Gönderen Konu: Yalnız bir insan haline geldim var mı benim gibi bahtsız kadersiz birisi daha ?  (Okunma sayısı 653 defa)

ber134

• Full Member
Haklısın abi peşimi bıraksın diye kızın mesajına cevap vermediğim aramasına dönmediğim çok zamanlar olmuştu universite zamanlarında. O zaman zerre kadar değeri yoktu benim için böyle şeylerin ya da değeri yoktu demeyim de dediğin gibi sallamıyorduk herhalde. Saç için de aynisi geçerli 19-20 li yaslarda sabah kalkinca darmadağınık bu saçı kim düzeltecek kim yıkayacak kim fön çekecek kim jole surecek derdim salt eziyet gelirdi bana. Şimdi fön çekecek jöle sürecek doğru düzgün saç bile kalmayınca kıymetli oldu. Belki olsa yine aynı şeyden dert yanardım herhalde

insanoğlunun doğasında var bu, elindekini kaybetmeden kıymetini bilememek

emekli kel

• Hero Member
 tedavi ekim bunları arastır.en kotusu kızlar adamın peşindeyken saç bas gidince capul hatunların bile sallamaması insanı deli ediyor.kızlar hayatta bunalım parasız sıkıntılı erkeği yanında istemez.sunuda gordum para tip yoksa guzel hatun dusurmek istiyorsan guldurcen ee oda saklabanlık ister cenen kuvvetli olcak onu anlıcan guldurcen hoş vakit gecittircen falan filan ama saç bas tip varsa onlar gelir.saç dısında hayatta guzul gunlerim oldu isyan ettim o gunlerde şimdi aynı gunler için can atarım kaybetmeden kıymet bilinmez.sağlık yerindeyse şükret yoğun bakımlarda can çekişenler dolu.ameliyata gircekler çıkıcakmı cıkamıcakmı belli değil coluğuna cocuğuna son kez bakıyorlar belkide.tabi saç içinde tedavi ekim falan bir yol belirle.dunyanın derdi yoksa bitmiyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
insanoğlunun doğasında var bu, elindekini kaybetmeden kıymetini bilememek
azmı açtım kaybetmeden kıymet bilinmez sarkısını.sonrada selam sarkısını dinlerdim güzel günlere selam diye.genclik işte şimdide tesadüfen radyoda  bu sarkıları soleyenin baska sevdiğim sarkısı çıktı.kaybettiklerinin kaybediş anının acısımı sonraki bunalımmı şumu bumu yıllarca suren getirilerimi hepsi insanın içinden geciyor birde şu var acılar ağlayana
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ber134

• Full Member
azmı açtım kaybetmeden kıymet bilinmez sarkısını.sonrada selam sarkısını dinlerdim güzel günlere selam diye.genclik işte şimdide tesadüfen radyoda  bu sarkıları soleyenin baska sevdiğim sarkısı çıktı.kaybettiklerinin kaybediş anının acısımı sonraki bunalımmı şumu bumu yıllarca suren getirilerimi hepsi insanın içinden geciyor birde şu var acılar ağlayana

reis sana bi şarkı söyleyeyim hemen aç dinle

sinan özen - ağlayamadım
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
reis sana bi şarkı söyleyeyim hemen aç dinle

sinan özen - ağlayamadım
dinledim. uyku vakti ağır kaçar.zahmetsiz rahmet olmaz dertsiz hayat yok.

ber134

• Full Member
dinledim. uyku vakti ağır kaçar.zahmetsiz rahmet olmaz dertsiz hayat yok.

eyvallah reis doğru sen de haklısın. içerken iyi gidiyor demleniyorum ben de ondan atayım dedim. kendine dikkat et
  • Yaşınız 25

Ahmet..30

• Yeni üye
  • *
tedavi ekim bunları arastır.en kotusu kızlar adamın peşindeyken saç bas gidince capul hatunların bile sallamaması insanı deli ediyor.kızlar hayatta bunalım parasız sıkıntılı erkeği yanında istemez.sunuda gordum para tip yoksa guzel hatun dusurmek istiyorsan guldurcen ee oda saklabanlık ister cenen kuvvetli olcak onu anlıcan guldurcen hoş vakit gecittircen falan filan ama saç bas tip varsa onlar gelir.saç dısında hayatta guzul gunlerim oldu isyan ettim o gunlerde şimdi aynı gunler için can atarım kaybetmeden kıymet bilinmez.sağlık yerindeyse şükret yoğun bakımlarda can çekişenler dolu.ameliyata gircekler çıkıcakmı cıkamıcakmı belli değil coluğuna cocuğuna son kez bakıyorlar belkide.tabi saç içinde tedavi ekim falan bir yol belirle.dunyanın derdi yoksa bitmiyor.

Dedigin gibi Bu dünyanın derdi bitmiyor. benim aslında musabik spor yaptığım zamanlarda hiç derdim yoktu salonuma gider antremanimi yapar orda arkadaslar ile de sohbetimi muhabbetimi ederdim eve gelince de sicak bir dus ve yatagima girip film acardim. Filmin yarisina gelmeden tatli tatli uykum gelirdi sabah kalkinca da dertsiz tasasiz kahvaltimi eder isime giderdim. Ama işte maalesef boks ağır bir spor her hafta bir sakatlık çıkıyor. En son kaburgam kırıldı mecburen ara verdim. Sonra da psikolojim artık yeter dedi hem iş hem antreman ve maçlar derken tükenmişlik sendromu yaşamaya başladım. Şimdi bir gayret tekrar başlayım bu ruh halinden kurtuluyum diyorum çünkü orada kendimi değerli hissediyorum çocuklar geliyor bir şeyler soruyor yardım istiyor abi birlikte antreman yapalım falan diyor eğleniyorum kendimi iyi hissediyorum ama gidecek ve tekrar yapacak halim de kalmadı. Kafa olarak bitirdim artık enerjim ve isteğim motivasyonum kalmadı. Benim sorunum galiba bir amacımın kalmaması o yüzden de sürekli kafamda kurup duruyorum bir şeyleri sorun ediyorum.

tesla1757

• Full Member
Dostum seni tanimiyorum ama sana tavsiyem ne yap ne et spora geri don. sporu anti depresan olarak gor ki oyle zaten. suan dopamin degerlerin dusmus olabilir. bununla beraber mutsuzsuz ve herseye takmaya baslamissin. sacin olmayabilir ama sacin olsaydi da takabilirdin veya evli olsan bu kizla mutlu degil diyebilirdin
erkegin once kendi ile mutlu olmasi gerekir unutma mutsuz bir erkekle hic bir kiz birlikte olmaz. mutlu enerjik isen kizlar bu adamda ne var boyle diyip merak edecektir. isin sirri bu. ama bu mentaliteyi maintain etmek kolay degil ondan dolayi unluler cok basarili insanlar inanilmaz disipline sahipler olay orda bitiyor zaten
yuzde 8 yag oranina sahip olup temiz yiyebiliiyorsan muhtumelen bir cok sorunun da ortadan kalkacaktir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok zor hayat

Facebook Twitter Instagram