Hocam doktor da eczacıda 4 ay kesin kullan dedi ben araştırmalarım sonucu ömür boyu kullanıldığını farkettim 2 ay seyrelterek kullandım bırakınca 2 ay ani dökülme olmadı ama eylül ayında acayip bi dökülmeyle karşılaştım prp ve mezoterapi öneren doktor aile dostumuz hata ona saç ektirmek istiyorum dediğinde toplarız acele etme dedi insan bir anda böyle bi dökülme olunca psikolojik çöküyor 30 yaşındayım sizce fin yada dut denemelimiyim.
Ürologa gittim testestoron normal seviyede ancak doktor ilacı yazmaya pek yanaşmadı.
4 ay niye dedi acaba diye düşünüyorum ama anlamlı bişey bulamıyorum.
Dostum seyreltip azaltarak kullanmak vs bunlar hurafe ,
Minox kapanan tikanan damarları genişletip saçın beslenmesini kolaylaştıran bir sıvı , en doğru kullanımı günlük 2 defa 5 puf şeklindedir , Sen tutup bunu 2 günde 1 defa 10 puf şeklinde kullanırsan verimli olmaz , etki etmez demiyorum istenilen beklenilen olmaz .
Diş gibi düşün fırçaladign sürece parlar .
Bıraktığın an dökülecek diye bişey yok .
Kişiden kişiye değişir . Kimisi 20 günde başlar dökülmesi kimisi 2 ayda ,
Senin 2 ay sonra başlamış bence buna takılma , dökülmeyi yavaslatacagin bir tedavi Yöntemi bul , olan olmuş zaten .
Prp ve mezoda süreklilik isteyen tedaviler .
Üstelik TR'de bu işi adam akıllı Yapan Yerler bir elin parmaklarini geçmeyecek kadar azdır . İnşallah aile doktorunda bu sayının arasındadır .
Oldukça maliyetli maddi olarak zorlayabilir .
Resim görüntü vs atabilirsen daha iyi olur .
Belkide sen psikolojik olarak rahatsız olsun .
Çünkü 9 ay minox kullanıp bıraktığında 2 ay sonra kel olan hickimseyi tanımıyorum . Biraz abartmış olabilirmisin ?