Saç Ekimi Sonuçları
Çok meşhur olmayan yerlerde hemen hemen bu fiyatları veriyor. Ben anlamadım fiyatlama mekanizması neye göre?
bilmiyorum var mıdır ama saç ekimi konusunda ülkede en kısa zamanda federasyon falan kurulması gerekir. bu fiyatların bu kadar istikrarsız olmasının temel sebeplerinden biri de budur bence. belirli standartlar getirilmelidir. standartlar sadece fiyatlar için değil aynı zamanda işlemler için de olmalıdır. dünyada bu konuda en iyi ülkelerden biri olmakla birlikte zannedersem bu konuda kurulmuş bir federasyonumuz yok.
Güncelenen saç ekim fiyatları.Asmed Dilek Çakır 1 greft fiyatı 1 euro.Asuman Hair 55000 tl Şahin çelik 35000 tl Medeks 35000 tlAhmet tosun 35000 tl
Hairmaster Diyarbakır’dan 4000 graft için 25 tl fiyat veriyorlar uygun mudur?
Asmed'e fiyat sormuştum 5.000 5.500 arası greft ekeriz ama fiyat aralığı 5.000 ile 15.000 euro arası pahalı geldi , Hakan Doğanay'ın fiyat aralığını bilen varmı forumda bulamadım da sonuçlarıda iyi gibi duruyor genel açıdan. Teşekkür ederim şimdiden
Hocam art hair clinic izmir'de saç ekimi yaptıran varmıdır acaba ? fiyat bilgisi aldım 23bin falan yaparız diyorlar