Arkadaşlar herkese keyifli forumlar dilerim. 2018 yılında 26 yaşında iken şakaklarımda yaşadığım ciddi seyrelme sebebiyle 3500 kök fue yöntemi ile saç ektirdim. Tepe bölgesine neredeyse hiç ekilmedi. Ancak ön çizgi bağlantı yerlerini beğenmedim bunun üzerine 2 sene sonra ücretsiz bir şekilde düzeltme işlemi yapıldı. bu işlemde bana söylenen 2 bin greft bir alım oldu ön çizgim ağırlıklı olarak işleme alındı ve tepe bölgeme de bir miktar kök ekildi sonuç olarak 2 defa operasyon geçirdim ve toplamda 5 bin civarı bir greft alımı oldu. şu an attığım fotoğraflar yeni çekildi sayılır gördüğünüz üzere tepe bölgem bir hayli seyrek durumda saçlarımı uzun şekilde tercih edersem göze hoş gelen bir görüntü asla olmuyor en ufak rüzgarda ya da saçıma dokunduğumda seyrek olmasından dolayı kötü görünüyor. kısa tutunca ise gözle görünür seyreklik yaşıyorum. 3 ekim merkezi ile görüştüm 1 tanesi tepe bölgende doğal saçların çok fazla ekim yaparsak seni en fazla 2 ya da 3 sene tatmin eder dedi. diğerleri daha umutlu konuştu. bir merkez de saçlarımı korumam için finasterid kullan dedi ancak ben ilaç kullanma taraftarı değilim yan etkilerini göze alamıyorum ve ilaca bağlı yaşamak istemiyorum. hal böyleyken ben saç ekimi yaptırsam sizce nasıl bir sonuç olur. sırma gibi saçlarım olsun demiyorum ama bakınca seyrek de bir görüntü istemiyorum. açıklığım kapansın yeter düşüncesindeyim.