Merhaba arkadaşlar, Foruma yeni katıldım. Uzun süredir uzaktan takip ediyordum, çevremde de saç ektirmeyi düşünen herkese bu forumu öneriyordum ama bir türlü fırsat bulup da kendi konumu açamamıştım.
Öncelikle, 2 sene kadar önce forumu araştırdım ve Serkan Aygın'la görüşme kararı aldım. Fotoğraflarımı gönderdim önde 3500, tepede 1000 greft uygun görüldü. Fiyat olarak 10 bin TL söylendi. Tarihi belirledik ancak özel sebeplerden dolayı ekimi iptal etmek zorunda kaldık.
Bu hafta tekrardan araştırmalara başladım.
Serkan aygın fiyatını
35 bin TL'ye çıkartmış. Bir arkadaşım youtube da görmüş,
Clinic Expert diye bir yeri önerdi, fotoğraflarımı gönderdim 3000-3500 greft HDI yöntemi,
12500 TL dendi. Ancak pazarlamacı arkadaşın "bir an önce tarih belirleyelim" yaklaşımı beni şüphelendirdi, forumda bir araştırdım ki çok ucuz atlatmışım. Az daha kaptırıyorduk kendimizi
Şuan için forumda araştırdığım kadarıyla
Medeks, Arenamed, Asmed gibi clinicler öneriliyor. Buralarla görüşmeyi planlıyorum.
Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere açıklık fazla, saçlar ince ve düz. Saç ekiminden mucize beklememem gerektiğini biliyorum. Ancak sizlerin görüş ve önerileri benim için çok değerli olacak. Fiyatın aşırı ucuz olmasına gerek yok ancak 35 bin TL bana çok yüksek geldi. FUE ve HDI tekniklerinden hangisi bana uygun olur? Hangi merkezlerle gönül rahatlığıyla görüşebilirim? Cevaplarınızı Merakla bekliyorum.