Arkadaşlar bu proscar denilen ilacı nasıl peynir ekmek gibi önerebiliyorsunuz? Bu ilaçtan kalıcı yan etkiler yaşayan çok fazla, erektil disfonksiyondan tutun da beyin kimyasının bozulup depresyona sebebiyet vermesine kadar. Bence böyle tehlikleli ilaçlar tavsiye etmeden önce biraz daha düşünmelisiniz.
Ben kendi çevremden örnekler veriyorum . Ben ve benimle beraber kullanan en az 10 kişiyi tanıyorum . 1'i ilk ay kasık ağrısından bıraktı , diğerleri devam ediyor . Bu demek değildir ki kullanın bişey olur . Olasi Yan etkiler üzerinde recetede Yazıyor zaten .
Ben 1.5 senedir kullanıyorum en ufak bir Yanetki görmedim .
Kaldı ki hiçbirimiz buna bende sende dahiliz bir FDA değiliz çalışmalar Yapılmış onayını almak kolay değil . Onaylamislarsa var bir bildikleri ,
Bnm kurtaricm oldu kendisi , Ya kel olacaksin Yada bazı riskleri göze alacaksın çünkü bunun Başka yolu Yok .
Pipinin düşecek halı Yok psikolojik olarakta rahatsan takıntılı bir bunyen yoksa sknti olmaz bence.
Ben alıştım mesela akşam 8'de atıyorum attıktan 5 dakika sonra aldığımı unutuyorum .
Önermiyorum soruyor adam napabilirim diye . Adama sarımsakmi sur diyeyim ?
Sebeb ortada o hormonun önüne gecilmedigi sürece olmuyor bunuda finasterid'ten başka bişey yapamıyor . Konuyu olayı anlattım .kendi yorumumu kendi finas tecrübemi anlattım kullanıp kullanmayacağni kendi bilir.