Ekimin hayırlı olsun arkadaşım. Umarım istediğin gibi sonuç alırsın. Bende bu forumdaki yorumları okuduktan sonra orada ektirmeyi düşünüyorum. Klinik hakkında bilgi verebilirmisin rica etsem. Hijyen olarak nasıl?
Teşekkürler. Hocam öncelikle ben operasyon öncesi , operasyon esnası ve şu ana kadar olan tüm süreçten çok memnun kaldığımı söylemek isterim. Aklına takılan ne varsa zaten gerek Ahmet Beyle , gerek ilgili arkadaşlarla rahatlıkla konuşup kararını ona göre verirsin. Klinik Şişlide Terrace Fulya Centerın ikinci katında , gayet temiz ve hijyenik. Benim alımı ve ekimi yapan arkadaşlardan da çok memnunum. Ercan bey her yıkamaya gittiğimde samimi bir şekilde ilgilendi. Buse Hanım ve Beyza Hanım da ekim ekibindeydi , ekim esnasında hepsinin sayesinde zaman çabuk geçti. Ekim günü klinikte sadece benim ekimim yapıldığı için ( şansıma diğer arkadaş gelemedi ) Ahmet beyde operasyon boyunca ilgilendi. Ulaşılabilir olmaları , işlerinin arkalarında durmaları , ekim sonrası süreçte yardımcı olmaları benim hoşuma gitti şahsen. Reklam yapıyor gibi olmak istemiyorum ama saç ektirmek isteyen herkesin aklında binbir türlü sorular olduğunu yaşadığım için biliyorum. Detaylı açıklamaları bu yüzden yapıyorum. Bundan sonraki süreçte de arkadaşlarla irtibat halinde kalacağız ve umarım saçlar çıkmaya başladığında da memnuniyetimi buradan bildiririm.
Onun haricinde sormak istediğin sorular varsa cevaplarım