Uzun süren araştırmalarım sonucu bütün keldaşlarım gibi ben de o büyük adımı atmaya karar verdim. Ben de karar aşamasında bu forumu çok sık kullandığım için hem sizlerin fikirlerine danışmak istedim, hem de kararsız arkadaşlara yol gösterici olabileceğini düşündüm.
24 yaşındayım erkek tipi frontal açılmam mevcuttu. Öncesinde Ankara'da araştırmadığım görüşmediğim yer kalmadı. Serdar Gökrem'i ciddi olarak düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla daha açık alanda daha başarılı ve firesi de biraz fazla gibi geldi. En sonunda GH ile Jale Şenyurt arasında kaldım ve sonuç olarak GH de karar kıldım. Genel olarak gördüğüm sonuçlar, gösterdikleri öncesi sonrası fotoğrafları oldukça doğal ve sıklık konusunda da çok başarılıydı. Forumlarda pek rastlamadığım için kısaca bilgi de vereyim. Çukurambar Besa Kule'de muayenehanelerinde görüştük. Normalde ekimi Ümitköy'de Özel Arte Hastanesi'nde yapıyorlar. Benim yaptırdığım sırada hastanede denetim olması nedeniyle Özel Yüzüncüyıl Hastanesi'nde işlem gerçekleşti.
Kanal açma ve kök toplama işlemi Dr.Yasin bey tarafından yapıldı. Kökler mikromotor ile toplandı. Ön çizgi aşağıya çekildi, frontaldeki boşluklar dolduruldu. Ön çizginin çizilmesi sırasında beraber karar verdik. İşlem saat 9 da başladı öğleden sonra 3.30 gibi bitti. Sonraki 3 günlük dönemde çok büyük bir sıkıntım olmadı. 3.günde yıkama, 1.haftada kabuk bakımı yapıldı. 1.ayda PRP desteği yapılacak.
Aslında tepe bölgemde de seyrelme mevcuttu fakat mevcut köklere de zarar vermemek için o bölgeye girmenin doğru olmayacağını, ekim sonrası yeni kılcalların oluşumu ve prp desteğiyle zayıf olan köklerin de güçleneceğini söylediler. Ekim sonrası post op jel ve şampuan kullandım. Şampuan yeni bitti prozinc e geçiş yaptım. Başka herhangi bir ilaç takviye vs kullanmadım. Şu an 19.gün ve dökülmeler de yavaş yavaş başlamış durumda.
öncesi: