıklaştırma veya revizyon ekimi için uygun değil. Sıklaştırma ekimi yapacak kadar saçım çıkmadı. Bana sıfırdan bir ekim gider ancak. Sıklaştırma, düzeltme ... ekimi yapılamesi için en azından %70 %80 bir oran tutmalı idi. Bende tam tersi o oranda bir kayıp oldu.
Sıfırdan bir ekim yapacak olsam bu kafayı kapatmak için yine en az 3500 4000 gerekir ki, totalde 9000 greft olmuş olur. Bu durumda ekim yaptırmak dönor alan için maalesef mümkün gözükmüyor.
Bu aydan sonra hepinizin bildiği gibi artık bir değişim olmaz.
Benim için bir hüsran oldu. Anlaşılan o ki ücreti geri iade isteyeceğim.
Ancak ücreti geri alsam da maalesef kökler bir daha geri gelmeyecekler.
Sizin görüşlerinizi de merak ederim.
Selam Geçmiş olsun öncelikle,
Son zamanlarda benim fark ettiğim forumda baya bir kötü sonuçlanan ekim var yada hepsi gözüme çarpıyor aynı sorunu yaşadığım için.
bu aydan sonra herhangi bir çıkış olmayacağı konusuna katılıyorum bu saatten sonra olabilecek tek şey saçların biraz daha kalınlaşması ve hacim alması olacaktır ancak bu durum çıkmayan greftlerin telafisi olmaz.
Son bir yılda benimde öğrendiğim tek şey varsa 2500-2800 greften fazla bir ekim bir günde yapılınca acayip çok şekilde fire oluyor neredeyse %40 oranında ve buda durum hastları nasıl etkilediği konusuna hiç girmek istemiyorum bile.
Kayıp bence var , Bunun tek telafisi yeni ekim yapmak.
Burada bir daha düzeltme yada sıklaştırma ekimi bence yaptırman mantıksız olacaktır..
Düzeltmek için sanırım 2500 civarı bir greft gerekiyor dönor bölgen bence yeterli olacaktır böyle bir sayıya ama bundan sonrası için kesinlikle dikka etmelisin başka şansın olmayabilir,
O Yüzden Benim tavsiye edebileceğim işinin ehli kişilerde bir ekim yaptırman bütçen müsait değilse ekim için bekle acele etme ani karar verme ilk hataya düşersen hayatın boyunca peşinden gelecek bir hata olacaktır.
İade Kısmına gelecek olursak nasıl tepki verirler bilemiyorum. Bunun için vereccekleri cevap onlara refarans ve geri bildirim olacaktır. O Yüzden dikkat etmeleri gerekir diye düşünüyorum . Ancak seni yeni bir ekim için ikna etmeye çalışacaklardır. Sen Tüm durumu bence anlat ne tepki verecekler ne diyecekler bilmiyoruz. Sonuçları tekrardan paylaşırsın.
İçini ferah tut , herşeyin bir çaresi var.