Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum, Yaş:28, geniş açıklık.  (Okunma sayısı 556 defa)

undomielharpie

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, Foruma yeni katıldım. Uzun süredir uzaktan takip ediyordum, çevremde de saç ektirmeyi düşünen herkese bu forumu öneriyordum ama bir türlü fırsat bulup da kendi konumu açamamıştım.

Öncelikle, 2 sene kadar önce forumu araştırdım ve Serkan Aygın'la görüşme kararı aldım. Fotoğraflarımı gönderdim önde 3500, tepede 1000 greft uygun görüldü. Fiyat olarak 10 bin TL söylendi. Tarihi belirledik ancak özel sebeplerden dolayı ekimi iptal etmek zorunda kaldık.

Bu hafta tekrardan araştırmalara başladım. Serkan aygın fiyatını 35 bin TL'ye çıkartmış. Bir arkadaşım youtube da görmüş, Clinic Expert diye bir yeri önerdi, fotoğraflarımı gönderdim 3000-3500 greft HDI yöntemi, 12500 TL dendi. Ancak pazarlamacı arkadaşın "bir an önce tarih belirleyelim" yaklaşımı beni şüphelendirdi, forumda bir araştırdım ki çok ucuz atlatmışım. Az daha kaptırıyorduk kendimizi  ;D

Şuan için forumda araştırdığım kadarıyla Medeks, Arenamed, Asmed gibi clinicler öneriliyor. Buralarla görüşmeyi planlıyorum.

Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere açıklık fazla, saçlar ince ve düz. Saç ekiminden mucize beklememem gerektiğini biliyorum. Ancak sizlerin görüş ve önerileri benim için çok değerli olacak. Fiyatın aşırı ucuz olmasına gerek yok ancak 35 bin TL bana çok yüksek geldi. FUE ve HDI tekniklerinden hangisi bana uygun olur? Hangi merkezlerle gönül rahatlığıyla görüşebilirim? Cevaplarınızı Merakla bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum, Yaş:28, geniş açıklık.
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2022, 15:54:55 »
Donör bölgeniz çok kaliteli maşallah ama açık alan çok fazla o yüzden doğru bir planlama iyi bir sonuç için riske girmeden iki tane saç ekimi düşünmemiz gerekiyor sizin için doğru olan bu ama siz farklı düşünüyorsunuz onu bilemem ben doğru yazıyorum iyi bir sonuç nasıl alınır bunun en doğru yolunu anlatıyorum Çizdiğim alana kadar birinci Ekim ön çizginize çok ileri almadan hemen hemen benim. Koydum noktalarda üç çizgi ondan sonra önüme ortanın bir sene sonraki saç ekim sonucuna göre ikinci Ekim düşünmelisiniz
Global Moderator

undomielharpie

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2022, 16:04:21 »
riske girmeden iki tane saç ekimi düşünmemiz gerekiyor sizin için doğru olan bu ama siz farklı düşünüyorsunuz onu bilemem ben doğru yazıyorum iyi bir sonuç nasıl alınır bunun en doğru yolunu anlatıyorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de kendimce benzer düşünüyordum. Şuan için tepeden bir beklentim yok, önler biraz kapansa yeterli.

Böyle geniş açıklıklardan başarılı sonuç alınabilmesi için FUE ya da HDI teknikleri arasında önemli bir fark bulunuyor mu?

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2022, 17:44:53 »
asmed 35 bin tl den pahalı bu arada.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2022, 18:02:06 »
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de kendimce benzer düşünüyordum. Şuan için tepeden bir beklentim yok, önler biraz kapansa yeterli.

Böyle geniş açıklıklardan başarılı sonuç alınabilmesi için FUE ya da HDI teknikleri arasında önemli bir fark bulunuyor mu?

Kimin hangi teknikle başarıyı yakalaması ile alakalı durum teknikler başarı yakalamaz kullanmasını bilen başarıyı sağlar
Global Moderator

undomielharpie

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2022, 18:16:45 »
asmed 35 bin tl den pahalı bu arada.

İstanbul'da 20-25 bin liraları geçmeyecek önerebileceğiniz yerler var mıdır?

Bilemedim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Ekim 2022, 20:13:50 »
Medeks=18.000
Asuman Hair = 30-35 bin
Akl klinik 20.000
Fiyat performans Medeks bence

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Ekim 2022, 20:40:59 »
saç tellerin ve donör bölge kalitelin iyi  , doğru bir ekim merkezi tercihi ile güzel sonuç alma olasılığınız epey yüksek hocam.
klinik tercihi içinse dediğiniz bütçeyle ahmet tosun ,akl veya medeks istanbul için öncelikle araştırmanız gereken yerler bana göre.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2022, 21:51:09 »
ön çizgini pc de çizdim bu şekilde biraz yan durduğun için resimde çizgini böyle çizmek zorunda kaldım ilk ekim planlaman bun saç ektireceğin merkeze göster kardeşim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram