Saç Ekimi Sonuçları
ASMED kuru 6 TL mi yoksa 10 TL mi alıyor? Hintell 6 TL den bahsediyor ana iletide. Arada 66% fiyat farkı var. Fiyatları onaylayabilecek biri var mı?Bir de grup A,B,C nasıl oluyordu? Grup A'da direk Koray bey operasyonu gerceklestiriyor sanırım. Peki B ve C nasil?Edit: Imla
Atlas hair dhi guncel 12 bin yilbasi 15 bin olacakmis
3 yıldır yapıyorlar tahmini 3 4 bin kişiye yapmışlar.Nerkoz olan yokmuş. 10 15 hastaya yenileme yapmışlar ucretsiz. İstanbul aestetic hastanesinde yapıyorlar ekimleri
3 yılda 3/4bib kişi ?? fabrika mı işletiyor arkadaşlar ? fabrikasyon sanırımneyse kısaca merkez hakkında bilgimiz yok ne ekimlerini gördük ne adlarını duyduk kim ekiyor doktorun adı nedir vs bilmiyoruz
hintel genelde asmed ayarında değilse Ekim merkezleri beş civarı ekip aynı anda ekim yapıyor.Akl ye sordum beş ekibimiz var dedi.Ben kendi ekimimde beş ekim odası gördüm. Yani pek şaşırmıyorum ama Ekim kalite oranı da ona göre düşüyor. Bu da bir gerçek.
Saç ekim Fiyatlar güncellenecektir2023 yılının saç ekim fiyatları hemen hemen netleşmiş durumda Üzerinden geçip tekrar kontrol edilecektir Lütfen güncel saç ektiren arkadaşlar konuya bilgi girsinYa da yeni fiyat alan arkadaşlar
Arkadaslar,ben Serkan Aygin icin 26.12.2022 tarihi icin verilen fiyat 2.700 euro.Ama tabi benim yurt disi oldugu icin bu fiyat olabilir.Fiyata transfer ve konaklama dahil degil.3.000 euro dediler basta fakat benim konaklama ve transfere ihtiyacim olmadigini soyleyonce bu fiyati verdiler.
6 idi euro 10 ken şimdi euro 18 Şuan 10 sanıyorum
Medekse zam gelir mi ki bu aralar ya da yılbaşından sonra mı gelir bilgisi olan var mı?
Asgari ücrete zam geldiği an her şeyin fiyatı uçar