Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim kararsızım ? [SS'li]  (Okunma sayısı 609 defa)

denixex

• Full Member
Ynt: Saç ektirmeli miyim kararsızım ? [SS'li]
« Yanıtla #15 : 25 Ekim 2022, 19:59:22 »
:D

Finasteride veya dutasterid kullanmadan bu saç zor. Ciddi ciddi eksilerini artıklarını önünüze koyup düşünmelisiniz...

hocam benimde işte bu yüzden kafam karışık,  saç ektirsemde bu ilaçlar olmadan sanki uzun vadede koruyamayacakmışım gibi geliyor , ama ne olursa olsun %1 bile olsa risk alıp kullanmak istemiyorum bu ilaçları. Saçsız hayatıma devam edebilirim hocam ama %1-2 bile olsa o yan etkilerin kalıcı olma ihtimalini göze alamam. Tamamen kendi düşüncem tabiki bu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 25 Ekim 2022, 20:05:27 »
uzun vadede koruyamayacakmışım gibi gelmesine gerek yok uzun vadede kendi saçların gidici zaten o yüzden ona göre planlama yapıyoruz sana anladın mı ?
Global Moderator

denixex

• Full Member
« Yanıtla #17 : 25 Ekim 2022, 22:31:30 »
uzun vadede koruyamayacakmışım gibi gelmesine gerek yok uzun vadede kendi saçların gidici zaten o yüzden ona göre planlama yapıyoruz sana anladın mı ?

haklısınız hocam sizin çizdiğiniz çizgi daha mantıklı , peki bu açıklık ve saç tipi için ekimde serkan aygın mı yoksa şahin çelik mi ?

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Ekim 2022, 20:28:34 »
teşekkürler hocam serkan aygın ve ya şahin çelik düşünüyorum
ikiside forumdan bildiğim kadarı ile güzel merkezler
bütçen yetiyorsa birisi ankara birisi istanbul hangisi yakınsa oraya gitmelisin :)
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 26 Ekim 2022, 20:31:11 »
haklısınız hocam sizin çizdiğiniz çizgi daha mantıklı , peki bu açıklık ve saç tipi için ekimde serkan aygın mı yoksa şahin çelik mi ?

anlını göremiyorum dediğim gibi bu şekilde bir açıyla resim paylaşılırsa daha iyi ön çizgi çizebilirdim
Global Moderator

denixex

• Full Member
« Yanıtla #20 : 28 Ekim 2022, 10:17:17 »
anlını göremiyorum dediğim gibi bu şekilde bir açıyla resim paylaşılırsa daha iyi ön çizgi çizebilirdim
Ekledim hocam resmi

https://www.hizliresim.com/4c13cj5

Jokerr35

• Full Member
« Yanıtla #21 : 28 Ekim 2022, 16:33:11 »
Ekim saçı kısa olunca seyrek durur kardeşim saç ekimi hakkında bilgin olmadığı için kendi isteklerini ön planda tutuyorsun ama durum öyle olmuyor

Kendi saçların dökülecek diyorum finden korkuyorum diyorsun
Kendi saçların dökülecek diyorum ön çizgi ileride olsun diyorsun ki benim sana çizdiğim geride bir çizgi değil bence önce biraz daç ekimi nasıl bir şey onu idrak etmelisin önce

Kısaca onu yapmam ama ben bunu istiyorumlarla olmuyor ne yapılması uygunsa o olur
Hintel hocam diyelimki önlerde saçım var fakat seyrek ben buraya ekim yaptırdım ekilen yerlerde var olan saçlarım ekimden zarar görüp dökülür mü

Facebook Twitter Instagram