Merhabalar arkadaşlar. Uzun zamandır bu konuyu bazı özel durunlardan dolayı güncelleyemedim bu nedenden dolayı konuyu takip eden kişilerden özür dilerim. 18 şubatta androjenik alopesi tedavimde 5. aya gireceğim. İlk aydan bu yana sadece finasteride kullanıyorum. Geçen hafta dermaroller aldım onu da sadece sol şakağıma uygulamayı düşünüyorum. Sonuçları fotoğraf olarak ekleyeceğim.
Yan etki konusunda ise 5 ay boyunca hiçbir yan etki yaşamadım fin kullanımının tek zorluğu proscar hapını 4e bölerken kırılıyor ve homojen dağılmıyor. Gönül isterdiki 1mg olan versiyonlarını kullanabiliyim
Not: İlk ay finhair markasını kullandım tükenince proscara geçtim 4e bölerek haftanın 5 günü 1.25 mg kullanıyorum 1 günü ise mikro doz olarak ayarlamaya çalışıyorum, 7. günü ise boş bırakıyorum. 1 yılı tamamen doldurunca doktor tavsiyesi ışığında 3 hafta ara vereceğim ve her 3 ayda 2 hafta ara şeklinde kullanmaya devam edeceğim.
Not2: 2. fotoda yanlarım seyrek çıkmış nedeni gün boyu taç taktım ve saçım aşırı bozuldu