Gönderen Konu: Arenamed 6400 greft 8 Aralık 2016 kafamın son hali :(  (Okunma sayısı 8520 defa)

Arenamedsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
8 Aralık'ta Arenamed merkezinde sac ekimi uygulandı.
Bu güne kadar iyi olmus diyeni duymadım.
Işlem öncesi çabucak sac çizgisi çizilip ekim yapılacak alana gönderildim ve ekim 8,5 saatte yapıldı.
6400 greft uygulandı.
Işlem sonrası tepemde greftlerin cevresinde küçük kanamalar vardı.
Dikkate alınmadı. Bir gün sonra yıkama yapılıp evime gönderildim. O alana ekilen saclar tutmadı ve yara izi kaldı.
Son hali fotolardaki gibi
Önümüzdeki hafta icin tekrar gidip tepemdeki acik kalan kısım kapatılacak.
Hic memnun kalmadım. Kel oldugum zaman daha mutluydum. 1 yıldır sosyal medyada paylaşım yapmadım. Sürekli antidepresan ilac kullanıyorum.
Haftaya tekrar ekime gitsem birşeylerde değişir mi

swobs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 6400 greft 8 Aralık 2016 kafamın son hali :(
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2017, 13:03:01 »
Geçmiş olsun kardeş valla bende yeniyim bu forumda ektirmeyi düşünüyorum hergün araştırıyorum insanların paylaştıklarına bakıp en doğru olanı seçmek için
SADECE BEŞİKTAŞ

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2017, 13:13:36 »
Çok geçmiş olsun. arenamed ne diyor konu hakkında. Saça bu kadar para verilir mi diyenlere en güzel cvp işte ucuz etin sonucu.

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2017, 14:24:36 »
geçmiş olsun moralini bozma gene ekim yaptırabilirsin  saç +sakal+göğüs kılı karışık alım yapan manuel yöntem kullanan bir merkezde ama bu sefer iyi araştır.Ama bana kalırsa ilk önce para iadesi iste revizyon teklif ederlerse de kesinlikle kabul etme arenamed bir numaralı kasap nasıl bi yer burası ya. tekrar geçmiş olsun

Swag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2017, 17:13:56 »
6400 greft az değil , neredeyse 10 ay geçmiş , peki arenamed bu konu hakkında nediyor ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2017, 18:26:49 »
Bu ekim hiç olmamış..
Ekşm öncesi foto varmı? Yada ilk haftalara ait?

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2017, 18:44:08 »
Geçmiş olsun kardeş. Umarım aynı yere gitmeyeceksin!

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2017, 19:24:05 »
Güzel kardeşim tamamen objektif olarak yaklaşıyorum şu an konuya

Ekim öncesi foto koymamışsın direk gelip aralıkta arena med e ektirdim demişsin arena medde fotoğrafın falanda yok çokta inandırıcı gelmedi açıkçası yani daha doğrusu sanki direk karalamak için gelmiş gibisin yanlış anlama lütfen
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2017, 19:27:12 Gönderen: alice »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2017, 19:56:29 »
Güzel kardeşim tamamen objektif olarak yaklaşıyorum şu an konuya

Ekim öncesi foto koymamışsın direk gelip aralıkta arena med e ektirdim demişsin arena medde fotoğrafın falanda yok çokta inandırıcı gelmedi açıkçası yani daha doğrusu sanki direk karalamak için gelmiş gibisin yanlış anlama lütfen

Katılıyorum alice e , böyle yaparak kurumları zor durumda bırakmak doğru değil.
Ama şöyle de bir durum var Ki, dönöre bakınca ekimin Arenamed ekimi olduğunu aşikar:)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2017, 20:52:28 »
Hocam 6400 grefti 1 günde ekiyoruz diyen yerlerden uzak durun alınan saçlar max 3 saat solisyonda kalmalı donor bölge hasat olmuş çok geçmiş olsun inşallah arenamed magduriyetinizi giderir geçmiş olsun
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Arenamedsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2017, 22:30:47 »
Cevaplar ve teselliler için teşekkür ederim
Kurumu karalamak için yazılmış olabilir diyen arkadaşlar haklı bu devirde kimin doğru söylediği belli olmuyor.
(O yüzden watsap mesajlarından ekran görüntüsü ekledim)
Konuyu açmaktaki asıl amacım tekrar aynı merkeze gidip tepemdeki yara izi üzerine ekim yaptırmaktaki çekincem.
Zaten ense ve kulak çevresinde açıklık çok fazla olduğu için ne yapacağımı bilemedim.
Arayıp konuştuğum Erman bey biz işimizin arkasındayız gelin yapalım diyor ama bu sitede de henüz bugün gördüm ki bu merkeze gidenlerin çoğunun memnuniyeti düşük.
Tekrar gidip ensemin daha da açılmasını istemiyorum gidersem homojen bir şekilde saç ekimi yapılıp yan kısımların kapatılmasını talep etmek istiyorum tabi mümkünse.
Gerçekten saç ekim işi medyada kellik için çok umut vaat eden bir çözüm olarak gösterilse de kendim gibi bazı vakalar mutsuzlukla sonuçlanabiliyor.
Saç ektirecek arkadaşlar iyi araştırsın

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2017, 22:50:42 »
Kardeşim 6400 ü bir günde mi ektiler yuhhhh doğru okudum sanırım yazık ya bu insanlara kardeşim iyi bir ekim yerine yaptır para her zaman bulunur can sağlık piskoloji bulunmaz koray hocaya bir resmini at hiç yoktan akıl al hakan hocaya at zekeriya beye at durumu anlat yapmaya bilirler ama danış nasıl yapabilirim adına çok üzüldüm cok geçmiş olsun
ALLAH"ın adamıyık...

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2017, 22:53:04 »
Ve kardeşim sen birdaha oraya gidim mi diosun yapma böyle şeyler resmen sonuç belli ortada kaza yapmışsın o yolda daha nereye gidiyorsun göz göre gore kaza yapmaya
ALLAH"ın adamıyık...

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2017, 23:23:17 »
  Maduriyetinizi gideremezler. Sizin cektiginiz iźdirab ve yasadigibiz psikolijik durumun para ile karsiligi varmi? Sizin verdiginiz ucretim iki katini talep edin ve bu isin ustadlarindan yardim isteyin. Bu forumu farketmesem ve incelemesem bende sizin gibi kurbanlar sıralamasinda yerimi alacaktim. Bu vesile ile bu forumu acan arkadaslara sonsuz tesekkurler.
...

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ekim 2017, 01:39:16 »
Bu arenamed sac ekmek yerine keske direk gasp yapsa valla o sekilde daha az ah almis olurlar bence. Arenamedi karalamak icin acmissiniz diyen vatandaş ismini duyunca irite oluyorum sac ekiminden soguyorum karalanacak yanı mı kalmış adamlar resmen imzalarını atmislar donore sen arenamedde foton yok diyorsun.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2017, 16:02:38 Gönderen: smrr »

Facebook Twitter Instagram