Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun kendi saçlarınız zayıf ekim öncesi Dr.Serkan aygın saç ekim kliniği öneride bulundu mu süreçte kullanmanız gereken ilaç vitamin gibi ürünleri.Saç ekimini güzel ve sık yapılmış ön çizginizi gayet estetik ve kaliteli yapmışlar çok temiz güzel bir saç ekimi umarım sonucunuzda çok başarılı olur
Çok teşekkür ederim inşallah sonu güzel olur ekim öncesi herhangi bir ürün söylemediler fakat ekim sonrasında 18. gün propecia tavsiye ettiler onu kullanacağım birde finasterid jel aldım denemek amaclı ek olarak sizin önerebileceğiniz başka birşey varmıdır vitamin takviye vs
Merhaba hocam ben de Serkan hocaya Temmuz ayında ekim yaptırdım. Klinik ilaçlarınızı vermiştir ödem attırıcı ilacı kullanmayı ihmal etmeyin, yakın zamanda geçiyor o hiç dert değil. Hayırlı olsun.
Finasteride jel ile propecia’yı birlikte kullanmayın. İkisinin de etken maddesi aynı olduğu için bünyenize çok yüklenmiş olursunuz. İlk 2-3 ay donöre minoxil ile takviye yapıp daha sonra bırakabilirsiniz. Biotin takviyesi de işe yarıyor ama bende sivilce problemi yaptığı için bıraktım.
Hocam minoxil ilk 2-3 ay once dokulmeye sebep oldu mu sizde de? Dogru mudur bu? Sonra dokulme duruyormus. Onceleri dokuyormus ama bir muddet.
Greft listenizi de paylasir misiniz? 3 koklu greft, 2 koklu greft sayilari vs.
3’lu greft ve 4’lu greft ne kadar fazla ise, ve hatta sac tellerin kalinsa, bir de kafan ortalama buyuklukte ve dokulen alan da kucukse basari orani yuzde yuz.