Gönderen Konu: Saç Ekimi İçin Yaş Sorun Olur Mu?  (Okunma sayısı 250 defa)

hll5534

• Full Member
Saç Ekimi İçin Yaş Sorun Olur Mu?
« : 23 Ekim 2022, 22:38:19 »
Herkese merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir soru var da onu sizlere sormak istedim. Yaşım henüz 24 ve ön bölgedeki saçlarımın büyük bir kısmı döküldü. Bunun hakkında geçen günlerde forumda konu açmıştım (linki: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28899.0 ). Bu yüzden saç ektirmek istiyorum ancak çevremdeki çoğu kişi "bu yaşta saç ektirmemelisin, tamamen dökülmesini bekle öyle ektir yoksa ektirdikten sonra yine dökülür" tarzında şeyler söylüyorlar. Kimisi de 30 yaşına kadar bekle öyle ektir diyolar. Bu da kafamı çok karıştırıyor. Benim ikiz kardeşim var ve onun saçlarında herhangi bir problem yok gayet gür ama ben kel kaldım. Eski fotoğraflara bakınca içim daralıyor, üzülüyorum gerçekten. Bu sebeple daha fazla beklemek istemiyorum en geç 1 sene içinde saç ektirmek istiyorum. Sizce de saç ekimi için belli bir yaşı veya saç dökülmesinin tamamen durmasını beklemek gerekir mi?

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi İçin Yaş Sorun Olur Mu?
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2022, 22:58:30 »
 bu yasta ektirceksen finasterid kullanıp ektir.ekimden sonrada ilaca devam et.dısardanda masaj ve dermollerle besle
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi İçin Yaş Sorun Olur Mu?
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2022, 23:21:01 »
24 yaş erken ama ekimede dökülmeye göre  uygun bir yaş olarak farkeder
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram