Bunu bir yerde okumuştum sanırım ince telli saç tipi olanların saç telleri daha fazla oluyormuş, ben saç ekiminden sonra inceledim bir sürü çoklu greft vardı... 5'li, 6'lı hatta bir greftte 7 tane saç teli bile vardı. Sanırım saç tipim nedeniyle pek tekli saç köküm yok, yabancı birinin yorumunu okudum tekli greftler genelde kulak üstündeki alanda bulunuyormuş ama şansa benim de orada seyrelme var, oradan da alınma şansı yoktu anlayacağınız.
O sebeple benim ön çizgimde çoklu greftler kaçınılmaz oldu.
Saç ekimi konusunda tecrübeli olmayan kişiler genelde süper olmuş diyor ama bu işin içindeki kişilerden bazıları ön tarafta çoklu greftler doğallığı bozuyor diyor. Yani ortada 2 farklı görüş var, ancak şu da bir gerçek ki bölünen greftlerin hayatta kalması çok zor, durum böyle olunca yapılacak fazla da bir şey kalmıyor. Tabii şu an ekimin altıncı ayına bile girmedim, 164. gündeyim. Bazıları çıkışlar devam edecek o boşluklar kapanınca göze batmayacaklar diyor ama emin olamadım siz ne diyorsunuz bu duruma. O boşluklar kapanır mı yoksa 2. bir ekim mi gerekir?
Not: elimi saç derisinde gezdirince hala sakal gibi batan bir sürü saç teli geliyor.
saç ekiminden önce saçım böyleydi;
şu an ise bu şekilde;